İnstagram da tanımadığı insanlarla takipleşmek aldatmaya girer mi

Koyunnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2020
10
0
1
27
Sizce şu instagram da takibe takip olayı birbirinin fotoğrafını beğenme olayı aldatmaya girer mi İnsanlar neden özel mecrasını tanımadığı insanlara açar. Onlar tarafından beğeni almak ister bu konuda ne düşünüyorsunuz

Bu goruse gore degisir. Mesela bana gore suyunu cikarmadigi surece aldatmak sayilmaz ancak surekli kizlarla takiplesiyorsa ve fotograflarini israrla begeniyorsa aldatmis sayarim. Gecmiste bu yuzden iliskilerimi bitirdigim olmustu. Ama boyle havadan takipci gelmis ana sayfada gormussun fotografini begenmissin o tur seyleri takmam. Ama boyle dekolteli kadinlar surekli begeniler yorumlar falan asla gelemem. Eger ask hayatinizda boyle bir problem varsa sert bir dille uyarin. Ikinci kez tekrarlanirsa iliskinizi bitirin derim ben. Malum gunumuzde aldatmalarin buyuk bir kismi sosyal medya uzerinden yasaniyor. Bile bile ladese hic gerek yok.

Sizce şu instagram da takibe takip olayı birbirinin fotoğrafını beğenme olayı aldatmaya girer mi İnsanlar neden özel mecrasını tanımadığı insanlara açar. Onlar tarafından beğeni almak ister bu konuda ne düşünüyorsunuz
Saçmalık..terapi alın bence siz

Ego tatmin ediyor olabilir. Öylesine ediyor olabilir. Takipci kasıyor olabilir. Vs. Asıl mesele devamlı gözü dışarda mi bu adamın siz öyle hissediyorsanız ayrı. Öyle mankenleri fln takip edebilir fenomenler olabilir bunlar. Instagramin amacı bu. Amaç dişi olan kısım devamlı 50 tane kız ekliyorsa kovaliyorsa yürüyüşteyse sıkıntı . Ben bu yürüyüşe katılmıyorum sana iyi yurumeler yani

Back
X