Intagramin kusursuz hatunlari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok yakin bir arkadasim var. Devamli eşiyle saygısızca tartışır, fakat instagramini görme aa aşkımlar canımlar havada uçuşuyor içtiği suyun resmi , nerdeyse cocugun pis bezi bile gözümüze sokuluyor neyikime ispat etmeye çalışıyor acaba. Cok komik ya ama bunlari görüp de üzülmek anlamsız. Instagramda takip etme görme bu kadar basit. Sorun etmeye gerek yok

Ya bunu yapanlar arkadasinsa? :) Valla atsan atılmıyor satsan satılmıyorlar Mecbur muyum ben senin kocanın her gün sortlu atletli fotosunu gormeye arkadas ya? Bi de sadece adamı atıyor her gün bıkmadan sporcu kocisim yazaraktan Yeminle tatilde su icinde yayılmış kocalarını gormekten gına geldi. Biz de gittik de aynı tatile kocamızın havuza denize atlayışını paylasmadık yani. Hayır bir de pis bagimlilik yapti bende instagram kapatamiyorum da laneti. 2 gun sonra yine aktif ediyorum hesabi

Bence vıcık vıcık olmuş hayatlar onlarınkisi nesine özeniyorsunuz ?

Mesela onların hikayelerine bakmayın çözüm bu :)

Mesela onların hikayelerine bakmayın çözüm bu :)

Hikaye atsa sadece bakmazsın. Hoş onunda bir tanesine sırayla bakınca illaki denk geliyorsun :) zaten hikayeye cozumu atlama yaparak buldum. Ama bu anasayfama dusen ve aylarca kalan, gun icinde defalarca gormek zorunda kaldigim fotolar beni yedi bitirdi Ama bu defa kararliyim kapatip sadece satis yapan sayfalari takip edebilecegim bir hesap acacagim. Dilerim basaririm

ben hiç bir yakın arkadaşımı takip etmeyi ve takip edilmeyi sevmiyorum. eskiden görgüsüzlük sayılırdı gittiğin yerleri anlatmak. bence hala öyle. sadece yemek sayfalarını ve kişisel gelişim sayfalarını takip etmek için açtığım sıfır takipçili bir hesabım var. çok işime yarıyor. başka birşeye de bakmıyorum. zaten sosyal medya arttığından beri insanların psikolojisi bozulmaya başladı. amaç da buydu.

Sizinde o bahsettiğiniz kişilerden aşağı kalır yanınız yok. Neymiş kilolu ve bakımsızmış. Onlar en azından sizi çekiştirmiyor . Ama siz baya dert edinmişsiniz. Ben herşeyini paylaşan insanları görmemezlikten geliyorum ya da takip etmiyorum bu kadar zor mu yani takibi bırakmanız.

Ben peynirin hangi tabakta olduguna bakmiyorum. Hatta tabakta peynir mi var ona da bakmiyorum. Bu tip seyleri geciyorum. Bana ne diyorum.

Ben inst sildim öyle rahatladimki herkese tavsiye ederim pskoljm bozdu altiustu 1ay kullandım üzerimden yük kalktı resmen insana kendini yetersiz ve ezik gb hissettiryor twetr daha iyi bitek onu kullanıyorum başka hiçbir sosyal medya kullanmiyorum yaklaşık 1 senedir instagram hayatımda yok zaten öncedende kullanmiyordum kardeşm aç deyince açtım baktım pskljm bozuluyor ne gerek var dedimı kapattm .he buarada inst kullanmıyoruz diye sanki biz yasamiyoruz arkdslarmn hepsinden belki daha iyi yerlere eşimle gidip fotolar çekiyoruz ama niye oraya koyayım neyi ispat edicez yani eşimde kullanmiyo o saçma buluyor zatn

Son düzenleme:
gösteriş meraklısı insanlar hayatimizin her yerinde her aninda olacaktir.
instagramda gormeseniz tv de gorursunuz.
hayatlari belkide bize sunduklari kadar guzel degildir.
ben bir kadin gördum elinde son cikan 6 bin tl lik telefon cebinde caya verecek 1 tl si yok. bunu kendisi bana soyledi disardan bakinca nasil icine girdin mi nasil.

