- 8 Mart 2019
- 7.425
- 35.946
- 548
- 39
Amacim yargılamak değil; 40 yaşındayim, yaslarimiz çok yakın. Haliyle daha olgun ev olmanızı beklemem normal değil mi? Lütfen internet ortamındaki sirtlanlara karşı dikkatli olun, sonunda başınıza gelmedik is kalmaz.ben de icra bürosunda çalışmıştım kadını kocası dolandırmış 46 yaşındasın çocukmusun demiştim aynı lafı duyuyorum umarım siz duymazsınız gücüne gitmiş demek ki
Allah korusunAmacim yargılamak değil; 40 yaşındayim, yaslarimiz çok yakın. Haliyle daha olgun ev olmanızı beklemem normal değil mi? Lütfen internet ortamındaki sirtlanlara karşı dikkatli olun, sonunda başınıza gelmedik is kalmaz.
Sitenin kıymetli sakınleri hiçbirşey için acele etmiyorum ama çok yanlızım yaşım 43 internetten birileriyle tanışmaya nasıl bakıyorsunuz nereye kadar konuşulmalı hiç arkadaşım yok işten eve gidiyorum kötü bir evlilik geçirdim internetten tanışıp mutlu olan var mı? ailemle yaşıyorum babam hasta çok takıntılı biri bunaldım bende
büyük ihtimalle ben karşılık veriyorum online m diye bana yazıyor uyanık olunmalı tabiiBöyle bir şeye karar verirseniz aklınızda bulunsun. Yazıştığınız şahıs sadece size yazmayacak başkaları da olacak.
Yalan söylüyor, dolandırıcı.yaşım 43 biraz bundan sıkıntı duyuyorum birde konu cinselliğe geliyor hoşlandım birinden yaşı ufak askeri kıyafetleri var ama isthbarattayım diyip telegram dan yazıyor sonra numarasını verecekmiş birliğe gidince verecekmiş sanş vereyim mi konuyu nasıl yönetmem uygun olur kapılıp üzülmek istemem
amiyena tabirle bi eli bi yerinde bi elinde telefon kimi kandırırsa o an online olan bikaç öncesine kadar güzel sandığım yuvam vardı içim sıkılıyor bi yudum sevgi için elin manyaklarına meze olacağızYalan söylüyor, dolandırıcı.
Stemina benim başıma komik bir olay gelmişti. Doktorun biriyle tanıştım yillar yıllar önce. Ailemle yaşıyorum dedi. Yaşadığı muhit güzel bir yerde, dedim belki standardını düşürmek istemiyordur. Sonuç olarak gerçekten ailesi ile yaşıyormuş; ailesi de karısı ve çocuğu
Pişkin pişkin diyor ki 'senden çok etkilendim, karımla sadece çocuk için birlikteyim. Bana bir şans ver'Bununla ilgili komik bir video görmüştüm de bulamadım. Hem öyleleri var hem de borç isteyen erkekler var
Durust adammis, bir sans verseydinizStemina benim başıma komik bir olay gelmişti. Doktorun biriyle tanıştım yillar yıllar önce. Ailemle yaşıyorum dedi. Yaşadığı muhit güzel bir yerde, dedim belki standardını düşürmek istemiyordur. Sonuç olarak gerçekten ailesi ile yaşıyormuş; ailesi de karısı ve çocuğu
öyle yazan da oldu evli olduğunu söylüyor benden etkilenmiş görmeden etmeden onlar da sürüylePişkin pişkin diyor ki 'senden çok etkilendim, karımla sadece çocuk için birlikteyim. Bana bir şans ver'böylede yüzsüz oluyor ş...sizler
Söylemeyende çok inanın. Arkadaşımın internetten tanıştığı adamın karısı Facebook'ta ekli değilmiş. Facebook'ta kurcalayinca evli olduğunu öğrenmişti. Yalan bedava ama kendilerini akıllı sanmalariöyle yazan da oldu evli olduğunu söylüyor benden etkilenmiş görmeden etmeden onlar da sürüyle
Bu tür askeri/polis kıyafetlerine ulaşmak zor değil çarşı pazar heryerde satılıyor.ki amacı dışında bu iş icinde kullanan çok var .yok görüntülü gördüm asker
hiç korkmuyorlar mı eşim duyar yuvam bozulur diyeSöylemeyende çok inanın. Arkadaşımın internetten tanıştığı adamın karısı Facebook'ta ekli değilmiş. Facebook'ta kurcalayinca evli olduğunu öğrenmişti. Yalan bedava ama kendilerini akıllı sanmalari
doğrudur askerideydi arkasında liste falan vardı bilemem o kadar onu amaç edindiyse sahte avukat gördümdeBu tür askeri/polis kıyafetlerine ulaşmak zor değil çarşı pazar heryerde satılıyor.ki amacı dışında bu iş icinde kullanan çok var .
Siz böyle yazınca esimle sevgiliyken anneminDurust adammis, bir sans verseydiniz
Çoğunun karısının haberi vardır, burda bile eşim internette kadınlarla konuşmuş diye kaç konu var.hiç korkmuyorlar mı eşim duyar yuvam bozulur diye
kadın öyle bezmiş demek ki ya da caresizSiz böyle yazınca esimle sevgiliyken annemin
Çoğunun karısının haberi vardır, burda bile eşim internette kadınlarla konuşmuş diye kaç konu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?