- 3 Eylül 2015
- 8
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Mavi bisiklet
-
Ben artık dayanamıyorum. Benim bir derdim var arkadaslar. Ben ne yapsam ters oluyor. Mesela yemek yapıyorum daha doğrusu yapamıyorum olmuyor yani uğraşıyorum ama olmuyor. Çok beceriksizim. Ve kimse bana değer vermiyor. Çok yalnızım tek başıma kahvaltıya falan gidiyorum. Bir erkek arkadaşım vardı o da beni terk etti. Ailem de değer vermiyor zaten bana. Sınava girdim sıfır çektim. İşe girdim ama iş yeri iflas etti bir hafta sonra işsiz kaldım. Her yere uğursuzluk bulaştırıyorum. Artık bitti herşey. Bunu okuyan herkese güle güle. Belki intaar kötü bişey diyeceksiniz ama üzgünüm. Buraya kadar.
sevdeeeŞimdiden Allah rahmet eylesin diyim.
Ne demek yaBen artık dayanamıyorum. Benim bir derdim var arkadaslar. Ben ne yapsam ters oluyor. Mesela yemek yapıyorum daha doğrusu yapamıyorum olmuyor yani uğraşıyorum ama olmuyor. Çok beceriksizim. Ve kimse bana değer vermiyor. Çok yalnızım tek başıma kahvaltıya falan gidiyorum. Bir erkek arkadaşım vardı o da beni terk etti. Ailem de değer vermiyor zaten bana. Sınava girdim sıfır çektim. İşe girdim ama iş yeri iflas etti bir hafta sonra işsiz kaldım. Her yere uğursuzluk bulaştırıyorum. Artık bitti herşey. Bunu okuyan herkese güle güle. Belki intaar kötü bişey diyeceksiniz ama üzgünüm. Buraya kadar.
Canim bunun icin infihar mi edilirvsarjim bitecek kapanacakta kiz sakin sakin biz sabahleyin uzun uzadiya konusucaz kiz varya sen benim yasadiklarimi bi duysan varya neye elimi attiysam elimde kaldi kiz senin erkek arkadasin olmus ben hep platonik yasadim kiz seni diverim ya sakin sakin sabahi bekleBen artık dayanamıyorum. Benim bir derdim var arkadaslar. Ben ne yapsam ters oluyor. Mesela yemek yapıyorum daha doğrusu yapamıyorum olmuyor yani uğraşıyorum ama olmuyor. Çok beceriksizim. Ve kimse bana değer vermiyor. Çok yalnızım tek başıma kahvaltıya falan gidiyorum. Bir erkek arkadaşım vardı o da beni terk etti. Ailem de değer vermiyor zaten bana. Sınava girdim sıfır çektim. İşe girdim ama iş yeri iflas etti bir hafta sonra işsiz kaldım. Her yere uğursuzluk bulaştırıyorum. Artık bitti herşey. Bunu okuyan herkese güle güle. Belki intaar kötü bişey diyeceksiniz ama üzgünüm. Buraya kadar.
20 yaşında mısın?Ne yapsam olmuyor bi insan hiç mi sevilmez ben sevilmiyorum kimse tarafından
Ota b.ka üzülecegine hastanelere bir ugramanı tavsiye ederim orada canıyla bogusan insanları görünce nefes aldıgına sükredersinBen artık dayanamıyorum. Benim bir derdim var arkadaslar. Ben ne yapsam ters oluyor. Mesela yemek yapıyorum daha doğrusu yapamıyorum olmuyor yani uğraşıyorum ama olmuyor. Çok beceriksizim. Ve kimse bana değer vermiyor. Çok yalnızım tek başıma kahvaltıya falan gidiyorum. Bir erkek arkadaşım vardı o da beni terk etti. Ailem de değer vermiyor zaten bana. Sınava girdim sıfır çektim. İşe girdim ama iş yeri iflas etti bir hafta sonra işsiz kaldım. Her yere uğursuzluk bulaştırıyorum. Artık bitti herşey. Bunu okuyan herkese güle güle. Belki intaar kötü bişey diyeceksiniz ama üzgünüm. Buraya kadar.
O zaman bir süre hiçbir şeyi yaparken "olması" gibi bir beklentiye girme. Bırak olmazsa olmasın. Belki olmaması senin acindan daha iyi olacaktır uzun vadede. Hırsları ve beklentileri bir kenara bırak, kafana göre yaşa ve mutlu olduğun şeyleri yap.Ne yapsam olm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?