sanane koca aramıyorum av derkenDaha 5 ay önce boşanıp hemen ava niye ciktinizki.ne bu acele.babaniz haklı sanki.saf bir yapınız var gibi.koca arama niyetiyle sitelere girilirmi hiç.ha karşına çıkacağı vardır oradanda çıkabilir ama siteye evlenme niyetiyle girilmez.
nasip belki hiç olmayacak belli olmazTeşekkür ederim. Size de gönlünüze göre mutlu olabileceğiniz biri çıksın karşınıza
Ilk önce kendinizi çok sevin sonrası gelirnasip belki hiç olmayacak belli olmaz
Olma lütfen,artık mantıkla ilerleme yaşındasınız iki gün müge anlı izleyin ne demek istediğimizi anlarsınız.amiyena tabirle bi eli bi yerinde bi elinde telefon kimi kandırırsa o an online olan bikaç öncesine kadar güzel sandığım yuvam vardı içim sıkılıyor bi yudum sevgi için elin manyaklarına meze olacağız
Onu izleyince insan dışarı çıkmazOlma lütfen,artık mantıkla ilerleme yaşındasınız iki gün müge anlı izleyin ne demek istediğimizi anlarsınız.
Gözü açık olanlar çıkıyor valla. Haberlerde bir teyze vardı 60-70yaslarinda ,kadını ben mitim diye dolandırmak için aramışlar;" sen beni teneke mi sandın" diye bağırıyorduOnu izleyince insan dışarı çıkmaz
beni döven hakaret edip evde bırakan bir adamla ömür geçirmektense nette bir kaç güzel söz duymak iyidirIlk önce kendinizi çok sevin sonrası gelir
Birkaç YALAN güzel söz...beni döven hakaret edip evde bırakan bir adamla ömür geçirmektense nette bir kaç güzel söz duymak iyidir
evet kafa 15 kafa yok hattaBirkaç YALAN güzel söz...
Siz 3 vakte kadar kandırılacaksınız.
Kafaya bak. Yaş 43 ama kafa 15 yaşında. Bi de bize çemkiriyor uyardık diye. Sen güzel söz peşinde koş bakali..
keşke eski eşimle evli olsaydınız birbirine hakaret eder dururdunuzBirkaç YALAN güzel söz...
Siz 3 vakte kadar kandırılacaksınız.
Kafaya bak. Yaş 43 ama kafa 15 yaşında. Bi de bize çemkiriyor uyardık diye. Sen güzel söz peşinde koş bakali..
tesekkür ederim ince sözleriniz için bundan sonra yıllar yanlızda gecebilir hep kendimleyim onu iyi etemm lazımIlk önce kendinizi çok sevin sonrası gelir
ne kadar kötü bir bakış açısı.keşke eski eşimle evli olsaydınız birbirine hakaret eder dururdunuz
İnternet derken? Nereden?eşimle internetten tanıştım. İki de yakın arkadaşım var internetten tanıştığım. Niye kendimi sıkıcı bulduğum iş arkadaşlarıma mahkum edeyim? Ama sigridin dediği gibi doğalında gelişen bir diyalog ve yazışma rutinimiz vardı. Direkt evlilik sitesi, tanışma sitesi, tinder sıkıntı geliyor bana. Onda bile evlendim mutluyum diyenler çıkıyor. Sosyopatlar, katiller, sapıklar da işe gidiyor, bir apartmanda oturuyor, reel hayatın içindeler internet botu değiller. Reelde tanışmanız birini güvenilir yapmaz.
İnternet derken sosyal medya mı çeşitli klüpler mi arkadaşlık uygulamaları mi kastediliyor?Ben aşk olarak başlamadım konuşur eğlenir geçerim diyordum, ilişki gibi niyetim yoktu, sadece sonradan böyle evrildi, aşk yarandı. Yoksa hiç aklımda yoktu internetten tanışıp evleneceğim.
Uygulamaydı ama ismini hatırlamıyorum, meşhurlardan değildi, tinder değildi mesela. Zaten eşimle tanıştık 1 ay falan sonra telefona geçtik.İnternet derken sosyal medya mı çeşitli klüpler mi arkadaşlık uygulamaları mi kastediliyor?
Neye dikkat ettin mesela profilinde?Uygulamaydı ama ismini hatırlamıyorum, meşhurlardan değildi, tinder değildi mesela. Zaten eşimle tanıştık 1 ay falan sonra telefona geçtik.
bana da evliyken arkadaşlarım buluşuyordu saçma geliyordu o yatıp kalkıyordu cinsellik ihtiyacını gideriyordu herkesin bakış acısı farklı ben normal arkadaş istiyorum etrafın düşman doluydu bulurum belkiİnternet derken sosyal medya mı çeşitli klüpler mi arkadaşlık uygulamaları mi kastediliyor?
Galiba çok bilgi yazılmıyordu aklımda Kalan eğitim durumumuz ve dini bakış açımız aynıydı. E bir de iyi çıkan fotoğrafını koymuştu profile, onu da beğendim,kandımNeye dikkat ettin mesela profilinde?
mutluluklar diliyorumGaliba çok bilgi yazılmıyordu aklımda Kalan eğitim durumumuz ve dini bakış açımız aynıydı. E bir de iyi çıkan fotoğrafını koymuştu profile, onu da beğendim,kandımtemiz birine benziyordu yüzünden, öyle gerçekten.
İnternetten biriyle tanışmadan önce Müge Anlı' nın programında bu tür konuları işlediği bölümleri izleyin.Sitenin kıymetli sakınleri hiçbirşey için acele etmiyorum ama çok yanlızım yaşım 43 internetten birileriyle tanışmaya nasıl bakıyorsunuz nereye kadar konuşulmalı hiç arkadaşım yok işten eve gidiyorum kötü bir evlilik geçirdim internetten tanışıp mutlu olan var mı? ailemle yaşıyorum babam hasta çok takıntılı biri bunaldım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?