İNTERNETTEN 1 AY İÇİNDE EVLİLİK YAPTIM, BAKIN NELER OLDU...

İNTERNETTEN 1 AYDIR ARAŞTIRDIĞIM BİR EKMEK SEPETİ VAR
FİYATI DÜŞERMİ DAHA YENİ MODELİ ÇIKARMI TAKİP EDİYORUM
ŞİMDİ BAŞLIĞI OKUYUNCA SİPARİŞİ VERDİM
UMARIM BENİM KİDE SENİNKİ GİBİ HAYIRSIZ ÇIKMAZ

Sizde ne var biliyormusunuz.
Size eziyet edilmesinden hoşnutsunuz..
Aşağılanma,hor görülme,kendinize reva görüyorsunuz bunları..
Türkiyede gelenekçi aileden gelen kadınlar gelirleri bile olsa ayrılmıyorlar herşeye rağmen..etraf ne der vs..kadının ayda 2 bin tl geliri var annesi babasına kocası şirinlik yapsa ne olur yapmasa ne olur..sonuçta o adamla geçinmek zorunda olan konu sahibi değilmi..ayrıca aynı evin içinde bana düşmanca davranan biriyle neden yaşamak istiyeyimki..

Sizde ne var biliyormusunuz.
Size eziyet edilmesinden hoşnutsunuz..
Aşağılanma,hor görülme,kendinize reva görüyorsunuz bunları..

bunların yanında maddiyat korkusu var elin adamıyla 4. buluşma da evlenme cesareti olan kişinin boşanmaylada aynı cesareti ve çabulklugu olması gerekirken yapmıyor . onu baglıyan şey maddiyat gibi geliyor bana göre

O cesareti gösteren birisi aynı cesaretide bu adamı terk ederek göstermesi lazım.
Herşey maddiyat değilki,çalışan birisi üstelik,peynir ekmek yer çocuğunada bakar nasılsa..
O çocuk ilerde büyüyünce görmeyecekmi anne baba arasında ki sorunları..

Kolaj yapmış hatun resmen.

size katılıyorum doğrusun

o çocuk nasıl oldu o da ayrı muamma

kendi ailesini eşinin ailesini hiçe sayarak ne olduğu belli olmayan biriyle evlenen kişi yine aynı kararlıkla herkesi hiçe sayıp boşanıp kendine bir yol çizer ama konu sahibi bunu yapmak yerine vay ben nasıl geçinicem diyor

o zaman da dert etmiyecek susup böyle devam edicek taa ki adam dışarı koyana kadar çünkü kadının adamı dışarı koyma cesareti yok

tabi konu doğru ve herşey gereçkese bide bu var

Konu sahibi kendi kendine konuşuyor. Bana gerçekçi gelmedi konu, ortada doğru olmayan hastalıklı bir şey var ama ne?

Kolaj yapmış hatun resmen.
2 bin geliri olan kadın niye boşanamaz..bu kadarmı gözümüzde büyütüyoruz toplum baskısını..bir süre sonra insanlar kabullenir..kıyamet kopacak değil ayrılınca..hem kendine ikinci bir şans tanımalı değilmi ölümlü dünyada..

ben artık yazmıcam, kimseyle sabahın bu saatinde dalga geçecek halim yok, garip olabilir ama gerçek...Allah bana yardım etsin, o biliyo, kul anlamasın napalım
Kimsenin kimseyle dalga gectigi yok.
Qarip olan su ki maddi durumun var, calisiyorsun, sagliklisin . Neden sabr ediyorsun kocanin tum saygisizligina.

Evliliginde o kadar sorun var ki yorumlari okudukca ipin ucunu kacirdim resmem.

Allah yardimcin olsun, olsun da ama senin de yapman gereken bi seyler yokmu ?
Allah der senden hareket benden bereket

Gözü karaymış,hatta yazmış hayatla kumar oynamayı severim diye..
Al işte hayatın kumarı şnsana neler getirdiği gün be gün ortada..

ben çalışmıyorum bana verilen harçlıkları biriktirdim hahhahha çocuk gibi kendimle dalga geçeyim hazır bedduada almışken hahhaha

nereye harcıyacagımı bilemiyorum bide bu bayan her ay alıyor o iki milyarı

ne alaka demeyin kendimle dalga bu hahhaha

bir arkadaş yazmışya nette sepet aldım bozuk çıkmaz herhalde diye aynen onun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…