- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Ya aslında yapacak çok işim var ama onları da erteliyorum internet yüzünden
Arkadaşlarımla çok sık görüşüyorum zaten, ama onlarla otururken bile cepten bakıyorum
Nasıl yani? bir şey demiyorlar mı? sen bizimle ilgilenmiyorsun diye küser benimkilero raddeye gelmedim hiç...
Bende geceleri herkes uyuduktan sonra dalıyorum internet alemine mesela sinemayı çok sevdiğim için sinema siteleri favorim. Tv de bir film izliyorum diyelim hemen araştırmaya koyuluyorum Sinemalar.com dan giriyorum imdb.com dan çıkıyorum
Bence acilen bu duruma bir çözüm bulman gerek.
Çalışmıyorsun sanırım , çocugun da yok, vaktin bol ama net başında akşamı etmek akıl karı degil.
Çık dolaş, kendine bir sınır koy, şu kadar bakacagım diye..
Yoksa gerçekten önlemini alamazsın.
Bu ciddi bir durum.
Hem çalışıyorum hem çalışmıyorumGarip bir çalışma durumum var şu an
Evet çocuğum da yok
Çıkıp dolaşıyorum da , ama evdeki her türlü vaktimi internet başında geçiyorum
O zaman kendine evde yapacak bir ugraş bul...
Yani sen aslında bagımlı degilsin, boş vaktin bol oldugu için,
netle ugraşmayı tercih ediyorsun.
Diğer işleri de nasıl olsa yaparım diye geçiştiriyorsun.
Sana bir ugraş gerek :)
yalnız değilsin canım
ben daha banyo tuvalet kıvamına gelmedim ama oda olur
sabah uyanıyorum hemen pc açıyorum ne var ne yok bakıyorum
bide oyunum var gece uyanıp onu kontrol ediyorum
yataktan çıkmaya niyetim yoksa telefondan giriyorum internete bi bakıyorum öğlen olmuş
tabi bazen akşama pratik yemekler oluyo çünkü ben pc başından kalkıp yemek yapmaya zaman ayıramıyorum (çok sık oluyor ama)
ev işi yaparkende bi bakayım diyorum 1 saat kalkamıyorum
Buna internet bağımlılığı diil kadınlar kulubü bağımlılığı denir
Bende aynen senin gibiyim.
Sabah 1-2 gibi uyanıyorum, kahvaltı etmeden bilgisayar başına oturuyorum 1-2 saat oturduktan sonra bilgisayarı mutfağa götürüp kahvaltı hazırlıyorum (tabi bilgisayara bakmaktan yarım saatte anca hazırlıyorum kahvaltıyı) sonra tekrar oturuyorum başına tuvalete giderken yanımda götürüyorum. Annem bişeyler sölüyo onları bile anlamıyorum bilgisayara bakmaktan gece yarısına kadar 1 kere bile kalkmıyorum başından biyere gidilicek olsa telefondan giriyorum hemen. Aynen siz gibi banyodan biran önce çıkmayı bekliyorum ve banyodan sonra hemen oturuyorum giyinmeden.
Bunun bi çaresi varmıdır bilmiyorum. Benim 1 tane bile arkadaşım yok mesela o yüzden bu kadar bağımlıyım diye düşünüyorum :26:
Bende aynen senin gibiyim.
Sabah 1-2 gibi uyanıyorum, kahvaltı etmeden bilgisayar başına oturuyorum 1-2 saat oturduktan sonra bilgisayarı mutfağa götürüp kahvaltı hazırlıyorum (tabi bilgisayara bakmaktan yarım saatte anca hazırlıyorum kahvaltıyı) sonra tekrar oturuyorum başına tuvalete giderken yanımda götürüyorum. Annem bişeyler sölüyo onları bile anlamıyorum bilgisayara bakmaktan gece yarısına kadar 1 kere bile kalkmıyorum başından biyere gidilicek olsa telefondan giriyorum hemen. Aynen siz gibi banyodan biran önce çıkmayı bekliyorum ve banyodan sonra hemen oturuyorum giyinmeden.
Bunun bi çaresi varmıdır bilmiyorum. Benim 1 tane bile arkadaşım yok mesela o yüzden bu kadar bağımlıyım diye düşünüyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?