Kızlar ya... Ben internet bağımlısıyım... Bütün işlerimi bırakıyorum... erteliyorum... hep internette geziyorum...
Anneme yardıma gideceğim yeğenlerime bakmaya... ne sofrayı topladım... ne evimin işini yaptım... sürekli internette geziyorum...Internette takılmaktan daha annemin yanına gitmedim, bekliyor beni kadıncağız...
Bırakayım diyorum kapatıyorum bilgisayarı bu sefer de cepten giriyorum... Uyanır uyanmaz hemen cep telefonuma sarılıp internete bakıyorum...
Aranızda benim gibi olanlar var mı? Bunu çözenler var mı?
Bilgisayarı kapatıp da işimi yapmıyorum... Sonra da vaktim kalmıyor, bütün yapacaklarımı hızlı hızlı yapıp yetiştirmeye çalışıyorum
Çıkmaya niyetleniyorum bu sefer de dur şuna da bakıp öyle çıkayım, dur şunu da okuyayım diyorum yine çıkamıyorum...Of ya
Duşa giriyorum, çıkar çıkmaz üstümü giyinmeden bilgisayarın başına geçiyorum gene ayakta bile olsa bi kontrol ediyorum
evlenmden evvel 2 ay oncesıne kadar konu okuya okuya uyuya kalırdım pat evlendım balayındayım anam olecem okuyasım var arada banyoda gırdım okudumartık kk da çalışma olsa da bende kalkıp iş yapsam diye bakıyorum
bilmeyenler için kk android telefonlarda da var
Nasıl yani ya?? Yemiyon içmiyon internette mi geziniyorsun. Allahım sana geliyorum yarebbim : bayılma smilesi:
Napıyorsun peki internette. Hiç mi sıkılmıyorsun. Bütün gün internet başında geçermi yav. Töbe bismilllah. Ben gezmek istesem dahi gezecek yer bulamam iyimi. Bazen Hürriyeti okuyorum, bazen (o da akşam saatlerinde K.K'ya giriyorum) sonra sıkılıyorum belli bir müddet sonra(takribi yarım saat) ve çıkıyorum. Hooof, daral gelir bana soldan soldan.
evlenmden evvel 2 ay oncesıne kadar konu okuya okuya uyuya kalırdım pat evlendım balayındayım anam olecem okuyasım var arada banyoda gırdım okudum
tel gırıs yapmıyorum esım bılmıyor
bende cok oyalanıyorum ama evde net yok allahtan yoksa bır ıs yapamam evde cocuk mocuk bakamam vallahı bıllahı
konu sahıbı kadar degılım ancak yakın sayılırım face yok twıtter yok kısmen duzeldım amam kk hayatımdan cıkaramıyorum :S
Kızlar ya... Ben internet bağımlısıyım... Bütün işlerimi bırakıyorum... erteliyorum... hep internette geziyorum...
Anneme yardıma gideceğim yeğenlerime bakmaya... ne sofrayı topladım... ne evimin işini yaptım... sürekli internette geziyorum...Internette takılmaktan daha annemin yanına gitmedim, bekliyor beni kadıncağız...
Bırakayım diyorum kapatıyorum bilgisayarı bu sefer de cepten giriyorum... Uyanır uyanmaz hemen cep telefonuma sarılıp internete bakıyorum...
Aranızda benim gibi olanlar var mı? Bunu çözenler var mı?
Bilgisayarı kapatıp da işimi yapmıyorum... Sonra da vaktim kalmıyor, bütün yapacaklarımı hızlı hızlı yapıp yetiştirmeye çalışıyorum
Çıkmaya niyetleniyorum bu sefer de dur şuna da bakıp öyle çıkayım, dur şunu da okuyayım diyorum yine çıkamıyorum...Of ya
Duşa giriyorum, çıkar çıkmaz üstümü giyinmeden bilgisayarın başına geçiyorum gene ayakta bile olsa bi kontrol ediyorum
Ben bide geceleri rüyamda üyelerle kavga ediyorum gündüz yetmiyor rüyalarıma giriyorlarrr
Arada birde kendimi admin olarak görüyorumm
oo senınkı sendrom halıne gelmıs bende ruyalarımda onlarla gezıyorum fılan goruyorum ama o cok kotuya kuzenımle aynı yerde calısıyorum dedım kızım ben nasıl uyuya kalıcam o derece kotuyum uyuyamam fılan dıye sımdı esım evdeyken cepten fılan gırmıyorum kk
o gececı oldugunda gırıyorum zıyratcı olaraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?