internet mağdurları kocanız ne yapıyor saniye saniye öğrenin

umutyok

yürüyorum düş bahçelernde
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
407
2
kızlar eşim bu ara nette fazlaca zaman geçiriyordu şüphelendim keyloger diye bi program var indirip kurdum saniye saniye girdiği yerler görüntülü ve yazılı olarak çıktı hatta facebook şifreside cidden müthiş 7 günlük deneme süresi kullanıorum eşim şimdilik temiz bakalım neler olcak
 
bunu duyunca benimde gözlerim açıldı :) ama öle olduğuna bakma biz kadınlar çok fenayız yaaaaa zorla kaşınıyoz valla bişiler bulmak için nasıl oluyomuş bu program:=))))))
 
yapmayin kizlar
size ayni sey yapils guzel olur mu
guvenin kocalariniza
eger birsey yapiyorsa nasil olsa falso verecek
bence ugrasmayin
 
Bencede eşinizin özel sınırlarına girmek ayıp bence. Evlide olsanız eşinizde sizinde sizden ayrı sınırları vardır. Size yapılması hoşunuza gidermi. Ayrıca ya istemediğin birşeyle karşılaşırsan üzülen taraf sen olursun.
 
Hoş değil, hatta bence saygısızlık. Yaptığı bir şey varsa zaten eninde sonunda ortaya çıkar.
 
yok yok bence çok iyi yapıyor:KK1:erkek milleti için takip etmiyor ilgilenmiyor süsü vereceksin ama gizliden takipte olacaksın!zira çoğu o kadar salakça hareket ediyor ki;hepsinin en iyi bildiği yöntem varsa konuştuğu biri onu erkek adıyla kaydetmek!iyi yapıyorsun bence bi suçu yoktur muhtelemen zavallı ev iş arası mekik dokuyordur ama ipleri gevşek bırakmamak gerek.
 
mantıklı bende deneyeceğim, sırf oyun oynuyor biliyorum ama olsun arada kontrolden zarar gelmez
 
Benim bütün bilgisayarlarımda var. Annemlerin eve de kurdum, ergenus bir kardeşim var:) evet röntgenci gibi hissediyoruz kendimizi fakat eğer yanlış şeyler yapıyorsa önlem almakta yarar var.
 
Çok enteresan.. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez böyle bişe.. Yapan olur yapmayan olur saygı duyarım ama hiç bana göre değil. Bana yapıldığını bilsem kıyameti koparırdım :KK1: Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma mantığı.. Paylaşım için teşekkürler.
 
sımdı ben sunu anlamıyorum.esınız face yada msn vs vs. sıfrelerını sıze soylemıyormu.soylemıyorda nete bakarken ekran falan kapatıyosa suphelenmekte haklısınız.ben esımın tum sıfrelerını bılıyorum hatta face kapatmaz bıle kendımınkıne gırım derken onunkı acılır ıcımden soylenırım kapatsana sunu ugrastırıyosun benı dıye.tabı esımde benımkılerı bılır.allah kotu bısey yasatmasın arkadaslar yada suphelendırmesın ben neler yaparım bılmıyorum.ama ne netını nede tlf karıstırmadım sımdıye kadar ılgımı cekmıyor acıkcası ona hakaret edecekmısım gıbı gelıyor.yanı aslında erkekler kadınları boyle seyler yapmaya ıtıyor.
 
bizim bilgisayarımızdada kayıtlı buna benzer bir program bence güzel bişey sebebine gelince eşler arasında sır diye bişey yoktur. sınır diyede bişey yoktur. eşinizin yada sizin ondan saklayabileceği ne olabilirki. bunu onu gözlemlemek niyetli düşünmek değilde tedbir almak desek daha doğru olur. bilindiği üzere çevremizde o kadar fazla internet mağduru insan varki. hiç farkında olmadan böyle forum sitelerinde bile kapılıp gidenler var bu eşimizin suçu değil sadece duygular böyledir. farkında olmadan akar gider. aile danışmanları pedagoglar dahi bilgisayar için şifreleri aile üyeleri bilsin, pc ekranı herkesin görebileceği pozisyonda olsun, pc de kayıt programı bulunsun diyor. bunu yükleyen arkadaşımız sizde bazı şeyleri iş işten geçtikten sonramı öğrense daha iyi yoksa baştan tedbir alsamı daha iyi.
 
ben eşimin bilgisayarına böyle bi program kursam anında farkeder heralde çünkü pc konusuna çok hakimdir. ve çok kızar sanırım. zaten böyle bişeye gerek de yok, bütün şifrelerini bana söyler ama ben unutuyorum o ayrı. kendi şifrelerimi bile unutuyorum onun için bütün şifrelerim aynıdır ama onun her şifresi farklı nasıl aklında tutuyo hepsini anlamıyorum.
 
bütün şifreleri bilmek hüner değil..

birincisi şifreleri bildiğiniz hesaplarda eşiniz elbette ki dikkatli olacaktı, bir halt yiyecekse de bakşa hesaptan iş halledecektir..

ikincisi sadece facebook, mail üzerinden mi sakıncalı şeyler yapılıyor?

key logger çok güzel bir hizmettir; pcden çok iyi anlamayan kocaları güzelce takip etmelidir..
 
Son düzenleme:
eş üzerinde belki 1-2 gün denenebilir ancak bunu sürekliliğe yayarak, eşini takip eden bir birey olmak ve bunu bilerek yapmak çok acı bir durum.. emin olmadığın noktalarda eşinin yanında ol ve onu uzaktan izle, yanlış bir şey yapıyorsa muhakkak falso verecektir ki bunu anlayamamak mümkün değil.

bir çocuğum olursa onu bu tür bir programla izleme sorumluluğum olabilir, çünkü keşif esnasında olan her çocuğun istemeyeceğiniz şeyleri yapabilitesi yüksektir. tabiki çocuğunuz izlendiğinin farkında olmalı ve yapmaması gereken şeyleri başından bilmeli, çünkü çocuk da olsa o bir birey ve özel hayatına onun bilgisi olmadan müdahale etmemiz çok yanlış.
 
Kuşku duyulacak hareketleri varsa belki ama sürekli eşinizi takip etmek sizi beyin olarak yorar. Çok kapılmayın bu hizmete bence. Sürekli bakmayın
 
X