Gayette yapan polis askerler var malesef hepsi gerçekler. Üniforma artık kadın düsürmeye yarıyor çoğuna göre. Kutsal mesleğin yüz karaları bunlar. İstisnaları elbet var ama girenlerin çoğu para ve karı kız düşürmeye mesleğe dahil oluyor.Bu tür askeri/polis kıyafetlerine ulaşmak zor değil çarşı pazar heryerde satılıyor.ki amacı dışında bu iş icinde kullanan çok var .
Engelledim yok ortada başkalarınıyla uğraşıyordur eski eşimin peşinden çok koştum yoruldum adam akıllı biri olacaksa olsunGayette yapan polis askerler var malesef hepsi gerçekler. Üniforma artık kadın düsürmeye yarıyor çoğuna göre. Kutsal mesleğin yüz karaları bunlar. İstisnaları elbet var ama girenlerin çoğu para ve karı kız düşürmeye mesleğe dahil oluyor.
Burda spor salonuna haremlik selamlık olan türlere gidiyorum. Muhafazakar değilim ama karma olan yerlere bir kaç kez gittim içerisi asker ve polis dolu. Bir de sarışınım hemen alıyorlardı dışardan geldiğimi ben neyle çalışsam dibimde bitiyorlardı. "Merhaba siz de buralı değilsiniz sanırım" bilmem ne. Ben de polis eşiyim bir sıkıntı illa çıkacaktı en iyisi ayrı olan yere gitmek dedim.
Yani yaptıkları sporu bile kız düşürmeye yapıyorlar. Uzak durun hele anlattığınız profilin elle tutulur yanı yok klasik düşürme modunda.
telegram dan yazıyor sonra numarasını verecekmiş
yok görüntülü gördüm asker
asker zaten odasından arıyordu ama telegramdanGayette yapan polis askerler var malesef hepsi gerçekler. Üniforma artık kadın düsürmeye yarıyor çoğuna göre. Kutsal mesleğin yüz karaları bunlar. İstisnaları elbet var ama girenlerin çoğu para ve karı kız düşürmeye mesleğe dahil oluyor.
Burda spor salonuna haremlik selamlık olan türlere gidiyorum. Muhafazakar değilim ama karma olan yerlere bir kaç kez gittim içerisi asker ve polis dolu. Bir de sarışınım hemen alıyorlardı dışardan geldiğimi ben neyle çalışsam dibimde bitiyorlardı. "Merhaba siz de buralı değilsiniz sanırım" bilmem ne. Ben de polis eşiyim bir sıkıntı illa çıkacaktı en iyisi ayrı olan yere gitmek dedim.
Yani yaptıkları sporu bile kız düşürmeye yapıyorlar. Uzak durun hele anlattığınız profilin elle tutulur yanı yok klasik düşürme modunda.
Aynen öyleKonustugunuz kisi öyle değildir bilemem ama sizi uyarmak istiyorum yazdıgınız uygulamada binbir cesit insan var.
Öncelikle orda profil fotoğrafınız herkese açıksa bence kaldırmalısınız. Yakın zamanda kendi fotoğrafım da dahil tanıdık bir sürü insanın fotoğrafını bir grupta gördüm. Fotoğrafları kullanarak altına iğrenç şeyler yazarak numara veriyorlar.
İkinci olarak bu başıma gelmedi ama duyduğum şey şu ; görüntülü olarak konustugunuzda videoya cekip , videoyu sanki baska seyler oluyormuş gibi gösterip tehdit ediyorlar.
Lütfen dikkatli kullanın.
Her konustugunuz kisi iyi niyetli olmayabilir.
Olanlar vardır bende internetten tanıştığım biriyle evlncm 2 ay sonra. Ama para fln vermeyin kredi çekmeyin biriyle tanışacaksanız iyice tanıyın vakit geçirinSitenin kıymetli sakınleri hiçbirşey için acele etmiyorum ama çok yanlızım yaşım 43 internetten birileriyle tanışmaya nasıl bakıyorsunuz nereye kadar konuşulmalı hiç arkadaşım yok işten eve gidiyorum kötü bir evlilik geçirdim internetten tanışıp mutlu olan var mı? ailemle yaşıyorum babam hasta çok takıntılı biri bunaldım bende
mutluluklar dilerim yaşım itibariyle bilmiyorum olur mu ?Olanlar vardır bende internetten tanıştığım biriyle evlncm 2 ay sonra. Ama para fln vermeyin kredi çekmeyin biriyle tanışacaksanız iyice tanıyın vakit geçirin
Teşekkür ederimmutluluklar dilerim yaşım itibariyle bilmiyorum olur mu ?
