Kusura bakmayın ben yanlış anladım o zaman.Bir kalbe bu kadar anlam yüklemeyin belki gerçekten yanlışlık olmuştur.Arkadasim atmistir demedi.direkt olarak sadece arkadasimdan hoslaniyor kiz dedi.
Yaklasik 1 aydir cocuklarim surekli hasta.onlarla ilgileniyorum acikcasi ve hic umrumda olmadi kendisi.ben gece gunduz uykusuz kalinca gerginim tabiYa bazen farkında olmadan storyden gönderilebiliyor kalp falan. Defalarca başıma geldi. Eşinizin hareketleri ise çocukça ama kendisine ilgisiz davranıyorsanız dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir.
Aynen oyle ama suan is ciddiye bindi malesefHerkese kalp atarsa, kalp yetmezliğinden gider.
Bu ne saçma iş, arkadaş? Evli barklı adamsın. Çoluk çocuğa da karışmışsın. Eşin 30 küsür falan da, akıl yaşı 5.
Bir tek nanik deyip, baş parmağını burnuna götürmediği kalmış.
Cok tesekkur ederim en ustteki kalp sadece o var.kalbin altinda kucuk bir goz kadinin adi var.
Bunlardan hangisi gözüküyor? Vallahi üşenmedim sizin için uğraştım inşaallah yanlışlıkla olmuştur.
Hic tahminim yok kullanmadigim icin.eylul ayinda nasildi bilmiyorum.
Görüyor musun hikayene ifade bıraktı yazıyor. Ben hikayeye yanıt verdiğim de en üstten ikinci yazı yazar hikayesine yanıt verdin diye. Tabii bu instagramın en son ki güncel hali eylülde ekimde falan da öyle miydi hatırlamıyorum ama bir dönem sanki hikayelere de saçma sapan birden kalp vs gönderebiliyorduk. Birkaç defa başıma geldiğini hatırlıyorum çünkü.
Evet cok alcakca ama olmus .Hikayeye cevap verse yukaridaki arkadasinki gibi cikardı. Kalbi attiysa da mutlaka mesaj bolumune girmesi lazim. Belki de girdi mesaj atacakti vazgecti eli kalbe degdi. Yani her halukarda mesaj bolumune girmis.
Arkadasim gonderdi demedi de benim arkadasimdan hoslaniyor kiz ne isim olur benim kac senedir tanimadinmi diyorKim ne yapsın seni benden başka de
Yanlışlıkla gönderdim dese yine olabilir çünkü yanlışlıkla göndermişti biri bana oluyor öyle bir amca dediğim biri Yani bana aşık değilse eğer
Ama arkadaslarım vs diyorsa yalan .kimse arkadaşının instagram hesabından bir kıza yazmaz.kendi hoşlandığı kıza başka br erkek profilinden niye yazsın
Rica ederim.ama o mesaj bolumune girilmesi gerekiyormus illaki.baska yolu yok yani.inkar ettigi icin ispat edemiyorum kac ay gecmisKusura bakmayın ben yanlış anladım o zaman.Bir kalbe bu kadar anlam yüklemeyin belki gerçekten yanlışlık olmuştur.
Oyle soylemedi.arkadasimdan hoslaniyor kiz dedi..bende inanmiyorim isteKlasik erkek yalani
Is yerinde arkadasim almisti teli o yazmistir vs vs
Inanmadim
Çok üzerinde durma o zaman konusunu da pek açma.Takipte kal bi süre.Ama en baştaki konuşmalardan ben sanki eşinizin birisi ilgi alaka gösterdiği an kayabilecek potansiyelde olduğunu hissettim.Rica ederim.ama o mesaj bolumune girilmesi gerekiyormus illaki.baska yolu yok yani.inkar ettigi icin ispat edemiyorum kac ay gecmis
Maalesef kalp gönderilmek için özellikle mesajlara girilmiş. Küçük göz ve yanında kadının adı vardır. Mesajom kadın tarafından görüldüğü anlamına geliyor.Cok tesekkur ederim en ustteki kalp sadece o var.kalbin altinda kucuk bir goz kadinin adi var.
E niye msj göndermiş kıza?Arkadasim gonderdi demedi de benim arkadasimdan hoslaniyor kiz ne isim olur benim kac senedir tanimadinmi diyor
Cok tesekkur ederim en ustteki kalp sadece o var.kalbin altinda kucuk bir goz kadinin adi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?