İnsülin Direnci ve kilo verme sürecini başlatıyorum

harıkasınnn inan sabrettikçe yaptıkça oluyor. Benim de ayın 10 unda randevum var diyetisyenle bakalım kaç kilo yağdan gitmiş olacak.
İnsan mutlu oluyor ya böyle böyle güzel kilolar vereceğiz.

İnsallah kolaylıkla nasip olur. Bisiklete binmek gibi ya pedal çevirdikçe ilerliyorsun ama durunca düşüyorsun ve kalkamıyorsun.

Bu yüzden bol bol ilerlemeye devam.

Aa ben online görüşüyorsun sanmıştım yani Ankarada mı oturuyosunnn ben istanbuldayım.

Ayyy dualarım seninle güzel sonuçlarla geleceksin hem 10una var daha :)

Aa ben online görüşüyorsun sanmıştım yani Ankarada mı oturuyosunnn ben istanbuldayım.

Ayyy dualarım seninle güzel sonuçlarla geleceksin hem 10una var daha :)
bende ankarada yaşıyorum evet yüz yüze gidiyorum. Kilomla yüzleşmek iyi geliyor :) korkudan utanctan kaçamak yapmıyorum ahahah :)

Sen nerden buldun biri mi önerdi internetten mi görüp gittin.

Valla herkese umut var da bana yok ben hep açım
ben hamile kaldığımda doktorum seren senin beslenme düzenini takip etsin demişti. o zaman tanışmıştık ve gebeliğim hiç kilo almadan bitmişti. ilk 4 ay kilo verdirip sonraki aylarda bebek buyudu bnim kilom hep aynı kaldı. ozaman cok basarılı bir yol izlemiştik. sonra ben bıraktım olaylar oldu felan içime kapandım. Sonra kilo vermeye karar verince de hemen serenin yanına gittim. öyle

Anladım canım üzücü hatıraları hatırlattığım için özür dilerim

yok yok sorun yok oyle olsa serene gitmem. :) ama benim için iyi biri gercekten yaptırdıkları işe yarıyor :)
İyi o zaman canım sen memnunsan sıkıntı yok :) ben hamile kaldığımda şuanki kilomdan bi dokuz on kilo eksiktim yani şişkoydum yine zaten ilk denemeydi ihtimal bile vermemiştim allahım ne günlerdi yaa beta bir türlü artmadı yine de kalp atışı duyduk yavaştı falan düşmezse kürtaj dedi allahım dedim ben kıymıyım kendi gitsin

Bak instagram bizi dinliyor sanki :)
bişi diyim mi benzer sorunu yaşadım. Ben hamile kaldığımda oyle cok kilolu felan degildim 68 kilo idim tamam ideal kilo degil ama yani yüksek bi kilo da degildi. Sen yağlısın sende tansiyon olur kilon var. bilinçsiz vs ay neler neler. zaten hemen dr değiştirdim 2. Doktorum iyiydi ve beni serene ne diye gönderdi.... Hafta hafta gelişimine göre yemen gereken vitaminler bebegin gelişimini destekler. Kendini iyi hissedersin diyerek gönderdi. Kilon var diyet yap demedi... İşin ehli merhametli insanlara denk gelelim ya amin amin.

ah ah kaç yıl onceki kilomdan ne uzagım bu halde hamileyim diye gitsem kovalar herhalde beni :)

rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin gercekten bütünüyle kolaylıkla nasip etsin. Sınandık yerine daha güzelini versin amin. Gönlümüzün çiçegi gitti rabbim çiçek bahcesi nasip eder.

ay bugun adım sayım 13 .670 oldu. 15 bin edemedim. Acaba yarın erken kalkıp sabahtan yürüsem mı yarın evden calıscam. aksam da spora gidicem. Birde eve cok geç geldim işlerim bitmedi ofiste yemek yediğimde yatsı ezanı okunuyordu. Geç yediğim için kendimi kötü hissettim. yemeden yatayım dicektim ama oğlen bi kahve 15 kuruyemiş dayamadı beni

