- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi yanlis_secimler
-
tam oldu son taşta yerine oturtuldu.Sırada ne var?dalga geçen,n başına gelsin inşallah inanmıyorsan yazma kardeşim
beddua döner sahibini bulurmuş... sana başka diyecek lafım kalmadı..dalga geçen,n başına gelsin inşallah inanmıyorsan yazma kardeşim
işin ne o zaman bu sitede. Daha iyisi gerek bu siteye derken konunu güzel güzel anlat millette yardımcı olsun.Editörümüze ne laf atıyorsun?okypete editör olduğuna inanamadım doğrusu, kilitle konuyu gitsin, inanmayabilirsin inanabilirsin zerre kadar umrumda değil daha iyi editörler gerek bu siteye
eşimin ailesi beni istemedi, başım açıkmış, dinsiz olabilirmişim vs böyle dediler ki hiç görmeden sadece telefonda konuşarak dediler bunu
Acele işe şeytanı karıştırmışın. Ettiğini bulmuşsun işte sırf evlenmek için evlenmişin ne bekliyodunki.hazmedemeyecek bişi yok, hayatımın kumarını oynadı, amaç mutluluktu, sıcak bir yuva ama olmadı bu anlattıklarım 8 Ocak 2014 ten beri olanlar.
karakola gittiğini babası biliyormuş, aramış babasını şikayetçi olma demiş.Hayır kocan madem bu kadar kötü pis neden hala onlasın??
Ailen onun şirin yüzüne kanıyormuş git anlat beni dövdü karakolluk olduk de.
Birlikte gidin karakola ailenle.
Sen boşanmak istesen yol çok.
inandırıcı gelmiyor size ama ben son 10 ay yaşadıklarımdan bölük börçük birkaç şey anlattım, parça parça oldu o yüzden bağlantıyı kuramadınız keşke karşımda olsanız da şöyle bir içimi dökebilsem beni anlardınız o zaman önyargısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?