İNTERNETTEN ARKADAŞLIK

Aramizda cok bi uas farki yok benimde maalesef is cevrende pek arkadaslik kuracagim kimse yok sansimi internetten deneyince chst siteleride hep bel alti muhabbetlerin mekani olmus

Aramizda cok bi uas farki yok benimde maalesef is cevrende pek arkadaslik kuracagim kimse yok sansimi internetten deneyince chst siteleride hep bel alti muhabbetlerin mekani olmus
erkekler bir kadına yazınca direk o konulara giriyorlar ben de seni mbiri dolandırsa izin verir misin diyorum konu kapanıyor anneyle muhabbette bir yere kadar insan insan arıyor

erkekler bir kadına yazınca direk o konulara giriyorlar ben de seni mbiri dolandırsa izin verir misin diyorum konu kapanıyor anneyle muhabbette bir yere kadar insan insan arıyor

Insan evlilik bile olmasa bile karsi cinsle bi iletisim ariyor ben hic evlenmedim ama karsima cikanlar hep evli oluyor soylemeyede cekinmiyorlar artik
Ben de guvenilmeyeceginj biliyorum ama kendimi oldugum sehirde cok yalniz hissediyorum duygusal olarakta bosluktayim bu seferde cirkinlik psikolojisine girdim herhalde cirkinim o yuzden hayatimda kimse olmuyor diye dusunmeye basladim

evli erkekler daha özgüvenli kaybedecekleri bişey yok evde onları bekleyen kadınları var dışarda av peşindeler bilmiyorum kız çevrem olsa erkek iyi olmayacaksa olmasın çok sıkıntılı süreclerden geçtim sabah yine annem görüncenin çocuklarına herşey kaldı dedi tüm bırıkımım ailesinesine dışardaki insanlara gidiyordu ortada aç kalıyordum

Eski eşinizin dediklerini umursamayın. Ne yaparsa yapsın yeni eşine. (Olursa)
Artık sizin hayatınızdan gitti. Ama anlattığınız gibi biri ise isterse mükemmele yakın bir kadınla evlensin onunla da sorun yaşar. İnsanlar gerçek kişiliğini saklayamaz. Bir süre saklar sonra personalari düşer. Eski eşiniz gibi kişiler evlenene kadar süperdir. Sonra evlenince ne mal olduğunu anlarsınız.

Bende çekişmeli boşanma sürecindeyim. Ve bir kadın eğer karşı taraf çok sorunlu veya kusurlu değilse asla boşanmaz. Ben o yüzden sizin yerinizde olsam boşanmış bir erkegin uyaptaki tüm bosanma dava surecine bakmadan, tüm dilekçelerini okumadan, eski eşinin yani karşı tarafın dilekçelerini de okumadan ciddi bir şey düşünmem. Göstermiyor ise kadına bolca iftira atmıştır. Ona iftira atan kötü günde bosanirken bana da iftira atar diye düşünürüm. Her şey iyi iken herkes iyidir. Vicdanlı ve iyi insanlar kötü günde belli olur.

Benim kuzenim hem avukat hem iki kere evlendi ayrıldı. İki eşi ile de anlaşmalı boşandı. Ne istedilerse verdi. Kusurlu değildi yanlış anlaşılmasın. İstese avukat da olduğu için karşı tarafa karşı çok cirkinlesirdi yapmadı. O kadar ahlaklı ve vicdanlı davrandı ki. Ki birinden çocuğu yoktu. Çünkü Allah korkusu olan, vicdanli biriydi. Eski eşlerinde travma bırakmak istemedi. Bu tutum bir insanin kalitesini belli ediyor.

Siz eski eşinizi bırakın. Ne hali varsa görsün. Kendi hayatınıza bakın. Ben artik evlilik hakkında şöyle düşünüyorum; evlilik bir bonus gibi hayatımıza gelmeli, ekstra güzellikler, iyilikler, armağanlar getirmeyecek ise hiç gereği yok. Umarım bundan sonra istediğiniz huzuru bulursunuz.Allaha güvenin..

