İNTERNETTEN 1 AY İÇİNDE EVLİLİK YAPTIM, BAKIN NELER OLDU...

oyun deil bu ömür geçirceksin..zaten aile ilişkilerin iyi deilmiş boşanmanı desteklememeleri normal ki evlenirken bile haber vermemişsin..herşeyi kendi başına yaptığın gibi bununda altından kalkmalısın..annen belki anlar halinden enazından çalışırken çocuğuna bakabilir..anlattıklarından boşanmanın en doğru seçim olduğu anlaşılıyor..

evet ben baba nedemek bilmiyorum..baba sevgisi içinde büyümüş insanları anlayamıyorum bana garip geliyor..babam çok sertti..evle hiç ilgilenmezdi..bizimle ilgilenmedi keşke annemle ilgilenmiş olsaydı..neden evlenmiş kendide bilmiyor bence..belkide sadece cinsellik için evlenmiştir..

Vajinismus olan biri ilişkiye asla giremez. İlişkiye giren kişi zaten vajinismus değildir.
Hiç inandırıcı değil yaa. İnsanlar inanmadıkça 1 olay daha ekleniyor. Ama babam da şöyle, ama ben vajinismusum, ama vs vs...

ailesinden habersiz evlenmeside çok enteresan ne kadar kavgalı bir ortamda büyümüş olsam dahi eşimle evlenmek için babamı iknaya çalıştım..öyle evlendim..habersiz evlenemezdim herhalde ama şu durumda habersiz boşanabilir tasvip etmiyorlarsa sonuçta geçinemiyorsa..

tabi ya çok yanlış ailesini hiçe sayıp habersiz evlenmek
sonuçta onların duasını alıp evlenmek dururken böyle evlenmek çok acı

evlilkten anlamayan ve sadece bi amaç için evlenen insanlar nelere yol açıyor değil mi
bende sevgi görmedim sevgiyi hep başka yerlerde aradım ama olmuyor herşey zamanında lazım..

ortadan kaybolan konu sahibi babanın kendini at demesinin nedeni artık adam baş edememiş bence senin ya film izlemekten vazgeçmen lazım ya da acilen Bakırköy Ruh Hastalıkları bölümüne gidip tedavi olman gerekiyor ay sabahtır kahkahalara boğdun beni tek iyi yanın bu arkadaşlarıma da okuttum onları da yardın gülmekten bu açıdan sağol

Deli cesareti dedikleri bu olsa gerek..

Biri bana konuyu özet geçer mi, okuyamadım tüm sayfaları
boşver arkadaşım ordan burdan izlediği acıtasyon filmleri birleştirmiş yazmış 4.kez buluşup evlenmiş adamla internetten tanışıp falan fıstık keşke izdivaç programından evlenseymiş

3 öğün dayak ye birde ne yapacam diye sor

memurmuşsun meslek sahibi insansın korkacak neyin var ki,

millet tuvalet temizleyip çocuğuna bakıyor.

birde yaşın geçti diye pat diye evlenmişsin iyi güzelde topu topu 4 kere görüştüğün bir adamla evlenir evlenmez ne diye çocuk yaptın????

izdivaç programında neden evlenmedin sen bir de bu sürekli koşturmaca olduğun memeurluk ne memurluğu yaw ben de memurum ama koşturmuyorum hep

şu yazdıklarınızı 18 yaşında biri yazsa anlarımda
32 yaşındasınız
nasıl bu kadar cahilce davrandınız anlamış deegilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…