O evlerin içini de bi bilseniz ne kiyametler kopuyor . Gecen en yakin arkadaslarimdan biri bana dedi ki aman canim senin ne derdin olacak yiyip içip geziyorsun. Evimin icindeki huzursuzlukları bilmeyenler hep oyle derler oysa evde hergun kavga kiyamet. Maddi durumum hep iyi ama huzurum hep yerlerde. Keske esim asgari ucretli bir calisan olsa evime az para girse maddi zorluk ceksem de bir gram huzurum mutlulugum olsa. Esinle aran iyiyse evliliginde mutluysan daha guzel bisey yok emin ol. O fotograf atanlara da sinir oluyorum o ayri.

Ben o hesapları takip eden arkadaşlarıma şaşırıyorum en cok vay arkadaş sürekli nasıl bakıyorlar anlamıyorum onları takip edenleri takip etmemek lazım aslında. Onlar yüzünden keşfet kısmına geliyor. Benim baktığım birkaç şey var onun için giriyorum ama ya zengin insta mom çıkıyor ya da sunumlar falan.
Ama oradaki her hesabın gerçekten mutlu olduğuna da inanmıyorum psikolojik olarak. Ha illa mutlu olani da vardır elbette.
Napalim herkes payına düşen i yasayacak bu hayatta . Gideceğimiz yer aynı sonuçta çok takmaya gerek yok.

Ben de sildim Instagram'ı. Girdiğim zaman çıkamıyordum içinden. Birkaç ünlü anne vardı takip ettiğim. Paylaşımları okudukca kendi kendime hayıflanıp duruyordum. Çocukları ile ne güzel paylaşımlarda bulunmuşlar.Ben niye böyle yapamıyorum diyordum. Yemek sayfalarını gördüğüm zaman nasıl sunum yapmışlar diye bakmadan geçemiyordum. Sunumdaki tabak, çatal ve bardakları görünce, içim gidiyordu, aynısını almak istiyordum. Çok vakit harcıyordum Instagram ve Facebook 'ta. Ama başardım, sildim telefonumdan. Aileme daha fazla zaman ayırmaya gayret edeceğim. Darısı yapmak isteyip, yapamayanların başına

Ve zaten cogu oaylasimin altina herkes kotu yorumlar yazmis biktik sizden paylasmayin artik zayifla biraz cok yiyorsun yok efendim kocanla yakismiyorsun vs vs vs. Bu yorumlari nasil kaldirabiliyorlar kendilerine yedirebiliyorlar hic mi gurur olmaz
Hahahahahahha üsluba bak.
Size ne kime ne?
Kadın oyle mutlu kocası oyle mutlu demek ki kıskançlıktan kuduruyorum diyemeyen de bunları bahane ediyor

Eger gercekten mutlu olmak istiyosan silersin o hesaplari.
Zorlanirsin belki ama amacin cidden mutlu olmak mi? Tek care bu. Yap ve gor.

Gercekten butun samimiyetimle sormak istiyorum. Neden instagram sizi etkiliyor? İnstagramin ozelligi nedir? Insan neden bir baskasinin paylastigi fotograflara bakip ic geçirir veya o yasama ozenir? Neden?

Benim instagram hesabim yok. 2012 gibi bir hesabim vardi. Baktim bi halta yaramiyor kapattim. Daha da hic merak etmedim. Bircok unlu denilen insani tanımam. Tatile gitmis fotografini koymus olsun. Eee? Yani neyine ozenmem gerekiyor bu insanlarin? Bilmiyorum ki nedir bu Türkiye'deki instagram cilginligi? Yasadigim ulkede sosyal hesaplara ragbet yok olsa bile benim ilgimi yine cekmezdi. Tek twitter hesabim var. Sevdiğim dizi film ve oyunculari takip ediyorum o da tas catlasa 50 hesap. Girmesem aylarca girmem. Kendime ozel hiçbir fotografimi paylasmadim sosyal medyada. Insanlar tuvalete girseler paylasacaklar o duruma gelindi. Hic anlamiyorum.

En son cümlede kendinize en güzel teselliyi vermissiniz zaten sağlık huzur herseyden önemli o hayatları yaşayanlar mutlumu bakalım sıcacık o muhteşem evde huzurlu oturabiliyorlarmi

Fakat uslubunuz hos degil. Bir kadin kilolu olabilir, sizi ilgilendiren bir durum degil kilosu. O o sekilde mutlu demek ki. Kadinin en buyuk dusmani yine kadin valla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…