- Konu Sahibi yanlis_secimler
-
Ne diye boşanmıcaksın da konu açıyorsun bizi de üzüyorsun yarın sana şiddet uygulayan bebeğine ne yapmaz?! Bunu düşün bari Allah yardımcın olsunkolay mı öyle tek başına, 1900 tl maaşla kira 500 elektrik su 700 ve bakıcı parası ile 1300 gider, nasıl geçinicem
bana göre erkek bakar eve, kadın maaşının bir kısmını verir, ben böyle düşünüyorum
Ne yazalım istiyor sunuz?tayinimiz çıktı, doğudan şimdiki ile geldik, beraber kaldığımız ilk akşam para konusunu açtı hesaplar birleşecekmiş falan, ben yorgundum 12 saatlik yolculuktan sonra, ilk dediği şey para oldu ben de olmaz dedim, korktum noluyo dedim sonra da dağ başında dayak yedim, ama bana iyi davransaydı, o konuları o alşam konuşmasaydık, daha tatlı konuşsaydı paramı değil canımı verirdim
Malesef düzelmez canım para için anasını bile satar böyleleribabam da öle dedi, kızım işin zor bu adamla, paracı bir herif ama düzelir dedi
gerçek mi diyen arkadaşlar bu kadarını nasıl uydurayım
evet hamile kalmadan önce bit türbeye gittim ve çocuk diledim Allahtan ve o ara çocuğum oldu, mucize...Allah verdi, her akşam dua ettim çocuğum olsun diye, çocuk kaza değildi, isteyerek oldu,umarım zor ama olur dedim, Allah da verdi işte
bilmiyorum da şüphelenmeye başladım gerçekliğinden..Konu gerçek mi?
e o zaman ne diye konu açıyon ki arayı düzeltmişiniz sizkarakolluk olduüumuzda beni öldürüyor geliin diye ailemi aradım aynı gün 12 saat yolculuk sonrası yanımdalardı, ilk başta boşanmamı desteklediler, sonrasında bozma yuvanı dedi baban, bak artık yapamaz, o günden sonra öle dayak olmadı, iz bırakacak şekilde, daha çok hakaret etti, yüzüme tükürdü, kollarımı hafifçe sıktı, yolun ortasında ben gidiyorum deyip çntamı aldı kaçtı, beni parasız bıraktı, ipodumu ve telefonumu kırdı vs ama dayak olmadı tamolarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?