İNTERNETTEN ARKADAŞLIK

ben de icra bürosunda çalışmıştım kadını kocası dolandırmış 46 yaşındasın çocukmusun demiştim aynı lafı duyuyorum umarım siz duymazsınız gücüne gitmiş demek ki
Amacim yargılamak değil; 40 yaşındayim, yaslarimiz çok yakın. Haliyle daha olgun ev olmanızı beklemem normal değil mi? Lütfen internet ortamındaki sirtlanlara karşı dikkatli olun, sonunda başınıza gelmedik is kalmaz.

Internetten normal arkadaslarimla da, eski sevgililerimle de, gorustugum adamlarla da tanistim.
En yakin arkadaslarimin bir kismi internetten cikti piyango gibi.

Ama ozellikle erkek kisminda gozunuzun acik olmasi lazim. Bu kadar tecrubesizken sizi cok uzerler, denemeyin derim ben.

Stemina benim başıma komik bir olay gelmişti. Doktorun biriyle tanıştım yillar yıllar önce. Ailemle yaşıyorum dedi. Yaşadığı muhit güzel bir yerde, dedim belki standardını düşürmek istemiyordur. Sonuç olarak gerçekten ailesi ile yaşıyormuş; ailesi de karısı ve çocuğu

Böyle bir şeye karar verirseniz aklınızda bulunsun. Yazıştığınız şahıs sadece size yazmayacak başkaları da olacak.

Yalan söylüyor, dolandırıcı.

Bununla ilgili komik bir video görmüştüm de bulamadım. Hem öyleleri var hem de borç isteyen erkekler var

Durust adammis, bir sans verseydiniz

öyle yazan da oldu evli olduğunu söylüyor benden etkilenmiş görmeden etmeden onlar da sürüyle
Söylemeyende çok inanın. Arkadaşımın internetten tanıştığı adamın karısı Facebook'ta ekli değilmiş. Facebook'ta kurcalayinca evli olduğunu öğrenmişti. Yalan bedava ama kendilerini akıllı sanmalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…