İNTERNETTEN 1 AY İÇİNDE EVLİLİK YAPTIM, BAKIN NELER OLDU...

ahh ahh kardeşim ya çok üzüldüm gerçekten
keşke bu kadar acele etmeseydiniz..
bakın şimdi boşanamıyorsunuz bile
maalesef hatanın dönüşü çok zor oluyor
neden şiddet uyguluyor ki eşiniz
sebep ne yani sonuçta severek evlendiniz kimse zorlamadı
şimdi ne değişti de şiddet uyguluyor

bırak ayda 2 bini bir emekli maaşıyla geçinen bir sürü insan var çevremde..o neder bu neder diye insan kendine hayatı zehir etmez..insanların ne düşündüğü bu kadar önemli değil..benim alt karımda bir kadın vardı banka emeklisi..kadının çocuğuda yok..gelmiş 50 yaşına ağlardı kocasından yakınıp..boşanın derdim..bizim sülalede boşanma yok derdi..gelmişsin 50 yaşına ne sülalesi yav

hayatın dönüşü köyden gelmiş parası pulu olmayan arkası olmayan kadınlar için gerçekten zor..eline ekmeğini almış kadına neden zor olsunki..

orası öyle ama bak kadın boşanamıyor ki
ha deyince olmuyor maalesef..
memur kadın 2 bin maaşı var neden boşanamasınki...sebeb ne..o çocuk kavga içindemi büyüsün..bir çocuğunun annesin dayak yediğini görmesi ne büyük bir acı..ben öyle büyüdüm..keşke ayrılsaylardı..ama rahmetli annemin geliri yoktu..olsa bir dakika durmazdı..

kolay mı öyle tek başına, 1900 tl maaşla kira 500 elektrik su 700 ve bakıcı parası ile 1300 gider, nasıl geçinicem

Şakamısınız ya siz ? 1900 tl maaş size az mı geliyor ? İnan o parayla iki aile doyar . Yeter ki tutumlu olmayı bil. Gerçekten bunları görünce üzülüyorum.. Aza kanaat etmeyi kimse mi bilmiyor?

ee boşansın o zaman kardeş ben boşanmasın demiyorum ki
ama kendisi boşanmıyor keşke boşansada kurtulsa
tabiki çocugun böyle bi ortamda büyümesi hiç sağlıklı değil
2000 tl ile geçinemem diyor boşanmıyor..
ben olsam boşanırdım 2000 tlde gayet yeterdi..yani yetmek zorundaydı..
başınız sağolsun bu arada sizede üzüldüm.. rahmetli annenizede üzüldüm mekanı cennet,ruhu şad olsun inşallah..

Şakamısınız ya siz ? 1900 tl maaş size az mı geliyor ? İnan o parayla iki aile doyar . Yeter ki tutumlu olmayı bil. Gerçekten bunları görünce üzülüyorum.. Aza kanaat etmeyi kimse mi bilmiyor?
daha iyi karnım doysun diye sopada yiyemem gerçekten

Konu sahibi arkadasim benim esim memur guvencesinde degil SSKli 1800 tl maas aliyor. Ben ameliyat gecirdim; surekli hastane, ilac, tedavi bir suru masrafim var. Ev kira, arabamiz var benzin bilmem ne. Faturalar, mutfak derken ayda 200 tl bankaya atiyor elhamdulillah. Simdi sen bir daha dusun maasin nasil yeter veya yetmez.

saol arkadaşım..çok kötü anne baba arasında kalmak..üstelik biz kurtarmaya çalışınca bizide döverdi

Benim babam sskliydi annem emekli sandigindandi cunku memurdu. yillarca annem uzerinden kurus ek ucret odemedem hastanede bakildik ve ilaclarimiz da ek ucret odenmeden alindi. Memur oldugun icin bebeginin de cok iyi sartlarda hastane islerini halledersin. Tabii Allah hastalik sikinti vermesin. Ama her seyi dusunursek bunu da unutma. Kalan her sey icin zaten yeter o maas.

Baska ne denir bilemedim Allah yardimciniz olsun.

daha iyi karnım doysun diye sopada yiyemem gerçekten

aynen arkadaşım. Aç kalayım ama huzurum olsun evimde. Çocuğumun yüzü gülsün isterim.Koca einde hem dayak yeyip hem yemek yiyeceğine ayrılsın dayakta yemesin gerekirse yemekte yemesin. Ki 1900 tl maaştan ben her ay 500 artırırdım en az...

benim babam öğretmen emeklisi çalışıyorken 4 çocuk okutu o zaman eviiz kiraydı elektirik su harçlık okul masrafları pazar yemem içme bazen düşünüyorum nasıl yetiştirdi diye...allah şükür kimseye muhtaç olmadan üstesinden geldi.şimdi herkes çalışıyor evli olan var bekar var derken babam o emekli maaşıyla yine yetirmeye çalışıyor.

isteyen herşeyi yapar yeter ki istesin merdiven silipte çocuklarını okutan kadınlar var.eşleri ölmüş bir kuruş kalmamış aile desteği görmemiş kadınlar var.

bu arkadaş 2 milyarın hesabını yapıyor bir de dayak yiyor.artık kendi hayatı.

