Intaar ediyorum

Her yemek yapamayan ölmeli mi. Benim yaşamam bir mucize o Zaman:) kendine olumsuz sıfatlar yakıştıran insanlara çok kızıyorum kendinize bu kadar yüklenmeyin beceremediğibiz şeyler varsa üstünü iyi yapabildiğiniz işlerle kapatın çaktırmayın yahu :) Hatta gerektiğinde Yavuz hırsız olup ev sahibini bastırın :) hayat zaten kısa kuşlar uçuyor her şeyi biz mi söyleyeceğizz :)

Fark edermı xd aynı konuxd ya sebep fln yok allah sevdı kısılere dert tasa verr rabımın yazdı kader bu lanet edılmez ınsann dogarkn yazılr kaderı allhn verdı canı allh alır

Ne alaka benim yorumumla

Sebeplerin çok sağlammıştaki ironiyi anlamamak intaar kadar trajik

İntihardır o intaar olsa duramazsın
sırf bu saçma sebepler için intahar ediceksen diyecek bişey yok zaten
Yeminle eylemin doğru yazılışını yazacaktım da üstüme çullanırlar diye korktum. Sizi görünce rahatladım valla

Bu arada konu sahibi kızımız, birileri seni vazgeçirsin diye buraya konu açmışsın işte. Kendinden tamamen vazgeçmediğin ortada, bırak şimdi numarayı doğru dürüst anlat, yardımcı olsun millet. Bu utanılacak bir şey değil.

Sebepdıon ya onu dıorum sebepı ne olrsa olsn yapmamalı dıyorum ben neler yasadm da olebıs yapnadım
Bacım senin yaşın kaç ergen gibi yazmaya devam ediyosun xd diye bişey kalmıdı
Konu sahibi sen gibi herkese neden laf yetiştiriyosun bunuda anlamadım

Al bendende o kadar Bibibella lafı agzimdan aldi resmen.

Geldik gidiyoruz, hepimiz...

Ya bu bedeni yük gibi taşır çuval kadar değer görürsün ya da hakkını verir saygı.görürsün,kimsenin hayatı gül bahçesi değil herkes bir şeylere tutunup yaşayıp gidiyor beceriksizim diye candan mı geçilirmiş, sevgili gider yenisi gelir nedir bu arabesk

Bacım senin yaşın kaç ergen gibi yazmaya devam ediyosun xd diye bişey kalmıdı
Konu sahibi sen gibi herkese neden laf yetiştiriyosun bunuda anlamadım
Bacım konu sahıbı ben dılm tabıkı yanı yapmasn dıorum hanı brn cok sryyasadm gercktn sabretm bunu demk ıstorum ınsan uzuluo cunku bu tur seylete sebebı saglamıs dıyor bu kız okuyosa nolck sebebım saglm hadı oleyım ne ergenı ya ben 26yasındym ama yasımdan bı okdrcok sey gordum ben 7yasında annm öldü babm gıtı evlendı uvry anne elınde buyudum her turlu ezıyet bı ınsan hetgunmu dayj yer nısal unı kazndım gondemedı ıse soktular ben calıstm bırktrdım bıda sınava grdm kazandım kısmet ya esımle tanıstm evlendık herkıyunun ıyı sonu var allah sevdı ınsana dertverr dıyorum katlnmayıbılmmk gerk dıyorum ınsanı bu daha fçcok kuvetlı kılıyor arkadasa dıyorum pıskıola gtsın terapı alsn

Konu sahibi eski şarkıyı hatırlattınız, 17 yaşında mısınız?
Neyse elbette ki hayat güzeldir, bakmayın siz şarkılara.

Boş ver beni
Mühim değilim
Bu O'nun hikayesi
Çok beyazdı, kir tutardı
Ömrü kelebek kadardı

Mektupları şişedeyken
Bir de bakmış deniz yokmuş
Tek başına dans ederken
Mutsuzluktan sarhoşmuş

Daha 17'ymiş.

Oyundan kalkmak isterken
Kağıtlar dağıtılmış
Bu hava boşluğunda
Artık her şey satılıkmış

Trafikte akmayan
Hep onun şeridiyken
Söylediği son şarkı
"Elveda Zalim Dünya"ymış

Daha 17'ymiş.

Kusura bakma ben bu dili bilmediğimden yazdıklarını anlıyamıyorum o yüzden uzun uzun yazmana gerek yok seni kimse anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…