Ben instagram da Pembik gelin yada kocasının adıyla bitişik acılmıs hicbir hesabı takip etmiyorum.. Mesela banane pembe koltugundan sarı halısından yada cocuguna öğlen ne yedırdıgınden.. Tatıle nereye Gittigi ne gıydıgı hicbiri benı ılgılendırmıyor.. Çocuk gelısım ve kısısel gelısım hesaplarını takip ediyorum bence cok daha faydalı..
Bence vıcık vıcık olmuş hayatlar onlarınkisi nesine özeniyorsunuz ?Bende basta sizin gibi dusunur durumlari nasi bu kadar iyi oluyor derdim.birincisi sosyal medyadan para kazaniyorlar.o elbiseler tatiller esyalar hep firmalar tarafindan gonderiliyor hepsine.bi reklam icin bi suru para aliyorlar.yani takipcisi cok olunca baya para getirisi oluyor.ikincisi de bosverin hepsi yalan dolan kim mutsuz anini oraya koyar ki herkes en mukemmel en mutlu anini paylasiyor
Ya bunu yapanlar arkadasinsa? :) Valla atsan atılmıyor satsan satılmıyorlarMecbur muyum ben senin kocanın her gün sortlu atletli fotosunu gormeye arkadas ya? Bi de sadece adamı atıyor her gün bıkmadan sporcu kocisim yazaraktan Yeminle tatilde su icinde yayılmış kocalarını gormekten gına geldi. Biz de gittik de aynı tatile kocamızın havuza denize atlayışını paylasmadık yani. Hayır bir de pis bagimlilik yapti bende instagram kapatamiyorum da laneti. 2 gun sonra yine aktif ediyorum hesabi
Mesela onların hikayelerine bakmayın çözüm bu :)
Ciddiye alıp cevap bile vermemiş konu sahibiYani ben de bunu anlamıyorum .hemen kilolu bakımsız vs. İnsanlar çeşitli dönemlerden de geçer herşey olabilir ama bu şekilde kategorize etmek çok yanlış geliyor bana .
Hahahahahahha üsluba bak.Ve zaten cogu oaylasimin altina herkes kotu yorumlar yazmis biktik sizden paylasmayin artik zayifla biraz cok yiyorsun yok efendim kocanla yakismiyorsun vs vs vs. Bu yorumlari nasil kaldirabiliyorlar kendilerine yedirebiliyorlar hic mi gurur olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?