- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
- Konu Sahibi Mavi bisiklet
-
Arkadaşım bu nasıl yazmak ya bir düzgün yazın lütfen...Bızde olek barı bunlr ıcn olurmu yaben bosayasamısım xd benım annm ben 7yasomdaydım öldunde uvey anne elınde buyudum datak ezıyeto bıcım kolevzavra olduk sona lıse bıtızorlaıse sokuldum unı kazandm halde en sonunda gıne sınava gırdm kazndım calstm paralrı bırktrmıstm gızlıden gıttm okudum ordaesmle tanıstm 8 yılk nı beraberlıkos gucderkn evlılk sabretmyı bılmk gerkıo hep sole avundm allah sevdı kularına dertverrmıs dıe sabretm savastm asla lanet etmedım kader rabım bole uygun gormus bunu kımse sınayamaz kul olrak rabımın verdı canı rabımden baskası alamazz , .... Allah tardmcın olsunda don sacma fıkrınden
İlac ıcer o xd tobe ya mılet neler dudnyor kım yanlızmı yasıor ıntıar edeck ark dasmıYalnız mi yaşıyorsun ?
15 18 yas arası bulu csgı bunalınıİntiharı duydum da intaar nedir yahu
Arkadaşım bu nasıl yazmak ya bir düzgün yazın lütfen...
Intıar ettı sanrm cevap vermedıne goreHarbi hangi yöntemle intihar edeceksin merak ettim
Bızde olek barı bunlr ıcn olurmu yaben bosayasamısım xd benım annm ben 7yasomdaydım öldunde uvey anne elınde buyudum datak ezıyeto bıcım kolevzavra olduk sona lıse bıtızorlaıse sokuldum unı kazandm halde en sonunda gıne sınava gırdm kazndım calstm paralrı bırktrmıstm gızlıden gıttm okudum ordaesmle tanıstm 8 yılk nı beraberlıkos gucderkn evlılk sabretmyı bılmk gerkıo hep sole avundm allah sevdı kularına dertverrmıs dıe sabretm savastm asla lanet etmedım kader rabım bole uygun gormus bunu kımse sınayamaz kul olrak rabımın verdı canı rabımden baskası alamazz , .... Allah tardmcın olsunda don sacma fıkrınden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?