İNTERNETTEN 1 AY İÇİNDE EVLİLİK YAPTIM, BAKIN NELER OLDU...

eğer aramız bozulursa çocuğumu alıp giderim dedi, annem bakar çocuğuma dedi, ne araklaması öyle diyo

Diğer konudan da çocuğumu kaçırır kısmını arakladı tam oldu. O aklına gelmemişti sanırım.
yaaaa onu hiç söyleme, sinirlerimi zıplattı o cümle... yaaa bir anne adayı bu kadar rahat bu cümleyi kurabilir mi, böyle bi korkusu var nasıl durur o adamla madem öyle...

tek kelimeyle saçmalıyor konu sahibi..
4. buluşmada evlenmiş..
ailesi durumu biliyormuş..
kız hata etmiş evlenmiş ama doğruyu ayırt edip boşanamıyor..
kendi zevkleri için ilişkiye girmişler. olan masum minik bebeği oldu..

eğer aramız bozulursa çocuğumu alıp giderim dedi, annem bakar çocuğuma dedi, ne araklaması öyle diyo

bukadar cahilmisin sen?
boşansan velayet sana verilmeyecekmi
varsayalım kaçırdı. karakol diye birşey var. çocuk buhar olup uçmayacakya. yeri yurdu neresiyle alınır ve sana teslim edilir

Almaz olur mu ben bütün mutfak eşya mı ütümü beyaz eşya mı aldım maaşımda konu sahibi kadar değildi üff yorar be bu kadar para meselesi ne var ne yok ortaktır

zevk için ilişkiye falan girmedim, çocuğum olsun istedim, keyif falan da almadım, vajinismuslu biri alarak ilişkiden keyif almam mümkün değil

yaaaa onu hiç söyleme, sinirlerimi zıplattı o cümle... yaaa bir anne adayı bu kadar rahat bu cümleyi kurabilir mi, böyle bi korkusu var nasıl durur o adamla madem öyle...
Tuhaf insanlar. Ama gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. Birinin canı sıkılmış bence.
Şimdi de vajinismus girdi devreye hadi bakalım.

iş ciddiye binince ben karımı seviyorum diyo, boşamam diyo, babamı arıyo babamla arası iyi ya...vs
Bosanmam diyor bosanalim diyor.
hangisi dogru..

önce boşanalım diyor sonra boşanalım diyorum sonra diyor ki boşanma moşanma yok ben senin yüzünden aylardır ailemle görüşmüyorum, sen benim karımsın diyo

Ne yapmışsın sen böyle ya ? allah yardımcın olsun. okumuşsun da memursun,çekme kimsenin kahrını derim ben.

Konu sahibi bence kafanı bir toparla netleştir bu adam iyi mi kötü mü ailen bu adamla iyi mi kötü mü ne nedir ondan sonra aç konuyu bizimde kafamızda otursun bazı şeyler..

Almaz olur mu ben bütün mutfak eşya mı ütümü beyaz eşya mı aldım maaşımda konu sahibi kadar değildi üff yorar be bu kadar para meselesi ne var ne yok ortaktır

sen kimsin kardeş ben anlamadım.

eşya mı aldım?
senmi aldın? sen kendine aldın tamam. ama konu sahibi ev eşyaları adlı diye bana evimden git diyor dedi.
olay sadece ütü vs değilki.
herşey beraber alınmalı..

zevk için ilişkiye falan girmedim, çocuğum olsun istedim, keyif falan da almadım, vajinismuslu biri alarak ilişkiden keyif almam mümkün değil

4.buluşmada tanıdığın adamdan hemen çocuk yapmakmı istedin. bukadar güveniyormuydun..

beni sorguluyorsunuz da arkadaşlar, psikiyatriye de gittik biz o bile işin içinden zor çıktı, ona ilaç yazdı ama kullanmıyo

Pardonda sen niye atarlandın ben seni onaylamak için yazdım alınır diye sen kimsin falan olmuyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…