İNTERNETTEN ARKADAŞLIK

İnternetten biriyle tanışmadan önce Müge Anlı' nın programında bu tür konuları işlediği bölümleri izleyin.
reelde tanıdığım aynı işyerinde çalıştığım 10 yıl yaşadağım adam dolandırdı nteeki o niyeti taşır hele bu yaştaki bir kadına haklısın dikkat ediyorum tesekkür ederim

reelde tanıdığım aynı işyerinde çalıştığım 10 yıl yaşadağım adam dolandırdı nteeki o niyeti taşır hele bu yaştaki bir kadına haklısın dikkat ediyorum tesekkür ederim
İnternetten de tanışabilir ben çok sıcak bakmasam da o şekilde evlenen birçok kişi var, Müge Anlı'yı izleyin dememdeki sebep; programda o tür insanların yani dolandırıcı, katil nasıl ne şekilde davrandıklarını görmüş ve ona göre önlem almış olursunuz. Müge hanımın bir programında internetten tanışan bir kadının sevgilisinin, kadını öldürüp, parçalara ayırıp dağ evindeki sobada yaktığı konusu anlatılmıştı. İnanın akıl almayacak şeyler olabiliyor, dikkat edin.

Bir de benim şöyle bir bakış açım var; bana yazan, güzel sözler söyleyen herkese yazıyordur, bu bile benim internet tanışmalarından irrite olmama sebep oluyor.

Bir de benim şöyle bir bakış açım var; bana yazan, güzel sözler söyleyen herkese yazıyordur, bu bile benim internet tanışmalarından irrite olmama sebep oluyor.
neler var başkasının fotoğrafını koyuyor işi başka yazıyor senin için tip iş önemli mi diyor arkadan bambaşka biri kimseyle konuşmuyorum merabalaşıp orda kalıyor bir arkadaşım oldu oda hep aldatılmış iyi bir çocuk spor yapmam da vs akıl veriyor cinsellik evlilik vs hiç konuşmuyor öyle havadan sudan

yaşımdan dem vurulmuş eski çalıştığım yerde 68 doğumlu bir bayan vardı sevgilisi vardı tatilde ayı seyrediyorlardı sevgi sevilmek kıymetli neden ben istemeyim yaşım 43 diye öleyim mi ? bakacağım insanlar işi de netten buluyor temkinli konuşurum burda da çoğu kişi aradığını bulmuş benim kardeşimde buldu

eski eşimde beni kıyma yapmaktan bahsediyordu silah çekmişti araba üzerime sürmüştü bir manyakla daha karşılaşmak istemem tabii alınlarında da yazmıyor benim eşime herkes ne iyi adam diyor

Eee bu kadar kişi evlendiğine göre öyle değil demek ki.
Çok güldüm her evlenen mutlu mu, aldatılmıyor mu, internette erkekler sadece tek bir kadına mı yazıyor, evlenenler olduğuna göre herkese yazmadıklarını mı düşünüyorsunuz cidden, çok komik

Bnm eskinin ailesinin iş yeri vardı orda çalışan çocuk kıza şov yaptırdım diyor argo argo konuşuyordu dikkat etmek lazım tabii

Çok güldüm her evlenen mutlu mu, aldatılmıyor mu, internette erkekler sadece tek bir kadına mı yazıyor, evlenenler olduğuna göre herkese yazmadıklarını mı düşünüyorsunuz cidden, çok komik
Evlenmek isteyecek zihniyette birilerinin herkes yazmadığını düşünmüştüm.yoksa aynen hayatına devam eder yani.niye üstüne yük alsın?

övünüyorlar bak şu kadını d.. diye kahvede askerse birliğinde işyerinde temkinli olmak lazım evet sütten ağzım yandı kendi paramı kazanayım da giderken hatırlıyorum ben çok kazanıyorum yiyorum sen de kazan sen de ye diyişini Allah iyilerle karşılaştırsın

Şu an travmatik bir boşanma geçirmişsiniz. Eğer psikolojik olarak tam toparlanma olmamış ise sizi internetten birini bulmaya çalışmak yorar. Ben kandırılacağınızı sanmıyorum sadece birini hayatınızda ne olursa olsun tutmak için belki çok verici olabilirsiniz. Bunu da bence yapmayın. Erkeklere cok verici olmayin.
AdChoices
ADVERTISING
43 yaşındasınız yaşadığınız şeyleri yaşayan biri birine güvenirken milyon kere düşünür. Ki siz de karşı cinse karşı güven bitmiş. Ben kandırılma ihtimalinizi düşük buldum. Ama bence travmalariniz tam bitmemiş. Bence tam olarak duygusal olarak güçlendikten sonra arayışa girin.

Bir kadın ülkemizde evlenmek isterse evlenir. Önemli olan evlenmek değil, sana uygun olacak biriyle evlenmektir. Yoksa kağıt üzerinde bir evlilik yaparsınız. Size layık, saygılı, sevgi dolu, ahlaklı, vicdanlı,merhametli, sadık biriyle evlenmek önemli. Eşini aldatmış biriyle sakın evlenmeyin. Aldatmanın bahanesi olmaz.

Boşanmış bir adamla ilişkiye başlayacaksanız da önce uyaptan size tüm davasını, tüm dilekçelerini herşeyi göstersin, öyle güvenin öyle ilişkiye başlayın. Ben sizin yerinizde olsam boşanmış bir erkek bana uyap sistemini, tüm dilekçeleri, karşı tarafın dilekçelerini de tamamen göstermeden ilişkiye başlamayı tercih etmem. Kimbilir neler yaptı ama saklıyor. Nereden bileceğim? Bile bile ladese gerek yok. Kusuru olmayan biri sizin yanınızda gözünüzün önünde boşanma davasının her detayını hiç çekinmeden gösterir. Bu saatten sonra kanıtlarla iş yapın. Boş sözlere karnınız tok olsun..
AdChoices
ADVERTISING​

Son düzenleme:
Benim boşandığım şahıs onun ağzıyla söylüyorum yeni karıya yapmam diyordu ki bi mutdet sonra yapacaktır
bu arada burda arkadaşların bekar ıstıhbarattayım diyen ve ve engellediğim adamın fb da çocuk bakıcısı ilanını gördüm nöbette canı sıkılan evli bir askercik açıp küfür edesim var değmez evet internet yorar zaten yorgunum işime bakayım fiziğime bakayım yeter boşanmış birinin uyapına bakarım yanlızlık kötü bir evlilikten çok daha güzel cevrem de çok bekar var başkası için yaşayacağıma kendim için yaşarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…