- Konu Sahibi aksamgunesi
-
bende öyle şeylerden korkuyorum hem bebeğe alacağım acaba oyuncak mazasında gördüğümüz gibi mi oluyolargüvenilirlik olayı her site için geçerli değil.limango markafoni trendyol gibi sitelerde hiçbi sorun yaşamadım.ben bu kadar bilinir sitelerden alışveriş yapmadan önce sikayetvar.com a bakıyorum eğer çok fazla şikayet almışsa alışveriş yapmıyorum.mesela trendyol markafoni limango için de çok şikayet var ama genelde çoğu ürün kırık geldi ürün geç geldi yanlış geldi gibi şeyler.güvenilir olmayan sitelerin çoğunun şikayetleri "ürün hala elime ulaşmadı" "ürün gelmedi paramı iade etmiyolar" türünden oluyor..dikkatli ol.
canım gittigiiyor harici bende cok sitelerden yapıyorum ama gittigidiyor beni korkutuyor.
kimi insanlar dolandırabiliyyor.
nasıl seçebiliryosun :/
gitti gidiyorda satıcıyla yada ürünle ilgili sorun yaşarsan paranı satıcının hesabına aktarmak için onay vermezsin...
zaten paran hemen satıcıya aktarılmıyor senin onayın olmadan havuzda bekletiliyor... iki gün içinde ürün eline ulaşıyor sonra 3 iş günü sistem senden onay bekliyor şayet üründen memnun kaldıysan onay veriyorsun siteye... yani dolandırılmak gibi bir olasılığın kalmıyor ürünü beğenmediysen yada ürün eline ulaşmadıysa onay vermezsin para tekrardan senin hesabına geçer
bunu bilmiyordum ben de gittigidiyordan alışveriş yapıyorum bazen ama onay falan istemediler hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?