Ayyyy şu an 68 olmak için neler vermezdim :)))

Evet yaa doktorun da merhametlisine denk gelelim inşallah. Benimki ben hamile kalmadan önce uzak bi hastaneye gitmişti. Daha doğrusu ben hamile kalmadan önce ona gitmiştim genel bir muayene için ve bazı sorularım da vardı. Epilepsi hastasıyım da ilaç kullanıyorum. Hani ilaçla hamile kalsam bebekte sorun olur mu falan diye. Burda her ne kadar bir sürü sayfa okusam da yine de gitmek istedim. O zamanlar da işte artık söylüyorum 80 falandım doktor hiiiiç kilomla alakalı bişey demedi. İlaç hakkında konuştu. Ultrasonla baktı. Bazı sorular sordu çok pozitif iyi bi adamdı sonra uzağa gitti. Ben de hamile kalınca burda bi özel hastane var orda kan verirken beta artış göstermeyince gittim ordaki kadın doğumcuya. O artık düşük bitip rahmim temizlendiğinde kilo verin üç ay korunun dedi ben de manyak gibi korundum. Hatta açıkçası o psikoloji ile insanın içinden bişey de yapmak gelmiyordu yani. Öyle işte amma destan yazdım he :)

Şu an evet bu kilo ile gitsem kızar valla:)

ya benim çevremde 100 üzerinde gebe kalanlarla dolu. Hepsi çatır çatır normal dogum yaptı. Bu işler nasip aslında... Tabi kilo bir çok hastalığın tetikleyicisi olabilir fakat bu kadarda ön kabul olmaz yani Çivi gibi insanlarda sağlıksız olabiliyorlar Kesinlikle Kiloyu savunmak degil dediğim fakat etiketlemek hoş degil...

Neyseee biz sağlıklı beslenicez. Yarın sağlık ocagına gidicem değerlerime baktırmaya kolestrol şeker vs birde uzun süredir vitamin kullanıyorum bıraksam mı artık iyi bişi yaparken böbrekleride yorabiliriz.

Bu aradaaa bugun yeğenimle buluştuk teyzeeee cok zayıflamıssın dedi ay mutluluktab ağlamak istedim :)

Evet evet benim de öyle bi tanıdığım var hani nerdeyse ağır yaşamlar diyeceğim çatır çatır doğurdu iki tane :)

Ayyyyy ne büyük mutluluk :)))) ben üç kilo verdiğimde kaynanam hiç vermemişsin demişti

Hangi vitaminleri kullanıyorsun git bakalım hangi değerlere baktıracaksın ben de baktırayım bi ara:)

aman kayınvalidene bakma sen övesi gelmemiştir onun :) ahahahah Verdikçe gözüne gözüne sokarsın :) Birde kilo alınır verilir senin bedenin senin sağlığın kimseyi ilgilendirmez.

Ben ne kullanıyorum magnezyum b kompleks folik asit d vitamini omega 3 koenzim q10 C vitamini Birde suda eriyen kompleks vitamin.

Vitaminlere baktırıcam genel Homa degerime insülin direnci vardı geçtimi bi baksın bide karaciğer degerlerime öyle.

Ah ah şöyle incecik olsam da ooo desin :)

Ayyy neler kullanıyorsun öyle ne güzellll doktor mu yazdı bunları. Bana da demir ve magnezyum yazmıştı ama ikisi de çok bozuyor bağırsaklarımı folik asiti de geçen sene baya kullandım aklıma geldikçe kullanıyorum ama bir kaç ay önce değerim 20 lerde bişey çıkmıştı yüksek çıktı yani ben de içmiyorum şu sıralar

evet evet dr yazdı hepsini hazırandan beri düzenli kullanıyorum. 4. aya girdim. Ne var ne yok bi kontrol ettirmekte fayda var. Olmadı p tesi dahiliyeye giderim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…