İnsülin Direnci ve kilo verme sürecini başlatıyorum

Ohaaaa manyak mısın resmen çizgi var ayyyy kuruma çizgisi değildir inşallah allahımmmm
yalancı pozitifte olabilir hahahah oyle şeyler de gördük resmen kop koyu çizgi cıktı sonra baska test yaptık. negatif gelmişti. Test mest kafayı bozmayıp regl gelecek mi beklemek en güzeli ya şu reglım ay sonuna sıkıştı ya resmen sinir ya resmen sinir. ay sonunu getiremeyen memur gibiyim :)

Evet tabii kop koyu çizgilerle negatif çıkan da gördük, hayalet çizgilerle pozitif çıkan da:)

Bakalım öğleden sonra da oldu aslında ama :))))

Akşama kadar beklemedeyiz :)))

Evet tabii kop koyu çizgilerle negatif çıkan da gördük, hayalet çizgilerle pozitif çıkan da:)

Bakalım öğleden sonra da oldu aslında ama :))))

Akşama kadar beklemedeyiz :)))
Onlar da var demi çıkmayıp olanlar cıkıp olmayanlar ....
Öğlen oldu gelen giden belirti yok.
Rabbim güzellikler nasip etsin gönlüm istesede bu kiloda istemiyorda iki ucu pis degnek :) ama pozitif olursa serene güveniyorum verdiriyor soluğu kapısında alırım hafta bir kontrol isterim bu sefer :) benim şuan ki takip ayda bir
Döngü geçmişime bak :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-09-26 at 14.48.26.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 10
Vallahi bu döngüyü görüp iyi dayanıyorsun üstelik kopkoyu olmasa da çift çizgi çıkmışken :))) inanılmazsın:)

Eğer bebiş varsa serene devam edersin cidden hem hamileyken kilo verenler de var. Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah canım

Kan verip pozitifi görünce bakalım hangi halde olacaksın :)))))
daha da ağlak olurum sanırım ) Zaten böyle ufak duygusallıklarda hemen geçmişe gidiyorum böyle elim ayagımın canı kesiliyor ama eskisi gibi geçmişte kaybolmuyorum düzelttim kendimi emek emek :)
Biraz yasımı tutamadım nedense güçlü olmam gerekiyormus gibi gelmişti bana kendimi sıkmaktan tutmaktan başka bişeye evrildim :)

Neyse ki zaman cok iyi bir süreçki beni tamir ederek getirdi bi yerlere :) kilom hariç :) en azından ruhum iyi kendimle barıştım :)

P tesi kan veririm artık :) gelmez ise

evet aslında en güçsüz olmamız gereken zamanlardı o zamanlar.

Şimdi eskiyi düşünmeyeceğiz ileriye bakacağız :)
Ay karnıma ağrılar girdi pazartesiye daha çooook var :)

evet aslında en güçsüz olmamız gereken zamanlardı o zamanlar.

Şimdi eskiyi düşünmeyeceğiz ileriye bakacağız :)
Ay karnıma ağrılar girdi pazartesiye daha çooook var :)
kesinliklee hep ileriye bakıcaz..... Geçmişe takılmak yok. hem allahın rameti bol nasip etsin insallah.
Bende şimdi giyinip spora gidicem. gittiğim yerde yakında eczane var bi test daha alayım da sabah ilk idrar ile yapayım :) bu arada sana özelden suda eriyen vitaminimi yazıcam

Sporda ağırlık kaldırmamanı tavsiye ederim ne olur ne olmaz canım :) aldım mesajını sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…