- 1 Mayıs 2024
- 518
- 365
- 23
- 31
- Konu Sahibi gulaysedeniz
-
aynen bi baktır bakalım. Leslie bugün geçe kaldı bitirdim duşumu aldım anca geldim canım :) belki uyumuşsundurevet evet dr yazdı hepsini hazırandan beri düzenli kullanıyorum. 4. aya girdim. Ne var ne yok bi kontrol ettirmekte fayda var. Olmadı p tesi dahiliyeye giderim artık.
Sağol canımm hep böyle azimli olalım inşallah.Ay masallah guzel omus. Bende kahve içmiştim ya cok geldi uykum yok ama uyumaya zorluyorum kendimi.
Seninkini tebrik ederim azmini iradeni müthiş ya
Ayh amin tez zamanda ve müjdemizi aldik kucağımızda demeyi nasip et hayrili geceler tatlı uykularSağol canımm hep böyle azimli olalım inşallah.
Ayyy güzelce kolayca uyursun umarım canım iyi geceler tatlı rüyalar rüyanda bizi buraya biz başardık diğer yarışmacılara başarılar derken gör :))))(
Ah evet evet :) iyi geceler canım yarın görüşürüz Allah’ın izniyleAyh amin tez zamanda ve müjdemizi aldik kucağımızda demeyi nasip et hayrili geceler tatlı uykular
Merhaba,Merhaba menopoza girdim geçen eylül diyetisyen desteğiyle 82 72 kg kadar düştüm.8 ayda 20 kg alarak 93 gördüm çok üzgünüm metobolizmam çok yavaşladı ve göbek yağ bağladı.2 haftadır diyetteyim geçen hafta 91 geldim artı yürüyüş yapıyorum.belki ara ara yazar birbirimize motivasyon veririz
Günaydınnnn hayırlı cumalar olsun.Ah evet evet :) iyi geceler canım yarın görüşürüz Allah’ın izniyle
Günaydınnnn canım aa eevettt senin regl günün allahımmm çok heyecanlıııı :)))Günaydınnnn hayırlı cumalar olsun.
Günün planı ne ? ne yapıyoruz. Ben regl bekliyorum bugun :) bakalım gelecek mi son 3 aydır ayın 26 sında öğleden sonra geliyor :)
ben bugun evden çalısıyorum çok şükür git gel işe yoruldum :) alsında kalktım test almaya gidecektim. :) sonra vazgeçtim dolapta tursu vardı onu yedim azıcık :)Günaydınnnn canım aa eevettt senin regl günün allahımmm çok heyecanlıııı :)))
Bugün evdeyim leslie yaparım diye düşündüm ama dün akşam yaptığımın ağrıları geçmedi hala. Bacaklarım ağrıyor. Yine de yarım saat de olsa yapacağım. Kahvaltı olarak da haşlanmış yumurta peynir zeytin. Senin planın ne evde misin bugün:)
Ayy böyle saati saatine gelen regl çok iyi :) gelmezse bugün mü yaparsın test ?
Ay iyi evde olman güzel :)ben bugun evden çalısıyorum çok şükür git gel işe yoruldum :) alsında kalktım test almaya gidecektim. :) sonra vazgeçtim dolapta tursu vardı onu yedim azıcık :)
Bugun planlarım arasında sabah listede meyve yulaf pekmez kakao vardı ama tursu ve hurma yedim :) ay baklava ayran , baklava tursu ikilisi gibi :) gitti mis :) Diyet listesindekini yemem artık :)
Öğlen protein salatası var. Aksam omlet var. Spora gidicem insallah
Test işini de napsam ya su içmeyip 2 3 saat sonra mı yapsam :) yarını mı beklesem :) gene kafar duman :)
Dinlen biraz yorma hergün kendini eklemlerimize de ihtiyac var. :)
genelde öğleden sonra oluyor :) yada gece gelmiş oluyor sabaha süpriz :) takviye kullandığımdan beri baya günü gününe eskiden dongu arası uzundu 36 37 gün de birdi şuan 30 31 gün arası. Gelecek mi gelmeyecek mi diye düşünecegime gidip yapayım. Maksat sonuc görmek :)Ay iyi evde olman güzel :)
Oooh afiyet olsun
Ayy bilemedim kiii erken gebelik testi yaparsan iki üç saat beklemene gerek yok kutuda günün herhangi bi saati yapılabilir yazıyordu hatırladığım kadarıyla. Ama yine de öğlenden sonra git al istersen canım gelmezse tabii:) tam saati biliyor musun kaş gibi gelir
Demek takviyeler bu işe de yarıyormuş, güzel.genelde öğleden sonra oluyor :) yada gece gelmiş oluyor sabaha süpriz :) takviye kullandığımdan beri baya günü gününe eskiden dongu arası uzundu 36 37 gün de birdi şuan 30 31 gün arası. Gelecek mi gelmeyecek mi diye düşünecegime gidip yapayım. Maksat sonuc görmek :)
Aslında var ya bi tarafım pozitif olsun istiyor ama diğer yanım olmasın azıcık daha kilo vereyim modunda :) ama işte hormonlar iş başında :) Benim doktorum da kilo ver diye direk demesede altını doldura doldura tatlı tatlı anlatıyor :) AMa acayip takıklar kiloya :) Negatif görsem inan üzülmem cünku allahtan doğru zamanda en saglıklısı ile istiyorum Demekki o zaman bu zaman degilmiştir derim şükrederim.Demek takviyeler bu işe de yarıyormuş, güzel.
Ayy hadi bakalım. Olumsuz çıkarsa da ne kadar üzülme desem de bilmiyorum ne hissedersin ama şunu düşün. Şu an biz bi sürecin içindeyiz hala. Vermemiz gereken kilolar var. Her nasip vaktine esirdir.
Güzel sonuç çıkarsa daaaa parti var
Kardeşim tüp bebek sürecinde. Bugün randevusu vardı. Doktor kızmış kilo ver diye. Daha demin yazdı. Yani bu doktorlar gerçekten psikolojiden anlamıyorlar bence.
Ahh bilmez miyim en umutsuz anlarım da bile ben de hep pozitifi bekledim. Mantığım bu ay hamile değilsin derken yine de test yapardım.Aslında var ya bi tarafım pozitif olsun istiyor ama diğer yanım olmasın azıcık daha kilo vereyim modunda :) ama işte hormonlar iş başında :) Benim doktorum da kilo ver diye direk demesede altını doldura doldura tatlı tatlı anlatıyor :) AMa acayip takıklar kiloya :) Negatif görsem inan üzülmem cünku allahtan doğru zamanda en saglıklısı ile istiyorum Demekki o zaman bu zaman degilmiştir derim şükrederim.
test yok :) birazdan gidip alcam :) ahahaAhh bilmez miyim en umutsuz anlarım da bile ben de hep pozitifi bekledim. Mantığım bu ay hamile değilsin derken yine de test yapardım.
Evet bayaa takıklar kiloya.
Bakalım sonuç ne çıkacak var mı evde test :)
Ayyy al bakalım :)test yok :) birazdan gidip alcam :) ahaha
Rabbim en dogru zamanında nasip eder.. Kendimde şunu fark ediyorum merak edince bişi beklerken yeme isteği acayip artıyor :) azıcık tetikledi :)
aldım şimdi yaptım 3 d k sonra sendeyim :)aldın mı test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?