Ben gibisinmiz demek.Haberturke günde birkaç kere bakarım.Emlakjet ede bir ara çok bakardım.Bu ara bakmıyorum pekben kk gırıyorum sırasıyla takıp ettgım yerlere bakıyorum
hurrıyet haberturk sabah mıllıyet
banka hesabıma bakıyorum
gunde 3*4 kere bu gazelete gırıyorum
sahıbınden
emlak jet
markafonı trendyol evımş.net
gırıyorum
cok sıkılırsam arastırma yapıyorum :26:boş boş seylrle ılgılı
hastalıklarla ılgılı
gun ıcınde yogun degılım ısımız rahat ınternet olmasa catlarım herhalde
evde esım gececıyken ısımı gucumu yaopıp elıme telefonu alıp zıyaretcı olarak guncel kızısan konulara bakıyorumb ırde laf atıyorlar zıyaretcı olarak ızlıyolar dıye o zaman gulmekten alamıyorum kendımı
vs vs,
9 aydır sosyal aglarda yokum sureklı gerı don cagrısında bulunuyorlar :S
Mesela az önce duşa girdim, çıktım ... Bilgisayar şu anda klozetin üzerinde... Bornozumu giydim size cevap yazıyorum
Arkadaşlarımla bir yere oturmaya gitsem, 1 saat sonra dayanamayıp cepten giriyorum nete ne olmuş ne bitmiş diye bakmaya
Sigara bağımlılığı gibi bir şey bu yanlış olduğunu bilsem de engel olamıyorum
valla bendede var malesef o canım.bazen çok kötü duruma geliyorum.allahtan kedim var hissediyo galıba geliyo laptopun üstüne oturuyo.kapat hadi diyor galibaa :)
Kk'daki hesabını kapat canım :)
Bi süre öyle olsun zaten yavaş yavaş uzaklaşırsın :)
Ben bide geceleri rüyamda üyelerle kavga ediyorum gündüz yetmiyor rüyalarıma giriyorlarrr
Arada birde kendimi admin olarak görüyorumm
Bende kardeşim evde olmadığında yemek kahvaltı pc de :)Kahvaltı yaparken bile bilgisayarım kenarda duruyor kontrol ediyorum
Bi ara bende öyledeydim. Ama nedenini çözdüm: Boşluktan ve can sıkıntısından oluyor. Medeti orada arıyorsunuz. Bence internet haricinde zevk aldığın şeylere yönelirsen iyi olur. Mesela arkadaşlarınla buluş, sinemaya git, eğlenceli oyunlar oyna. Yarışlara katıl, kitap, bulmaca belki ilgini çekebilir. forumlar biraz daha çok bağımlılık yapıyor. Kendi kendine internetten uzaklaşabileceğin aktiviteler yap. yeni hobiler dene mesela. Hiçbirini yapamadın, arkadaşın dediği gibi psikologa gitmende fayda var diye düşünüyorum. bir bilgisayar öğretmeni olarak bilgisayar ve internet bağımlılığının faydalı bir şey olduğunu söyleyemeyeceğim. teknolojiden faydalanmak güzel, ancak bunu abartmamak gerek. bazı günler(mesela hafta sonları) kendine internete girmeme sınırı koyabilirsin
Hafta sonları evde olduğum için çocuktan dolayı giremiyorum hafta içi iş saatlerinde sürekli açık. . interneti ofistetken en fazla 5-10 dakika kapatıyorum . . birşeye bakmasam bile açık olması lazımfacede oyun bağımlısıyda biraz
Hatta düğünümde bile aklıma gelmişti oyundaki sebzelerimin bozuylacağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?