İNTERNETTEN 1 AY İÇİNDE EVLİLİK YAPTIM, BAKIN NELER OLDU...

Bi kaç sayfadan sonra okumadım konuda sahibide inandırıcı gelmedi bana hemde hiç.. Önce bir iki görüşte evlenildi sonra vajinismus girdi olaya ardından o halde hamilelik falan laçkalaştı konu dahada devam etmedim

okypete editör olduğuna inanamadım doğrusu, kilitle konuyu gitsin, inanmayabilirsin inanabilirsin zerre kadar umrumda değil daha iyi editörler gerek bu siteye
işin ne o zaman bu sitede. Daha iyisi gerek bu siteye derken konunu güzel güzel anlat millette yardımcı olsun.Editörümüze ne laf atıyorsun?

KUSURA BAKMA AMA GRAM INANDIRICILIGIN KALMADI...KONUSTUKCA BATIYOSUN..HERKES KILLANDI ARTIK BENCE UZATMA TAMAM KEYIF ALDIN YETER

eşimin ailesi beni istemedi, başım açıkmış, dinsiz olabilirmişim vs böyle dediler ki hiç görmeden sadece telefonda konuşarak dediler bunu

inandırıcı gelmiyor size ama ben son 10 ay yaşadıklarımdan bölük börçük birkaç şey anlattım, parça parça oldu o yüzden bağlantıyı kuramadınız keşke karşımda olsanız da şöyle bir içimi dökebilsem beni anlardınız o zaman önyargısız

eşimin ailesi beni istemedi, başım açıkmış, dinsiz olabilirmişim vs böyle dediler ki hiç görmeden sadece telefonda konuşarak dediler bunu

konu bide dine geldi oh oh...başka

ilk yorumumda konunun tamamını okumadım şimdi baktım hiç inandırıcı değilsin bence artık çabalama çırpınma oldumu...

Hayır kocan madem bu kadar kötü pis neden hala onlasın??
Ailen onun şirin yüzüne kanıyormuş git anlat beni dövdü karakolluk olduk de.
Birlikte gidin karakola ailenle.
Sen boşanmak istesen yol çok.

hazmedemeyecek bişi yok, hayatımın kumarını oynadı, amaç mutluluktu, sıcak bir yuva ama olmadı bu anlattıklarım 8 Ocak 2014 ten beri olanlar.
Acele işe şeytanı karıştırmışın. Ettiğini bulmuşsun işte sırf evlenmek için evlenmişin ne bekliyodunki.

Hayır kocan madem bu kadar kötü pis neden hala onlasın??
Ailen onun şirin yüzüne kanıyormuş git anlat beni dövdü karakolluk olduk de.
Birlikte gidin karakola ailenle.
Sen boşanmak istesen yol çok.
karakola gittiğini babası biliyormuş, aramış babasını şikayetçi olma demiş.

bak arkadaşım önce beddua etmiyeceksin...

eger gerçeksen yorumların tutarsız sen bu adamdan bu kadar eziyet görüyorsan aklı başında yaşın yerinde ve memursun yani cahil değilsin bir çözüm bulmalısın burda arkadaşlar sana yol göstermişler ben sonrasını katıldım...
diyorsun ki maaşım şu kadar
inan hiç maddi imkanı olmayan elinde beş kuruş parası olmayan insanlar ya aile desteğiyle yaşadığı o koca sıkıntısından boşanarak kurtuluyor yada kendileri iş buluyor sadece yetebilecek para geçsin elime yeter diyorlar yeter ki bu koca işkencesinden kurtulayım diyorlar ve azimle sabırla bir şekilde ayakta duruyorlar...
senin maaşın ve ve iyi para tabi düzgün harcarsan.emekliligin olucak herşey için müsait olduğun halde halen yok öyle oldu böyle oldu çabasındasın
buda bu konun ve yorumlarında öyle inandırıcı gelmiyor sende boşanmadan çok maddi kayıptan korkuyorsun banada öyle geliyor...

doğru ben de diyorum bekar kızlara evlenmek için evlenmeyin hayatınız boyunca bekar kalmka uğruna bile olsa, çocuğunuz varsın olmasın ben şimdi o bekar günlerimi özlüyorum alsında mutluymuşum ben ya

Al birini vur otekine.
Yok yok kesin anladim ben adam gibi erkek yok

Ekonomik durumun iyiyse kurtul bence esinden.
Hayatina, sagligina, ruhuna, cocuguna yazik arkadasim

Konu sahibinin her yazdigini okudukca beynimin icinde mikser var gibi hissettim.

Ben yeni uyeyim ama boyle konular devamli geliyorsa; burada surekli fikir beyan eden, gercekten derdi olan insanlara yardimci olmaya calisan uyelere Allah sabir versin. Inandirici degil konu. Cok tutarsiz. Bir de editore laf etmis; tam olmus.

Allah selamet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…