- Konu Sahibi yanlis_secimler
-
madem memeursun yazdığın mesajı iyi oku tatlım beddua kokusu geliyor yani ben Türkçe öğretmeni olarak üstelik DOĞUDA görev yapan öğretmen olarak öyle anladım da :)glimserver, ortada inanmadığın bir hikaye var, ben burada milletle dalga geçiyor, inanmadığın şeyi yaşa derken zaten senin mantelitene göre şu an yalan söylüyorsam, o zaman hiçbişi yaşamayacaksın demektir.beddua yok ki ortada...
ben sıcak yuva istedim, be çocuk sahibi olmak istedim, yalnız ölmek istemedim, köylerde de öle tanışıyorlardı ama mutlulardı,böyle yapacağı aklıma gelmedi,çünkü önemli bir kurumda mühendis bi adam, eğitimli...
sen sorulan sorulara kaçamak da olsa cevap vermezsen okuyanlar da doğal olarak böyle düşünür cicim:)burada herşeyi dürüstçe anlatıyorum, dalga geçiyorsun vs deyip yaşadıklarımı dalgaya alındığını görünce insan Allaha havale ediyo tabi, üzüyo insanı
burada herşeyi dürüstçe anlatıyorum, dalga geçiyorsun vs deyip yaşadıklarımı dalgaya alındığını görünce insan Allaha havale ediyo tabi, üzüyo insanı
Burada yazdıkların anlaşılıyor canm da diğerlerinde anlaşılmayam şeyler varmazoşist falan değilim, bekarken ben de derdim bazı şeyler, şiddet uygularsa bitmiştir vs ama hayatın gerçekleri öle değil, al işte 2 ay içinde doğum yapıcam, şu an fiziksel olarak da uygun değilim eşime meydan okuyup evi terk etmeye, daha bakkla gidemiyorum ayaklarımın acısına, bir anlaşılsam keşke
sen tutturmuş maaş diyorsun ya anlaşıldı...sen kendin inanmıyorsan bazı şeylere zaten yapamazsın bence evinde otur iftiralara uğra hakaretler duy üstüne de sopa ye EĞİTİMLİ MÜHENDİS EŞİNDEN sana edilebilecek tek tavsiye bu nokta.:)her gün 32 haftalık bir gebe olarak durumum ağırlaşıyor, evde kendimi uyurken buluyorum, ayaklarımın altındaki acı, topuk dikeni mi nedir ve her an tuvalet ihtiyacı, bu şartlarda evi terk edip nasıl ev kurayım, şununşurasında maaşımı 3 ay alacam, çocuk bir aylıkken kendi ayaklarımın üstünde nasıl durayım
ben pek iyimser bakamıyorum bu kadar ağrılı hamile kadın pc başında neden nasıl duruyor bu saatteben gerçekten anlamıyorum bazı arkadaşları kötü bir şey okuduklarında hemen fake bu diyorlar insanların hiç işi yok sabah sabah hikayemi uydurcaklar yapmayın ya...
arkadaşım senide allah kurtarsın bu adamla ömür geçmez
sana inanan insanlar yok canım bnce de artık yazma çünkü yazdıkça batıyorsun babayyyyyy:)karnım ağrıyo demedim, yürürken topuğum acıyo, dışarı çıkınca tuvalet ihtiyacı oluyo, dinlenirken bir sıkıntım yok, neyse artık son mesajdır, burada beni anlayan insanlar yok...
sana inanan insanlar yok canım bnce de artık yazma çünkü yazdıkça batıyorsun babayyyyyy:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?