- Konu Sahibi yanlis_secimler
-
canı sıkılmış dalga geçmek için yer arıyor bencebana nedense fake gibi geldi.
nedenine gelince 30 yaşını geçtin mi daha da seçici olunuyor... ergenler gibi netten 1 ay içinde evlenmek akılı başında birine uymuyor
eee adam haklı o zamankolay mı öyle tek başına, 1900 tl maaşla kira 500 elektrik su 700 ve bakıcı parası ile 1300 gider, nasıl geçinicem
O zaman tahmin ettiğim gibi oldu ..
pardon ama ben de doğuda görev yaptım ve hala yapıyorum 2 yıldır bu ne saçmalıktır sizin tabirinizle doğuda görev yapan tek insan siz değilsiniz bence EĞİTİM alın saçmalığın boyutlarını aştınız çünkü yaş 300 olsa da boş....hayat bu oluyo işte, saçma olabilir ama gerçek.dağnamak isteyebilirsiniz, ama allah kimseye yaşatmasın...yalnız bırakılan, yalnızlığa terk edilen bir insan 1 ayda neler yapabiliyormuş mutluluk umuduyla gördünüz, ailem sahip çıksaydı ben babama dedim ben doğuya memur olarak gitmicem, kaldıramam, o da gideceksin kendi paranı kazanacak kendi ayaklarının üzerinde duracaksın, burada dayapamazsan, atla İstanbul boğazından eve gelme dedi, sahip çıkmadı ki bana, doğuda aylarca yalnız kaldım, yalnız ölecem dedim, bir umut bu evliliği yaptım, şimdi ağlıyorum, siz buna da inanmazsınız ama ders şuçocuklarınıza sahip çıkın, iyi aile ilişkilerim olsaydı bu duruma düşer miydim
Evet, mümkün:)
ne dalgası be bela okuyor bi de Allah sana vermiş kim bilir kimlere bela okudun terbiyesizglmserver benimle dalga geçen sensin, Allah başına versin diyorum başka da bişi değil
ben de doğuda çalışıyorum....ne varmış doğuda?Ya konu sahibi düşünce yapınız çok yanlış binlerce genç kızımız Doğu'da görev yapıyor yeni mezun köylerde öğretmenlik yapıyor kaç yaşındasınız niye bu kadar özgüvensiz davranıyorsunuz.. Ne güzel memursunuz kimseye ihtiyacınız yok maddi olarak boşansanız yeni bir hayat kurmak sizi fazla zorlamayacak.. Boşanın diye demiyorum Doğuda çalışamam diye evlenmemiz yanlış..
ozaman ayrılacağını söyleyerek baskı yap eşine alttan alma..hazmedemeyecek bişi yok, hayatımın kumarını oynadı, amaç mutluluktu, sıcak bir yuva ama olmadı bu anlattıklarım 8 Ocak 2014 ten beri olanlar.
Bütün memurlar Doğu'da yapıyor bende memur çocuğuyum bizde kalmıştık ne olacakmış şimdi memur olsam yine giderim..ben de doğuda çalışıyorum....ne varmış doğuda?
nefret ediyorsan ayrılabilirsin..bak maaşlı olduğun halde aile toplum baskısı var değilmi..hazmedemeyecek bişi yok, hayatımın kumarını oynadı, amaç mutluluktu, sıcak bir yuva ama olmadı bu anlattıklarım 8 Ocak 2014 ten beri olanlar.
Allah seni kurtarsın o zaman tatlım......................!yaşım 32 ve herkes herşeyi kaldıracak diye bişi yok, sen daha güçlüsündür, ben değilimdir, ben hayatla biraz dah kumar oynarım, senin aile ilişkilerin iyidir, böyle bir evlilik asla yapmazsın, insanlar farklı...kişilerin aile geçmişleri de farklı şimdi ben sana ailemi anlatsam, anlatacağım şeyler de sana inandırıcı gelmeyecek, anlayacağın çok hoş şeyler yaşamadım...şimdi onları da anlatsam onlara da yalan dersiniz ama Allah yukarıda,sadece o bilir, sen sadece bir kulsun, beni sadece Allah yargılar.o kadar
yaşım 32 ve herkes herşeyi kaldıracak diye bişi yok, sen daha güçlüsündür, ben değilimdir, ben hayatla biraz dah kumar oynarım, senin aile ilişkilerin iyidir, böyle bir evlilik asla yapmazsın, insanlar farklı...kişilerin aile geçmişleri de farklı şimdi ben sana ailemi anlatsam, anlatacağım şeyler de sana inandırıcı gelmeyecek, anlayacağın çok hoş şeyler yaşamadım...şimdi onları da anlatsam onlara da yalan dersiniz ama Allah yukarıda,sadece o bilir, sen sadece bir kulsun, beni sadece Allah yargılar.o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?