Instagram mesaji

yuvanı yıkacak bişey değil bence. kadınada ulaşma sakın. sağıra kulak açma. ama eşinin hesaplarını kontrol et, etmiyomuş gibi yaparak.

ben şu herkesın özeli var muhabbetine katılmayanlardanım. sürekli mıç mıç olma ama ben ömrümü vermişim ona hangi özeli yahu.. herşeyine bak bacım.kişilerinde gözüne çarpan kadın olursada ona sormadan sil gitsin. sesinide çıkarma

Ben de gecen isterinden istifa eden bir arkadasimin yeni isini kutlarken yanlislikla kalp gondermistim. Cunku instagramda kisa sure once kalp hemen oraciktaydi ve yanlislikla gonderilmesi asiri basitti.
Ancak oncesinde o sohbet penceresinin acilmis olmasi gerek. Hikayesine kalp atti desek ust kisimda yine hikaye cercevesi gozukur, kendisi zaman asimindan silinmis dahi olsa...

Ya esiniz onceki yazismalari sildi ya da kalp gonderdi cvp alamadi vs. Aklima baska bir aciklama gelmedi.

Yanlışlıkla olsaydı “gönderiyi iptal et” butonuna basabilirdi. Birde böyle bir durum var, belki de gönderiyi iptal et özelliğini bilmiyor ki edemedi iptal öylece kaldı.

İnstagram kullanmıyorum nasıl gönderilir filan bir fikrim yok.Ama arkadaşım atmıştır klasik erkek yalanı maalesef.

Yanlışlıkla olsaydı “gönderiyi iptal et” butonuna basabilirdi. Birde böyle bir durum var, belki de gönderiyi iptal et özelliğini bilmiyor ki edemedi iptal öylece kaldı.
Kullanmadigim icin bilmiyorum ama bakicam

Evet haklisin emek veriyoruz cunku.dediklerini dikkate alacagim.8yildir hic telefon saklama veya goze carpan bir harcama yada biryerlere gitme olmadi.erkek erkege cikarlar onu da paylasirlar sosyal medyada ama yinede yanilma payi birakmistim kendime

Bir suru ihtimal cikiyor evet bunlarda aklimi karistiriyor

Oyle gibi yada bir karar verip bitirmek lazim.kisa temiz bir sekilde
Ortada delil yok ne deyip de bitireceksin. İşin aslını öğrenmeden yapma öyle bişey. O tarihlere ait telefon kayıtlarına bakıp sürekli görüştüğü yabancı bir numara var mı ona bakabilirsin mesela.

Ya bazen farkında olmadan storyden gönderilebiliyor kalp falan. Defalarca başıma geldi. Eşinizin hareketleri ise çocukça ama kendisine ilgisiz davranıyorsanız dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir.

Bazen hızlı ifadelerden yanlışlıkla gönderilebiliyor.

Herkese kalp atarsa, kalp yetmezliğinden gider.

Bu ne saçma iş, arkadaş? Evli barklı adamsın. Çoluk çocuğa da karışmışsın. Eşin 30 küsür falan da, akıl yaşı 5.

Bir tek nanik deyip, baş parmağını burnuna götürmediği kalmış.

valla instagramda evli adamların bekarlara sardığı bir gerçek ve mide bulandırıcı bir şey. kaç tane eski arkadaşımı evli olmasına rağmen yavşak mesajlar attığı için sildim sayısını unuttum.

şu kuzenim yazdı yalanını da yemeyin artık. resmine falan kalp atmıştır o. diyebilinecek bişey yok.

Bende de hikaye görünmüyor. Sadece hikayeye yanıt verdin yazıyor yanında ve hikayenin olduğu yerde de süresi doldu yazıyor.

Bunlardan hangisi gözüküyor? Vallahi üşenmedim sizin için uğraştım inşaallah yanlışlıkla olmuştur.

O + son güncelleme ile geldi daha yeni.

Görüyor musun hikayene ifade bıraktı yazıyor. Ben hikayeye yanıt verdiğim de en üstten ikinci yazı yazar hikayesine yanıt verdin diye. Tabii bu instagramın en son ki güncel hali eylülde ekimde falan da öyle miydi hatırlamıyorum ama bir dönem sanki hikayelere de saçma sapan birden kalp vs gönderebiliyorduk. Birkaç defa başıma geldiğini hatırlıyorum çünkü.

Hikayeye cevap verse yukaridaki arkadasinki gibi cikardı. Kalbi attiysa da mutlaka mesaj bolumune girmesi lazim. Belki de girdi mesaj atacakti vazgecti eli kalbe degdi. Yani her halukarda mesaj bolumune girmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…