şimdi aklıma geldi.annem bekarken komşuları varmış eşi bir kadınla 5 çocuğu bırakıp gitmiş.sabah erkenden gidip bir povyonun temizliğini yapıp gelirdi diyor.herkes onu orda çalışmaması için uyarırmış ama kadın o kadar onurlu ve guruluydu ki diyor annem oranın pisliğiyle alının teriyle çocuklarını büyüttü derdi ki bu yıllar önce olan bir şey.o zamanın şartlarında bunu yapan kadın bu zamanda eline 2 milyar geçiyorsa neler neler yapmaz yeterki kararlı olsun..

saol arkadaşım..çok kötü anne baba arasında kalmak..üstelik biz kurtarmaya çalışınca bizide döverdi

üzülme kardeşim
anılarını deşmek istemedim ama belliki en ufak bi olayda aklına geliyor
ee tabi kolay değil insan unutamıyor.. inşallah budan sonraki yaşamında güzel günlerin olur

Konu eger uydurmaysa nasil bir zevk alir konu sahibi bu konuya yapilan yorumlardan anlamis degilim...
Ama eger dogruysa gozumde bu adam canlandi suanda adamda evlilik yapmis ama resmen kullanilmis durumda esi ailesiyle gorusmuyor kaldiki sanirim kendiside esinden dolayi gorusmuyor ayrica bir butce ayriligi olayi var eger ortada bir evlilik varsa ben butceyi birlestirmede bir sacmalik goremiyorumki siz birde bunu sorun ediyorsunuz cocuk yapmak icin evleniyorsunuz kullandiginiz cumle benden bu dunyaya birsey kalsin ne kadar sacma bir dusunce bu benden diyorsunuz ayrica tekrardan o bebek sizin oldugu kadar babasininda...ama siz sanirim 32 yasinda internetten tanisip 4.ayda evlenip hemen hamile kalip omrunuz boyunca bebeginizle mutlu olacaginizi dusundunuz ki yazik o benege gercekten varsa bu anlattiklariniz dayak yiyorsunuz ama 1900 lirayla gecinemem diyorsunuz ozaman hem dayak yiyip hemde esinizden gelen paraya ihtiyac duyar gibi konustunuz eger o parayla gecinemem bosanamam diyorsaniz zaten sizinde esinizden maddi beklentiniz var iste adami sadece ihtiyaclariniz icin kullanmak istiyorsunuz oda bunu istemedigi icin gosterdigi siddet sizi bosanmaya goturmeye yetmiyor kim ne desinki size burda merak etmeyin milleti uyarmayida bosverin bence sizin bu yaptiklarinizi zaten kolay kolay kimse yapmaz bence psikiyatr sizede tedavi uygulamaliymis..ayrica konuyu acip gelen yorumlardan memnun kalmayinca editorlere laf atmakta cok itici memnun degilseniz uyeliginizi kapattiraip aramizdan ayrilabilirsiniz...

üzülme kardeşim
anılarını deşmek istemedim ama belliki en ufak bi olayda aklına geliyor
ee tabi kolay değil insan unutamıyor.. inşallah budan sonraki yaşamında güzel günlerin olur
Allahtan eşim iyi çıktı canım o açıdan şanslıyım..allah herkezi iyi etsin..ama konu sahibi arkadaş cidden şanslı..bekarkende iyi bir maaşı varmı..ben bekarken aynı şansa sahip olsam her sene para biriktirip görmek istediğim ülkelere giderdim tatil zamanı erkek kardeşim şimdi öyle yapıyor..

işte bak kardeşim oda senin sabretmene karsılık Rabbimin bir mükafatı..
zaten bir yerden çeken bir yerden çekmiyor..
baba evinde cekmissin o yüzden eşin iyi çok şükür.. Allah dahada iyi etsin inşallah..
Rabbim o kadar adaletli ki insana taşıyamayacagı yükü yüklemiyor.. eşden çeksen daha kötü Allah korusun
yine baba evinden birgün ayrılırsın ama eş sonuçta ömür boyu onla yaşanıyor..

evet canım ama çocukken mutlu olmak nedir bilmedik..her bayram dua ederdik bu gün bari kavağa çıkmasın diye babamın anneme öyle davranması sırf annemin parasız pulsuz bir kadın olmasıydı..ama bu arkadaş farklı çekmek zorunda değil..gerçekten eziyet görüyorsa..iyi dileklerin için çok teşşekkür ederim bu arada..

ne demek ben teşekkür ederim kardeşim
ne acı bi durum ya.. bizim babamızda dövmezdi ama çok baskıcı bi tipti
psikolojik bi baskısı vardı üzerimizde ona hiçbirşey diyemezdik
bize bi babalık yapmadı bi baba gibi içten olmadı baba sevgisi nedir bilmiyorum
hep uzaktan sevdi şu yaşıma gelmişim hala babamla el gibi konusurum ona bişey anlatamıyorum
iyi yada kötü olay anlatamıyorum.. onun oldugu yerde ben olmak istemiyorum
anlayışlı bi baba değil.. herkesin babasına bakıp ben üzüliyodum çünkü babasız büyümüş gibiyim

Bencillik her zaman kotu bir duygu olmuştur.

Size esinize diyecek laf yok ama bebeğiniz için çok üzgünüm... Çünkü o normal bir anne babaya sahip olmayi hak eden bir melek. Ama hak ettiğini bulamayacak bencil annesi yüzünden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…