- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.514
- 248
- 38
- Konu Sahibi yanlis_secimler
-
Şaka değil, yalnızdım yaşım 32 idi ve aile ilişkilerim de iyi değildi, toplumun kurallarına uydum, evlenip çocuk yapmam gerekiyordu, ben memurdum tanıştığım kişi memurdu, geliri benden daha iyiydi ve bu hep sorun oldu, 3 kere buluştuk 4.cüde habersiz evlendik, onun ailesi beni istememişti, ailem şok oldu.
Bana iyi davranacak demiştim ama daha ikinci ayda başladı şiddet, 2 aylık hamileyken dayak yedim,3 aylıkken de dayak yedim, kendisini aldattığım, çocuğun ondan olmadığı, ekonomik olarak onu sömürdüğüm, herşeyin yarı yarıya ödenmesi, maaşların birleştirilmesi ile ilgili baskılar da gördüm...Karakolluk da olduk ama şikayetçi olmadım,
Sonuç şu şu an aynı evdeyiz, ben doğum iznindeyim, ve çok pişmanım, 2 haftadır şiddet yok ama yaptıkları aklıma gelince nefret ediyorum.çocuğum olacak,2 ay sonra.keşke evlenmeseydim, ne derdim vardı bilmiyorum, artık kocamı sevmiyorum ama ailemde de boşanmamı destekleyen tek bir kişi bile yok,çünkü onlara şirin yüzünü gösteriyor..
evet ben baba nedemek bilmiyorum..baba sevgisi içinde büyümüş insanları anlayamıyorum bana garip geliyor..babam çok sertti..evle hiç ilgilenmezdi..bizimle ilgilenmedi keşke annemle ilgilenmiş olsaydı..neden evlenmiş kendide bilmiyor bence..belkide sadece cinsellik için evlenmiştir..ne demek ben teşekkür ederim kardeşim
ne acı bi durum ya.. bizim babamızda dövmezdi ama çok baskıcı bi tipti
psikolojik bi baskısı vardı üzerimizde ona hiçbirşey diyemezdik
bize bi babalık yapmadı bi baba gibi içten olmadı baba sevgisi nedir bilmiyorum
hep uzaktan sevdi şu yaşıma gelmişim hala babamla el gibi konusurum ona bişey anlatamıyorum
iyi yada kötü olay anlatamıyorum.. onun oldugu yerde ben olmak istemiyorum
anlayışlı bi baba değil.. herkesin babasına bakıp ben üzüliyodum çünkü babasız büyümüş gibiyim
ailesinden habersiz evlenmeside çok enteresan ne kadar kavgalı bir ortamda büyümüş olsam dahi eşimle evlenmek için babamı iknaya çalıştım..öyle evlendim..habersiz evlenemezdim herhalde ama şu durumda habersiz boşanabilir tasvip etmiyorlarsa sonuçta geçinemiyorsa..ne demek ben teşekkür ederim kardeşim
ne acı bi durum ya.. bizim babamızda dövmezdi ama çok baskıcı bi tipti
psikolojik bi baskısı vardı üzerimizde ona hiçbirşey diyemezdik
bize bi babalık yapmadı bi baba gibi içten olmadı baba sevgisi nedir bilmiyorum
hep uzaktan sevdi şu yaşıma gelmişim hala babamla el gibi konusurum ona bişey anlatamıyorum
iyi yada kötü olay anlatamıyorum.. onun oldugu yerde ben olmak istemiyorum
anlayışlı bi baba değil.. herkesin babasına bakıp ben üzüliyodum çünkü babasız büyümüş gibiyim
tamm inanın:)Kendi adınıza konuşun ben inanıyorum ..
ailesinden habersiz evlenmeside çok enteresan ne kadar kavgalı bir ortamda büyümüş olsam dahi eşimle evlenmek için babamı iknaya çalıştım..öyle evlendim..habersiz evlenemezdim herhalde ama şu durumda habersiz boşanabilir tasvip etmiyorlarsa sonuçta geçinemiyorsa..
evet ben baba nedemek bilmiyorum..baba sevgisi içinde büyümüş insanları anlayamıyorum bana garip geliyor..babam çok sertti..evle hiç ilgilenmezdi..bizimle ilgilenmedi keşke annemle ilgilenmiş olsaydı..neden evlenmiş kendide bilmiyor bence..belkide sadece cinsellik için evlenmiştir..
Dayak yediğin zaman alırsın raporunu dava açıp alırsın nafaka nı tazminatını bu rapor sayesinde çocuğun içinde ayrı meblada vermek zorunda oh mis gibi geçirirsin.kolay mı öyle tek başına, 1900 tl maaşla kira 500 elektrik su 700 ve bakıcı parası ile 1300 gider, nasıl geçinicem
boşver arkadaşım ordan burdan izlediği acıtasyon filmleri birleştirmiş yazmışDeli cesareti dedikleri bu olsa gerek..
Biri bana konuyu özet geçer mi, okuyamadım tüm sayfaları
boşver arkadaşım ordan burdan izlediği acıtasyon filmleri birleştirmiş yazmış4.kez buluşup evlenmiş adamla internetten tanışıp falan fıstık keşke izdivaç programından evlenseymiş
aynen canım :)Hımm...Sahte konu diyorsunuz yani..Anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?