İnsülin Direnci ve kilo verme sürecini başlatıyorum

Güüünaydın norayildiz ne yapıyorsun bugun plan ne ?
Günaydın arkadaşımmm dün 15 bin adımla günü kapattım bugün de öyle olur muhtemelen. Çünkü ben haftanın üç günü çocuk bakıcılığı yapıyorum okula bırakıp alıyorum. Aralıklı oruca ve diyete tam gaz devam bugün kendimi bi hafif hissettim sebepsiz sen nasılsın bakalım neler yapacaksın bugün

yia süper masallah....
Bende işe geldim yuruyerek geldim şimdiden 5 bin adım var.
dün akşam oğununu kaloriyi aşmayacak şekilde bitter çikolata yarısını ve satatalık ve ülger go bar şeklinde yaptım :)
Bugün diyete devam :)
Akşam spora insallah.

Ooo şimdiden 5 bin adım çok iyi cidden. Ay akşam yemeğini kıskanmadım desem yalan olur :))
Her gün gidiyor musun spora

Ooo şimdiden 5 bin adım çok iyi cidden. Ay akşam yemeğini kıskanmadım desem yalan olur :))
Her gün gidiyor musun spora
her gün gidemiyorum yoruluyorum oyle genelde hafta da 4 gün gitmeye çalısıyorum diğer 3 gün ise 15 bin adım hedefim var onu yapmaya çalısıyorum.

Konudan bağımsız LH test kiti regl e yakın zamanda çizgi çıkar mı sence ?

Benim regle yakın hep tek çizgi çıktı sen de çift mi

Kistte iki çizgi çıktığına dair bişey okumadım hiç ama gebelikte çok okudum. Peki yumurtlama gibi akıntı kasıklarda ağrı gibi belirtiler var mı

Ayyy iyi duruyorsun ben çoktan erken gebelik testi yapmıştım yani pcos falan da yoksa böyle iki çizgi çıkması beni meraklandırdı peki regl öncesi sendromlardan olan veya olmayan var mı? Benim göğüslerim hassaslaşmış ve ağrımıştı ama ben gebeliğe yormamıştım şimdi her ay göğüs muayenesi yapıyorum o ayrı:)

oda yok inan :) ahahah ya eskiden hassasiyet olurdu bi bel ağrısı kasık ağrısı akıntım olurdu. Şimdi ise hiç bişeyim yok :) ne hassasiyet ne ağrı ne akıntı

Bak evet benim de regl öncesi akıntım başlar regl olacağım gün ve bir öncesi zirveye çıkar sonra da regl olurum. Bakalım ayyy inşallah güzel haberdir canım yaa peki ne zaman test yaparsın regl gelmezse :)

Kaç yaşındasın ki:) hadi inşallah güzel haberler gelir gelmezse de moral bozmak yok daha kilo vermeye devam ediyoruz çünkü :)

Geçtiğimiz günlerde 10 eylülde 31 oldum ben de.

Şu kilolar keşke hemen gitse ya bir ayda gitse nolur sanki

Geçtiğimiz günlerde 10 eylülde 31 oldum ben de.

Şu kilolar keşke hemen gitse ya bir ayda gitse nolur sanki
of evet ya ben ömürmde bu kadar kiloda olmadım:) eski kıyafetlerimi de atmaya kıyamıyorum. Ama inicem eski kiloma varya kendimi sanki dünyaya her şeye kapatmıs bir magrada vakit geçirmişim de beynimin şalterini yeni kaldırmışım gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…