- 30 Mart 2016
- 836
- 432
- 103
- 35
- Konu Sahibi Mavi bisiklet
-
Fark edermı xd aynı konuxd ya sebep fln yok allah sevdı kısılere dert tasa verr rabımın yazdı kader bu lanet edılmez ınsann dogarkn yazılr kaderı allhn verdı canı allh alırİntihar olmasın o, sebeplerin çok sağlammış Allah rahmet eylesin
Fark edermı xd aynı konuxd ya sebep fln yok allah sevdı kısılere dert tasa verr rabımın yazdı kader bu lanet edılmez ınsann dogarkn yazılr kaderı allhn verdı canı allh alır
İlac ıcer o xd tobe ya mılet neler dudnyor kım yanlızmı yasıor ıntıar edeck ark dasmı
Yeminle eylemin doğru yazılışını yazacaktım da üstüme çullanırlar diye korktum.İntihardır o intaar olsa duramazsın
sırf bu saçma sebepler için intahar ediceksen diyecek bişey yok zaten
Sebepdıon ya onu dıorum sebepı ne olrsa olsn yapmamalı dıyorum ben neler yasadm da olebıs yapnadımNe alaka benim yorumumla
Bacım senin yaşın kaç ergen gibi yazmaya devam ediyosun xd diye bişey kalmıdıSebepdıon ya onu dıorum sebepı ne olrsa olsn yapmamalı dıyorum ben neler yasadm da olebıs yapnadım
Al bendende o kadarYeminle eylemin doğru yazılışını yazacaktım da üstüme çullanırlar diye korktum.Sizi görünce rahatladım valla
Bu arada konu sahibi kızımız, birileri seni vazgeçirsin diye buraya konu açmışsın işte.Kendinden tamamen vazgeçmediğin ortada, bırak şimdi numarayı doğru dürüst anlat, yardımcı olsun millet. Bu utanılacak bir şey değil.
Sesli harfler parayla satılıyor.Bu hangi dil canım goole çeviriden çevirdim error verdi
Sebepdıon ya onu dıorum sebepı ne olrsa olsn yapmamalı dıyorum ben neler yasadm da olebıs yapnadım
Böyle yazım yanlışlarını görünce beynim karıncalanıyor.Al bendende o kadarBibibella lafı agzimdan aldi resmen.
sesli güldüm alemsinBu hangi dil canım goole çeviriden çevirdim error verdi
Bacım konu sahıbı ben dılm tabıkı yanı yapmasn dıorum hanı brn cok sryyasadm gercktn sabretm bunu demk ıstorum ınsan uzuluo cunku bu tur seylete sebebı saglamıs dıyor bu kız okuyosa nolck sebebım saglm hadı oleyım ne ergenı ya ben 26yasındym ama yasımdan bı okdrcok sey gordum ben 7yasında annm öldü babm gıtı evlendı uvry anne elınde buyudum her turlu ezıyet bı ınsan hetgunmu dayj yer nısal unı kazndım gondemedı ıse soktular ben calıstm bırktrdım bıda sınava grdm kazandım kısmet ya esımle tanıstm evlendık herkıyunun ıyı sonu var allah sevdı ınsana dertverr dıyorum katlnmayıbılmmk gerk dıyorum ınsanı bu daha fçcok kuvetlı kılıyor arkadasa dıyorum pıskıola gtsın terapı alsnBacım senin yaşın kaç ergen gibi yazmaya devam ediyosun xd diye bişey kalmıdı
Konu sahibi sen gibi herkese neden laf yetiştiriyosun bunuda anlamadım
Bacım konu sahıbı ben dılm tabıkı yanı yapmasn dıorum hanı brn cok sryyasadm gercktn sabretm bunu demk ıstorum ınsan uzuluo cunku bu tur seylete sebebı saglamıs dıyor bu kız okuyosa nolck sebebım saglm hadı oleyım ne ergenı ya ben 26yasındym ama yasımdan bı okdrcok sey gordum ben 7yasında annm öldü babm gıtı evlendı uvry anne elınde buyudum her turlu ezıyet bı ınsan hetgunmu dayj yer nısal unı kazndım gondemedı ıse soktular ben calıstm bırktrdım bıda sınava grdm kazandım kısmet ya esımle tanıstm evlendık herkıyunun ıyı sonu var allah sevdı ınsana dertverr dıyorum katlnmayıbılmmk gerk dıyorum ınsanı bu daha fçcok kuvetlı kılıyor arkadasa dıyorum pıskıola gtsın terapı alsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?