İNTERNETTEN 1 AY İÇİNDE EVLİLİK YAPTIM, BAKIN NELER OLDU...

herkesin bir yaşam amacı, benim de çocuk sahibi olmaktı, anneliği neden yaşamayacakmışım, yaptığım iş tam olarak masa başı değil,sürekli koşuşturmam gerek, çok yoğun ve ben çalışamıyorum, nazla ilgili değil, belki sen daha basit bir iş yapıyorsundur.benim işim sürekli koşturmaca

o adamdan çocuk yapmak değildi amaç amaç 35 yaşından önce çocuk sahibi olmak istedim, öpiyim koklıyım bebemi, benden olan bişi bırakıyım bu dünyaya...çocuğum olsun istedim

o adamdan çocuk yapmak değildi amaç amaç 35 yaşından önce çocuk sahibi olmak istedim, öpiyim koklıyım bebemi, benden olan bişi bırakıyım bu dünyaya...çocuğum olsun istedim

işte snein hatan sırf bebek için bu vahşi ile evlenmen olmuş umarım bebeğine güzel bir gelecek sağlayabilirsin iyi bir baba veremedin belki ama umarım iyi bir anne olursun...

çocuk kocamdan yalnız ben bakireyim araştırın netten, oluyo böyle gebelikler nadir de olsa..
benim de böyle bişi başıma geldi
vayyy beee yalan söylüyosun diyemem sakın yanlış anlama ama insanlar hamile kalmak için deli gibi çırpınırken senin bu şekilde hamile kalman cidden mucize olmuş yani

şakamı bu ya nasıl ghemen guvendınız hemde 4.bulusmaya. millet seneler devırıyor genede guvenemıyor sız 4.bulusmada evlenıorsunuz. e pes. kendınız kasınmıssınız

evet hamile kalmadan önce bit türbeye gittim ve çocuk diledim Allahtan ve o ara çocuğum oldu, mucize...Allah verdi, her akşam dua ettim çocuğum olsun diye, çocuk kaza değildi, isteyerek oldu,umarım zor ama olur dedim, Allah da verdi işte

Sen bebek yapmak icin esini kullanmissin. Su an yaptigin tamamen bencillik. O cocuk ilerde bu mutsuz yuvaya geldigine bin pisman olcak belki ya da bosanirsaniz bu evladinizi nasil etkileyecek, hic dusunmeden girmissin bir yola sirf anne olayim diye.
Bosanirsam gecinemem, esimi sevmiyorum diyorsun, bu evlilik ne kadar yurur, bilemiyorum. Allah her seyin hayirlisini versin.

yüzde 5miş böle yolla çocuk olması o da karı kocanın aynı evde yaşaması koşuluyla,biz aynı evde de yaşamıyorduk ama allah nasip etti bebeğimi, canım oğlumu, oğlumu çoooook seviyorum...

evet olay aslında çocuk yapmaktı, ona da dedim, çocuk olmasaydı ben seni boşardım, çocuk yapmayacak olsam evlenmezdim bile, ben manyak mıyım rahatımı bozacam ama her kadın gibi bebeğimmi istedim, hem de herşeyden çok, canım oğlumu, oğlumu düşününce hep ağlıyorum...onu ölesine seviyorum ki

Ama bu biraz bencillik oluyor iste. Kendi annelik duygularini tatmin etmek icin bu mutsuz yuvaya cocuk getiriyorsun. Tamam olan olmus zaten, ama bundan sonra mantikli adimlar at. En azindan cocugunun mutlulugunu kendi mutlulugunun onunde tut olur mu? Dayak, siddet bunlar cok cirkin seyler. İnan annesini dayak yerken goren bir cocugun psikolojisini cok iyi biliyorum.

insan sperm bankasından gebe kalma için yurtdışlarında bilmem kaç bin dolar verirken ben kocamdan çocuk sahibi olmak istedim, anne olmak istedim evet kumar oynadım ama ya herşey yolunda gitseydi muhteşem olurdu

Bekar olduğuma nasıl karar verdin?
Eşim dedim dikkatimi çekerim evli olsam demedim.
Zaten eşim kendime güvenim olduğunu bilir. Karşında ki insana duruşunla, karakterinle verdiğin mesaj sana davranış olarak döner.

Siz kendinizi ezdirmekten zevk alıyorsunuz. Adam 2 ay eve gelmiyormuş. Gelince de ilişkiye girmesine izin veriyormuşsunuz.

Siz evlilik yaptığınızı mı sanıyorsunuz? Böyle evlilik mi olur?
Eğer tavrınızı koysaydınız şimdi çocuk açısından düşünüp oturmazdınız.

Hiç yine olayı kötü çocukluğa, kötü aileye getirmeyin. Biz de pamuklara sarılıp, gümüş kaşıklarla beslenmedik. Kalabalık bir ailede arada kaynayarak büyüdük. Ama kendimizi ezdirmedik.

O kadar kötü ifade ediyorsunuz ki. Neredeyse konuyu internette tanışıp evlenmeyin diye üyelere mesaj vermek amaçlı açmış olduğunuzu düşüneceğim.

insan sperm bankasından gebe kalma için yurtdışlarında bilmem kaç bin dolar verirken ben kocamdan çocuk sahibi olmak istedim, anne olmak istedim evet kumar oynadım ama ya herşey yolunda gitseydi muhteşem olurdu

Kumar oynadıysan kaybetmiş olmak sana dokunmamalı
Maaş ve nafakanla gayet güzel geçinirsin boşanmaman için bir sebep yok

herşeyin yarı yarıya ödenmesi, maaşların birleştirilmesi ile ilgili baskılar da gördüm...işte bu cümleye takıldım ben ...eğer bir evlilik yapıldıysa maaşlar nasıl ayrılıyor ben hiç anlamıyorum eşin maaşı yenecek seninki sana kalacak hakkaten ilginçsiniz birlik beraberlik nerde pekii..... bende memurum eşimle maaş ayrılığımız hiç olmadı ortak öderiz birikim yapacaksakta ortaktır...şiddet görmenizi asla onaylamam ve bunu kınıyorum ama sizinde hatalarınız var.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…