İNTERNETTEN 1 AY İÇİNDE EVLİLİK YAPTIM, BAKIN NELER OLDU...

güvenle çcuğun ne ilgisi var
sperm bankasından çocuk yapanlar kime güvenerek yapıyo peki
Cevap vermeye değmezsin ama dayanamadım. Sperm bankasından sperm alarak çocuk sahibi olanlar kendilerine güveniyorlar. Tek başlarına o çocuğa bakabileceklerini biliyorlar. Senin gibi sırtlarını beş para etmez bir adama dayamaya çalışmıyorlar.

Gerçek olduğuna da inanmıyorum ya neyse..

psikiyatriste kollarımdaki morlukları gösterdim, kocam ben yapmadım dedi, çanta izleri, kadın geldi kollarıma baktı bunlar bariz sıkıştırılarak yapılmış dedi bu sefer kocam ben sadece ufak bir tokat attım dedi orada bile yalan söyledi

kolay mı öyle tek başına, 1900 tl maaşla kira 500 elektrik su 700 ve bakıcı parası ile 1300 gider, nasıl geçinicem

o zaman netten birini daha bulucan 4.buluşmada evlenicen ama önce boşanıcan tabiki...

madem geçinemeyeceksin o dayağı yiyeceksin derdim var demeyeceksin...

asgari ücretle ev geçindiren insanlar var senin dediğin yaşadığınla tamamen ters

Bir önce ki yorumumu geri alıyorum. Siz hayatımda gördüğüm en bencil insansınız. Zaten sırf çocuk için evlenmişsiniz.
Ben de kazayla hamile kalıp eşine katlanan aciz bir kadın sanmıştım. Acitasyon yapıp kendinize acımayın boşuna. Herşeyin sebebi sizsiniz.

Sırf çocuk sahibi olmak annelik duygusu tatmak için koştura koştura aslında hiç güvenmediğiniz, sırf spermlerine ihtiyaç duyduğunuz adamla evlenmiş ve hamile kalmışsınız.

Bir çocuğun hem anneye hem de babaya ihtiyacı vardır. Anne ve baba boşanmak mecburiyetinde kalırsa çocuk için yine bütün imkanlar seferber edilir.
Tabi bu söylediğim bu aklı başında insanlar için geçerli.

Hasta ruhlu bir baba ve bencil bir anne ile Allah inşallah o bebeği bütün kötülüklerden korur.

okypete editör olduğuna inanamadım doğrusu, kilitle konuyu gitsin, inanmayabilirsin inanabilirsin zerre kadar umrumda değil daha iyi editörler gerek bu siteye

daha balayında bunu diyen adamdan ne diye çocuk yaptınız ve

siz sanırım o adamın parası için evlendiniz yani insan tanımadan biriyle ne diye evlenir bana göre mantık evliliği yaptınız evi var para var sizin yaşta gidiyor evleneyim çocuk yaparım muhtaç olmam dediniz ama evdeki hesapçarşıya kocaya uymadı

kolay mı öyle tek başına, 1900 tl maaşla kira 500 elektrik su 700 ve bakıcı parası ile 1300 gider, nasıl geçinicem
Bekarken nasıl geçiniyordun? Sırf geçinebilmek için bu adamla evliyse adamı maddi olarak kullanıyormuşsun zaten adam yalan söylemiyormuş. Dayak da bonus olmuş napıcan geçinememekten iyidir di mi?!

butun sayfaları okuyamadım , konu sahıbı neden kararsızlık yasıyor ısı var = maddı durumu yeterlı
cocuguda dogurup bıraz buyuyunce krese verır ndn kocasından hala bosanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…