Biri para muhabbeti yapıyorsa, borç istiyorsa, senden bir şeyleri karşılamanı istiyorsa maddi birliktelik yapma peşindedir buna çok dikkat et. Gerçekten ilgilenen, seni merak eden yanında olan birini bulursan onunla devam et. Öyle az yazan az arayan, para muhabbeti yapan biriyle işin olmasın. O yaşlarda bazı erkekler arkamı temizlesin yemeğimi yapsın diye evlilik yapıyor bu bi gerçekmutluluklar dilerim yaşım itibariyle bilmiyorum olur mu ?
eski eşim 88 liydi ramazan dan önce evlendi ramazan da aç kalmayım diye bir ramazan da işten geç geldim diye aç kaldı diye kavgası bitmedi borçlarını ödedim artık birşeyler paylaşacağım serseri olmayan birini istiyorum ama korkuyorum da nasip nasibimde yanlızlıkta varsa onuda göreceğim kötü biri olacağınaBiri para muhabbeti yapıyorsa, borç istiyorsa, senden bir şeyleri karşılamanı istiyorsa maddi birliktelik yapma peşindedir buna çok dikkat et. Gerçekten ilgilenen, seni merak eden yanında olan birini bulursan onunla devam et. Öyle az yazan az arayan, para muhabbeti yapan biriyle işin olmasın. O yaşlarda bazı erkekler arkamı temizlesin yemeğimi yapsın diye evlilik yapıyor bu bi gerçek
eşim beni kv pzvnk biri vardı adil abi yemeğimi yapacak defol demişti beni yemek yapmam için almışBiri para muhabbeti yapıyorsa, borç istiyorsa, senden bir şeyleri karşılamanı istiyorsa maddi birliktelik yapma peşindedir buna çok dikkat et. Gerçekten ilgilenen, seni merak eden yanında olan birini bulursan onunla devam et. Öyle az yazan az arayan, para muhabbeti yapan biriyle işin olmasın. O yaşlarda bazı erkekler arkamı temizlesin yemeğimi yapsın diye evlilik yapıyor bu bi gerçek
Stemina benim başıma komik bir olay gelmişti. Doktorun biriyle tanıştım yillar yıllar önce. Ailemle yaşıyorum dedi. Yaşadığı muhit güzel bir yerde, dedim belki standardını düşürmek istemiyordur. Sonuç olarak gerçekten ailesi ile yaşıyormuş; ailesi de karısı ve çocuğu
Neden olmasın, internetten tanışmak gayet normal artık. Ama yine de dikkatli olun, asla para muhabbetlerine girmeyin, sapıklara karşı da dikkatli olunSitenin kıymetli sakınleri hiçbirşey için acele etmiyorum ama çok yanlızım yaşım 43 internetten birileriyle tanışmaya nasıl bakıyorsunuz nereye kadar konuşulmalı hiç arkadaşım yok işten eve gidiyorum kötü bir evlilik geçirdim internetten tanışıp mutlu olan var mı? ailemle yaşıyorum babam hasta çok takıntılı biri bunaldım bende
mutlu olurmuyum biriyle çok çok mutlu olmak istiyorum suç muNeden olmasın, internetten tanışmak gayet normal artık. Ama yine de dikkatli olun, asla para muhabbetlerine girmeyin, sapıklara karşı da dikkatli olun
mutluluklar diliyorum ben iş yerinde tanıştım 2 sene gibi çalıştıkBen sevgilim ile internette grupta tanışmıştık ama bizim ortak arkadaşımız vardı bir tane
Olursunuz tabi ki ama kendinizi fazla kaptırmayın ilk gördüğünüz kişiye. Hele ki 40lı yaşlarda internetten biriyle tanışmak isteyen erkekler genelde sapık, evli, dolandırıcı falan oluyorlar. Müge anlı izliyorum arada, neler neler oluyor.mutlu olurmuyum biriyle çok çok mutlu olmak istiyorum suç mu
Teşekkür ederim. Size de gönlünüze göre mutlu olabileceğiniz biri çıksın karşınızamutluluklar diliyorum ben iş yerinde tanıştım 2 sene gibi çalıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?