İNTERNETTEN 1 AY İÇİNDE EVLİLİK YAPTIM, BAKIN NELER OLDU...

hayat bu oluyo işte, saçma olabilir ama gerçek.dağnamak isteyebilirsiniz, ama allah kimseye yaşatmasın...yalnız bırakılan, yalnızlığa terk edilen bir insan 1 ayda neler yapabiliyormuş mutluluk umuduyla gördünüz, ailem sahip çıksaydı ben babama dedim ben doğuya memur olarak gitmicem, kaldıramam, o da gideceksin kendi paranı kazanacak kendi ayaklarının üzerinde duracaksın, burada dayapamazsan, atla İstanbul boğazından eve gelme dedi, sahip çıkmadı ki bana, doğuda aylarca yalnız kaldım, yalnız ölecem dedim, bir umut bu evliliği yaptım, şimdi ağlıyorum, siz buna da inanmazsınız ama ders şuçocuklarınıza sahip çıkın, iyi aile ilişkilerim olsaydı bu duruma düşer miydim

pardon ama ben de doğuda görev yaptım ve hala yapıyorum 2 yıldır bu ne saçmalıktır sizin tabirinizle doğuda görev yapan tek insan siz değilsiniz bence EĞİTİM alın saçmalığın boyutlarını aştınız çünkü yaş 300 olsa da boş....

"Yaşın geldi evlen" "evde kaldın evlen" "yaşın geçiyor çocuk yap" "çocuk olmaz ise yalnız ölürsün"
Kadına yapılan bu baskılar yüzünden yapılan acele ve yanlış bir evlilik.
Bu baskılar ve ona boyun eğenler olduğu müddetçe bu tür konuları ve "23 yaşındayım evde kaldım, tüm arkadaşlarım evlendi ben de evlenmek istiyorum yağğğ" içerik ve başlıklı konuları daha çoook okuruz biz çookk..

Son düzenleme:
Ya konu sahibi düşünce yapınız çok yanlış binlerce genç kızımız Doğu'da görev yapıyor yeni mezun köylerde öğretmenlik yapıyor kaç yaşındasınız niye bu kadar özgüvensiz davranıyorsunuz.. Ne güzel memursunuz kimseye ihtiyacınız yok maddi olarak boşansanız yeni bir hayat kurmak sizi fazla zorlamayacak.. Boşanın diye demiyorum Doğuda çalışamam diye evlenmemiz yanlış..

yaşım 32 ve herkes herşeyi kaldıracak diye bişi yok, sen daha güçlüsündür, ben değilimdir, ben hayatla biraz dah kumar oynarım, senin aile ilişkilerin iyidir, böyle bir evlilik asla yapmazsın, insanlar farklı...kişilerin aile geçmişleri de farklı şimdi ben sana ailemi anlatsam, anlatacağım şeyler de sana inandırıcı gelmeyecek, anlayacağın çok hoş şeyler yaşamadım...şimdi onları da anlatsam onlara da yalan dersiniz ama Allah yukarıda,sadece o bilir, sen sadece bir kulsun, beni sadece Allah yargılar.o kadar

ben de doğuda çalışıyorum....ne varmış doğuda?

Benim ikizim evli, kocasından binlerce km uzakta Bitlis' te öğretmen. Eşi İzmir' de...onlar ne yapsın şimdi?

glimserver, ortada inanmadığın bir hikaye var, ben burada milletle dalga geçiyor, inanmadığın şeyi yaşa derken zaten senin mantelitene göre şu an yalan söylüyorsam, o zaman hiçbişi yaşamayacaksın demektir.beddua yok ki ortada...

hazmedemeyecek bişi yok, hayatımın kumarını oynadı, amaç mutluluktu, sıcak bir yuva ama olmadı bu anlattıklarım 8 Ocak 2014 ten beri olanlar.
nefret ediyorsan ayrılabilirsin..bak maaşlı olduğun halde aile toplum baskısı var değilmi..

Allah seni kurtarsın o zaman tatlım......................!

Hayatla kumar oynanmayacağının en kötü tecrübesini yaşamışsınız zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…