- 4 Kasım 2014
- 94
- 16
- 13
- Konu Sahibi yanlis_secimler
-
sana inanan insanlar yok canım bnce de artık yazma çünkü yazdıkça batıyorsun babayyyyyy:)
o adamdan çocuk yapmak değildi amaç amaç 35 yaşından önce çocuk sahibi olmak istedim, öpiyim koklıyım bebemi, benden olan bişi bırakıyım bu dünyaya...çocuğum olsun istedim
vayyy beee yalan söylüyosun diyemem sakın yanlış anlama ama insanlar hamile kalmak için deli gibi çırpınırken senin bu şekilde hamile kalman cidden mucize olmuş yaniçocuk kocamdan yalnız ben bakireyim araştırın netten, oluyo böyle gebelikler nadir de olsa..
benim de böyle bişi başıma geldi
Asgari ücretle geçinenler nasıl geçiniyor?kolay mı öyle tek başına, 1900 tl maaşla kira 500 elektrik su 700 ve bakıcı parası ile 1300 gider, nasıl geçinicem
Hangi yolla oldu cocugun, ben anlamadim.yüzde 5miş böle yolla çocuk olması o da karı kocanın aynı evde yaşaması koşuluyla,biz aynı evde de yaşamıyorduk ama allah nasip etti bebeğimi, canım oğlumu, oğlumu çoooook seviyorum...
Ama bu biraz bencillik oluyor iste. Kendi annelik duygularini tatmin etmek icin bu mutsuz yuvaya cocuk getiriyorsun. Tamam olan olmus zaten, ama bundan sonra mantikli adimlar at. En azindan cocugunun mutlulugunu kendi mutlulugunun onunde tut olur mu? Dayak, siddet bunlar cok cirkin seyler. İnan annesini dayak yerken goren bir cocugun psikolojisini cok iyi biliyorum.evet olay aslında çocuk yapmaktı, ona da dedim, çocuk olmasaydı ben seni boşardım, çocuk yapmayacak olsam evlenmezdim bile, ben manyak mıyım rahatımı bozacam ama her kadın gibi bebeğimmi istedim, hem de herşeyden çok, canım oğlumu, oğlumu düşününce hep ağlıyorum...onu ölesine seviyorum ki
mazoşist falan değilim, bekarken ben de derdim bazı şeyler, şiddet uygularsa bitmiştir vs ama hayatın gerçekleri öle değil, al işte 2 ay içinde doğum yapıcam, şu an fiziksel olarak da uygun değilim eşime meydan okuyup evi terk etmeye, daha bakkla gidemiyorum ayaklarımın acısına, bir anlaşılsam keşke
insan sperm bankasından gebe kalma için yurtdışlarında bilmem kaç bin dolar verirken ben kocamdan çocuk sahibi olmak istedim, anne olmak istedim evet kumar oynadım ama ya herşey yolunda gitseydi muhteşem olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?