yuvanı yıkacak bişey değil bence. kadınada ulaşma sakın. sağıra kulak açma. ama eşinin hesaplarını kontrol et, etmiyomuş gibi yaparak.Telefon numarasi yok zaten sadece ayni sirkette olanlar ekli dedi birbirimizi ekliyoruz bir samimiyetim yok dedi.
Ayrica mesai arkadasimla yakinlasmalari oldu falan dedi.bencede silerdi diye dusunuyorum.
Ayrica parasi yok bana veriyor maasi.tras parasi falan aliyor.cok karisik aklim
Eylul ayinda gonderilmisYanlışlıkla gönderilmiş olabilir .şimdi instagram kullanmıyorum ama kullandığım zamanlarda direk kalp gönderiliyordu eli değmiş olabilir .
Kullanmadigim icin bilmiyorum ama bakicamYanlışlıkla olsaydı “gönderiyi iptal et” butonuna basabilirdi. Birde böyle bir durum var, belki de gönderiyi iptal et özelliğini bilmiyor ki edemedi iptal öylece kaldı.
Evet haklisin emek veriyoruz cunku.dediklerini dikkate alacagim.8yildir hic telefon saklama veya goze carpan bir harcama yada biryerlere gitme olmadi.erkek erkege cikarlar onu da paylasirlar sosyal medyada ama yinede yanilma payi birakmistim kendimeyuvanı yıkacak bişey değil bence. kadınada ulaşma sakın. sağıra kulak açma. ama eşinin hesaplarını kontrol et, etmiyomuş gibi yaparak.
ben şu herkesın özeli var muhabbetine katılmayanlardanım. sürekli mıç mıç olma ama ben ömrümü vermişim ona hangi özeli yahu.. herşeyine bak bacım.kişilerinde gözüne çarpan kadın olursada ona sormadan sil gitsin. sesinide çıkarma
Bir suru ihtimal cikiyor evet bunlarda aklimi karistiriyorBen de gecen isterinden istifa eden bir arkadasimin yeni isini kutlarken yanlislikla kalp gondermistim. Cunku instagramda kisa sure once kalp hemen oraciktaydi ve yanlislikla gonderilmesi asiri basitti.
Ancak oncesinde o sohbet penceresinin acilmis olmasi gerek. Hikayesine kalp atti desek ust kisimda yine hikaye cercevesi gozukur, kendisi zaman asimindan silinmis dahi olsa...
Ya esiniz onceki yazismalari sildi ya da kalp gonderdi cvp alamadi vs. Aklima baska bir aciklama gelmedi.
Arkadasim atmistir demedi.direkt olarak sadece arkadasimdan hoslaniyor kiz dedi.İnstagram kullanmıyorum nasıl gönderilir filan bir fikrim yok.Ama arkadaşım atmıştır klasik erkek yalanı maalesef.
Ortada delil yok ne deyip de bitireceksin. İşin aslını öğrenmeden yapma öyle bişey. O tarihlere ait telefon kayıtlarına bakıp sürekli görüştüğü yabancı bir numara var mı ona bakabilirsin mesela.Oyle gibi yada bir karar verip bitirmek lazim.kisa temiz bir sekilde
Bazen hızlı ifadelerden yanlışlıkla gönderilebiliyor.Bazen instagramda anlık onbes snlik videolar paylasılır 24 saat sonrada silinir
O videolardan birini paylasmıs ve karsı taraf duygusal bişeyse kalp göndermiş olabilir
Ne bileyim cokmu iyimserim
Aylar önce olmus bitmiş
Bikaç gün trip at ama cokta uzatma derim sonuçta konusalan bişey yok amac neydi bilmiyorsun vs
Bende de hikaye görünmüyor. Sadece hikayeye yanıt verdin yazıyor yanında ve hikayenin olduğu yerde de süresi doldu yazıyor.Şimdi instagramda bir hikayeye yanıt veriyorsanız ya da sizin hikayenize yanıt geliyorsa, mesajda hikaye de gözüküyor. İnstagram mesajlarıma baktım şimdi. Şu an o hikayeler yok ama hikayenin kendisi görünüyor, fotoysa foto görünüyor, video ise video. Yani hikaye sonucu atılmamış. O kesin.
Eşiniz mesajları silmiş olabilir. En son kalpli olan mesajı da silmeyi unutmuş olabilir.
Ortada başıboş Bi kalp var bakalım ucu nereye uzanacak. Umarım yanlışlık olmuştur.
O + son güncelleme ile geldi daha yeni.Aaaa şimdi dm den baktım ben de orda bir tane kalp butonu var. Yani özel olarak emoji aramanıza gerek yok. Yanlışlıkla da basılmış olamaz çünkü o butonu görmek için bakın orda + işareti var siyah buton olarak ona basmanız lazım. Sonra kalp çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?