- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi yanlis_secimler
-
güvenle çcuğun ne ilgisi var
sperm bankasından çocuk yapanlar kime güvenerek yapıyo peki
kendilerineeegüvenle çcuğun ne ilgisi var
Cevap vermeye değmezsin ama dayanamadım. Sperm bankasından sperm alarak çocuk sahibi olanlar kendilerine güveniyorlar. Tek başlarına o çocuğa bakabileceklerini biliyorlar. Senin gibi sırtlarını beş para etmez bir adama dayamaya çalışmıyorlar.güvenle çcuğun ne ilgisi var
Pardonda sen niye atarlandın ben seni onaylamak için yazdım alınır diye sen kimsin falan olmuyor ...
hah birde psiyatrist eksikti oda oldu.beni sorguluyorsunuz da arkadaşlar, psikiyatriye de gittik biz o bile işin içinden zor çıktı, ona ilaç yazdı ama kullanmıyo
kolay mı öyle tek başına, 1900 tl maaşla kira 500 elektrik su 700 ve bakıcı parası ile 1300 gider, nasıl geçinicem
Ohhh beddua da geldi. Eksik kalmıştı zaten.dalga geçen,n başına gelsin inşallah inanmıyorsan yazma kardeşim
hakaret dayaktan daha beter...hele o balayında ödediği 1500 falan gitti, BENİ KULLANIYORSUN ARTIK HERŞEYİ YARI YARIYA ÖDEYECEĞİZ demesi kötü idi
benim kurumumun konferansına gittik, biz önce parayı ödüyoruz otele sonra kurum bize ödüyo, karı koca olarak gittik ve ben kendi otel faturamı ödedim, o kendininkini, rezil oldum kurumda
Inanmadim demiyorum.sadece konudaki olayların gidisinin saskinligini yasiyorum.okypete editör olduğuna inanamadım doğrusu, kilitle konuyu gitsin, inanmayabilirsin inanabilirsin zerre kadar umrumda değil daha iyi editörler gerek bu siteye
Bekarken nasıl geçiniyordun? Sırf geçinebilmek için bu adamla evliyse adamı maddi olarak kullanıyormuşsun zaten adam yalan söylemiyormuş. Dayak da bonus olmuş napıcan geçinememekten iyidir di mi?!kolay mı öyle tek başına, 1900 tl maaşla kira 500 elektrik su 700 ve bakıcı parası ile 1300 gider, nasıl geçinicem
okypete editör olduğuna inanamadım doğrusu, kilitle konuyu gitsin, inanmayabilirsin inanabilirsin zerre kadar umrumda değil daha iyi editörler gerek bu siteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?