- 7 Mart 2014
- 292
- 139
- 43
- 30
- Konu Sahibi yanlis_secimler
-
bırak ayda 2 bini bir emekli maaşıyla geçinen bir sürü insan var çevremde..o neder bu neder diye insan kendine hayatı zehir etmez..insanların ne düşündüğü bu kadar önemli değil..benim alt karımda bir kadın vardı banka emeklisi..kadının çocuğuda yok..gelmiş 50 yaşına ağlardı kocasından yakınıp..boşanın derdim..bizim sülalede boşanma yok derdi..gelmişsin 50 yaşına ne sülalesi yavben çalışmıyorum bana verilen harçlıkları biriktirdim hahhahha çocuk gibikendimle dalga geçeyim hazır bedduada almışken hahhaha
nereye harcıyacagımı bilemiyorum bide bu bayan her ay alıyor o iki milyarı
ne alaka demeyin kendimle dalga bu hahhaha
bir arkadaş yazmışya nette sepet aldım bozuk çıkmaz herhalde diye aynen onun gibi
hayatın dönüşü köyden gelmiş parası pulu olmayan arkası olmayan kadınlar için gerçekten zor..eline ekmeğini almış kadına neden zor olsunki..ahh ahh kardeşim ya çok üzüldüm gerçekten
keşke bu kadar acele etmeseydiniz..
bakın şimdi boşanamıyorsunuz bile
maalesef hatanın dönüşü çok zor oluyor
neden şiddet uyguluyor ki eşiniz
sebep ne yani sonuçta severek evlendiniz kimse zorlamadı
şimdi ne değişti de şiddet uyguluyor
hayatın dönüşü köyden gelmiş parası pulu olmayan arkası olmayan kadınlar için gerçekten zor..eline ekmeğini almış kadına neden zor olsunki..
memur kadın 2 bin maaşı var neden boşanamasınki...sebeb ne..o çocuk kavga içindemi büyüsün..bir çocuğunun annesin dayak yediğini görmesi ne büyük bir acı..ben öyle büyüdüm..keşke ayrılsaylardı..ama rahmetli annemin geliri yoktu..olsa bir dakika durmazdı..orası öyle ama bak kadın boşanamıyor ki
ha deyince olmuyor maalesef..
kolay mı öyle tek başına, 1900 tl maaşla kira 500 elektrik su 700 ve bakıcı parası ile 1300 gider, nasıl geçinicem
memur kadın 2 bin maaşı var neden boşanamasınki...sebeb ne..o çocuk kavga içindemi büyüsün..bir çocuğunun annesin dayak yediğini görmesi ne büyük bir acı..ben öyle büyüdüm..keşke ayrılsaylardı..ama rahmetli annemin geliri yoktu..olsa bir dakika durmazdı..
daha iyi karnım doysun diye sopada yiyemem gerçektenŞakamısınız ya siz ? 1900 tl maaş size az mı geliyor ? İnan o parayla iki aile doyar . Yeter ki tutumlu olmayı bil. Gerçekten bunları görünce üzülüyorum.. Aza kanaat etmeyi kimse mi bilmiyor?
saol arkadaşım..çok kötü anne baba arasında kalmak..üstelik biz kurtarmaya çalışınca bizide döverdiee boşansın o zaman kardeş ben boşanmasın demiyorum ki
ama kendisi boşanmıyor keşke boşansada kurtulsa
tabiki çocugun böyle bi ortamda büyümesi hiç sağlıklı değil
2000 tl ile geçinemem diyor boşanmıyor..
ben olsam boşanırdım 2000 tlde gayet yeterdi..yani yetmek zorundaydı..
başınız sağolsun bu arada sizede üzüldüm.. rahmetli annenizede üzüldüm mekanı cennet,ruhu şad olsun inşallah..
daha iyi karnım doysun diye sopada yiyemem gerçekten
bırak ayda 2 bini bir emekli maaşıyla geçinen bir sürü insan var çevremde..o neder bu neder diye insan kendine hayatı zehir etmez..insanların ne düşündüğü bu kadar önemli değil..benim alt karımda bir kadın vardı banka emeklisi..kadının çocuğuda yok..gelmiş 50 yaşına ağlardı kocasından yakınıp..boşanın derdim..bizim sülalede boşanma yok derdi..gelmişsin 50 yaşına ne sülalesi yav
saol arkadaşım..çok kötü anne baba arasında kalmak..üstelik biz kurtarmaya çalışınca bizide döverdi
Allahtan eşim iyi çıktı canım o açıdan şanslıyım..allah herkezi iyi etsin..ama konu sahibi arkadaş cidden şanslı..bekarkende iyi bir maaşı varmı..ben bekarken aynı şansa sahip olsam her sene para biriktirip görmek istediğim ülkelere giderdim tatil zamanı erkek kardeşim şimdi öyle yapıyor..üzülme kardeşim
anılarını deşmek istemedim ama belliki en ufak bi olayda aklına geliyor
ee tabi kolay değil insan unutamıyor.. inşallah budan sonraki yaşamında güzel günlerin olur
Allahtan eşim iyi çıktı canım o açıdan şanslıyım..allah herkezi iyi etsin..ama konu sahibi arkadaş cidden şanslı..bekarkende iyi bir maaşı varmı..ben bekarken aynı şansa sahip olsam her sene para biriktirip görmek istediğim ülkelere giderdim tatil zamanı erkek kardeşim şimdi öyle yapıyor..
evet canım ama çocukken mutlu olmak nedir bilmedik..her bayram dua ederdik bu gün bari kavağa çıkmasın diye babamın anneme öyle davranması sırf annemin parasız pulsuz bir kadın olmasıydı..ama bu arkadaş farklı çekmek zorunda değil..gerçekten eziyet görüyorsa..iyi dileklerin için çok teşşekkür ederim bu arada..işte bak kardeşim oda senin sabretmene karsılık Rabbimin bir mükafatı..
zaten bir yerden çeken bir yerden çekmiyor..
baba evinde cekmissin o yüzden eşin iyi çok şükür.. Allah dahada iyi etsin inşallah..
Rabbim o kadar adaletli ki insana taşıyamayacagı yükü yüklemiyor.. eşden çeksen daha kötü Allah korusun
yine baba evinden birgün ayrılırsın ama eş sonuçta ömür boyu onla yaşanıyor..
evet canım ama çocukken mutlu olmak nedir bilmedik..her bayram dua ederdik bu gün bari kavağa çıkmasın diye babamın anneme öyle davranması sırf annemin parasız pulsuz bir kadın olmasıydı..ama bu arkadaş farklı çekmek zorunda değil..gerçekten eziyet görüyorsa..iyi dileklerin için çok teşşekkür ederim bu arada..
evet olay aslında çocuk yapmaktı, ona da dedim, çocuk olmasaydı ben seni boşardım, çocuk yapmayacak olsam evlenmezdim bile, ben manyak mıyım rahatımı bozacam ama her kadın gibi bebeğimmi istedim, hem de herşeyden çok, canım oğlumu, oğlumu düşününce hep ağlıyorum...onu ölesine seviyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?