Instagram mesaji

Klasik erkek yalani
Is yerinde arkadasim almisti teli o yazmistir vs vs

Inanmadim

Ay yanlışlıkla göndermiştir. Hemen alt kısımda ve geri tuşuna basmaya çalışırken bile gidebiliyor. Kaç kişiye yanlışlıkla hikaye gönderdim bilemiyorum bile. Maaşesef dokunmatik telefonlarda çok oluyor. Böyle birşey için canınızı sıkmayın. Ama öncesinde yaptığı çok gereksiz.

Reşitlik yaşı 18 olmasın herkes evlenmeden önce olgunluk testine filan girsin. 15 yaşında gibi hareketler kıskandırma çabaları

Kim ne yapsın seni benden başka de
Yanlışlıkla gönderdim dese yine olabilir çünkü yanlışlıkla göndermişti biri bana oluyor öyle bir amca dediğim biri Yani bana aşık değilse eğer
Ama arkadaslarım vs diyorsa yalan .kimse arkadaşının instagram hesabından bir kıza yazmaz.kendi hoşlandığı kıza başka br erkek profilinden niye yazsın

Ya bazen farkında olmadan storyden gönderilebiliyor kalp falan. Defalarca başıma geldi. Eşinizin hareketleri ise çocukça ama kendisine ilgisiz davranıyorsanız dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir.
Yaklasik 1 aydir cocuklarim surekli hasta.onlarla ilgileniyorum acikcasi ve hic umrumda olmadi kendisi.ben gece gunduz uykusuz kalinca gerginim tabi

Aynen oyle ama suan is ciddiye bindi malesef

Bunlardan hangisi gözüküyor? Vallahi üşenmedim sizin için uğraştım inşaallah yanlışlıkla olmuştur.
Cok tesekkur ederim en ustteki kalp sadece o var.kalbin altinda kucuk bir goz kadinin adi var.

Hic tahminim yok kullanmadigim icin.eylul ayinda nasildi bilmiyorum.

Hikayeye cevap verse yukaridaki arkadasinki gibi cikardı. Kalbi attiysa da mutlaka mesaj bolumune girmesi lazim. Belki de girdi mesaj atacakti vazgecti eli kalbe degdi. Yani her halukarda mesaj bolumune girmis.
Evet cok alcakca ama olmus .

Arkadasim gonderdi demedi de benim arkadasimdan hoslaniyor kiz ne isim olur benim kac senedir tanimadinmi diyor

Rica ederim.ama o mesaj bolumune girilmesi gerekiyormus illaki.baska yolu yok yani.inkar ettigi icin ispat edemiyorum kac ay gecmis
Çok üzerinde durma o zaman konusunu da pek açma.Takipte kal bi süre.Ama en baştaki konuşmalardan ben sanki eşinizin birisi ilgi alaka gösterdiği an kayabilecek potansiyelde olduğunu hissettim.

Peki instagrami etkin kullanir mi? Cunku ben de ilk yukledigim zaman neresinden ne oluyor bilmedigim icin yanlis yanlis seyler gonderebiliyordum.

Cok tesekkur ederim en ustteki kalp sadece o var.kalbin altinda kucuk bir goz kadinin adi var.
Maalesef kalp gönderilmek için özellikle mesajlara girilmiş. Küçük göz ve yanında kadının adı vardır. Mesajom kadın tarafından görüldüğü anlamına geliyor.

Kalp isareti hikayeye degil direkt atilmis, eli degdiyse bile yine mesaj bolumune girmesi lazim baska hicbir acıklaması yok. Alttaki göz isareti de kadının mesajı gordugune dair cikiyor.

Eskiden kalp yanlislikla yollaniyodu,( bi kac ay once) simdi o da degisti.. bi yere tiklayip emoji secmen gerekiyor. Birde gorusecek onkadar cok program varki? Hangisinden gorusuyo nerden bilcen? Adam gizli bi account acar instadan ruhun duymaz haberin olmaz o hesaptan

Benim itgramımda şöyle ..
Gitmesi için yazıya 2 kez entera bastığımda kalpte gidiyor ..
Öyle olabilir ama bence yazışma geçmişi silinmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…