Son düzenleme:
Yorumunuz için teşekkür ederim benim erkek kuzenim de çok iyidir 3. kez evleniyor olmadı yürümedi bakacağım artık hayatıma nette de gezinirken boşanmış cinsellik arayan kadın gözüyle bakan erkeklerden uzak dururum şu beni işleten askerciğin engelini açıp küfretmek istiyorum bir nevri dönsün ya da Allah ından bulsun nette olsa insanlar karşılarındakinin insan olduğunu unutuyorlar size de güzellikler diliyorum beni kandırdı bir defada bitti çok az bir para aldım asla hakkım olanı almadım bana giderken sefil ol diyordu umarım kendisi olur ne halı varsa görsün

Ben uygulamalari kullaniyorum, bayagi da date'e cikiyorum hatta. Hicbir sey olmasa da sohbet muhabbet, birkac saat geyik oluyor bitiyor. Bir kismiyla senelerdir guzel arkadasligimiz var hatta.

Ama bunun icin gercekten hem sanal ortami hem erkekleri iyi bilip degerlendirmeniz gerekiyor.

Eski eşiniz sizin çok kul hakkınıza girmiş. Allah'a havale edin. Ben ilahi adalete çok güveniyorum. Ama ahım ne zaman tutar diye peşine düşmeyin. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Hayatımda birkaç kere örneğini gördüm. Kim karşıdakine ne yaşatırsa onu yaşıyor. Aldatan aldatılıyor, kandıran kandırılıyor yarı yolda bırakan yarı yolda bırakılıyor. Kimsenin yaptığı kötülük yanına kalmıyor. Inanın Allah o kişiden hakkınızı alıyor. Başka bir kul vasıtası ile hakkınızı alıyor siz kibirlenmeyin diye tahminen Allah size ahınızın alınmasını göstermez. Kibirlenirsiniz çünkü. Mesela benim eski eşim benden çocuk istemiyormuş. Yıllarca bana ekonomik durum vs dedi. Meğer benden çocuk sahibi olmak istemiyormuş. Yıllarım gitti ve yaşımı bile bile çekişmeli dava açtı.. Yaş 38. Bu dava bitince en az 43 yaşında olacağım. Diyelim çocuk istedim imkansız. Boşandıktan sonra biriyle tanışmak, evlenmek vs en az 45, 46 yaş. Yani çocuk sahibi olmam imkansız. Çocuk 45'ten sonra olmaz. Çünkü yumurta rezervim bitmiş olacak. Ama bunu kabullendim. Çünkü hayatta önemli olan hayırlı çocuğunun olması. Bir de Allah bir şeyi vermiyorsa bir bildiği vardır.

O askere küfür vs etmeyin. Değmez..size özelden kitap tavsiyesi verebilirim. Psikoloji kitapları çok iyi gelir. İnternetten birini bulmaya çalışmayın. Duygusal olarak yaralarınızı tamir edin güçlenin. Mesela ben boşanma surecim bitmiş olsa en az 1-2 yıl kendimi dinleyeceğim. Tüm zayıflıklarımı, yaralarımı tamir edeceğim. Ondan sonra olursa olur. Çünkü bir daha beni üzecek, kandıracak, aldatacak birini hayatımda istemiyorum. Bunun için duygusal olarak çok güçlü olmam gerek.

Bir de önce evliliginizin muhasebesini yapın. Ben olsam bu evlilikten ne ders aldım ne yapmalıydim, neyi kendimde gelistirmem lazim diye sürekli üzerine düşünürüm. Bir kaç kilit beni rahatsız eden nokta belirlerim. Sizin yerinizde olsam beni rahatsız edecek kırmızı çizgilerimi belirlerim, ileride kırmızı çizgilerimle ilgili bir durum olursa hemen anlar, o kişiyi hayatımdan anında çıkarırdım.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim asker duygudan anlayan birsey olsa bana çocuk vs istiyorum demez direk avcı laf anlamayacak tır o kapasite yok onda abaza başkafından bulsun onu da biri tuzağa düşürür ...biri dolandırır... eski eşim den çocuk olmuyordu ailesi sakladı benim de çocuk yapma hakkım elimden alındı gibi elimde dosyalarla yıllarca dolaştım engelli çocuğum olabilirdi birde engelli çocuğa bakacaktım öyle bir arkadaşım var çocuğuyla hayatı daha zor eşi evlenmiş resim atıyor ona kitap önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum işim olsun kimseye muhtaç olmayım muhtaçlık çok zor

Bazı yaşıt erkekler sanıyor ki evlilik istiyorum, çocuk istiyorum deyince yelkenleriniz suya inecek hemen kanacaksınız. Halbuki sağlıklı bir birey, karşındakini tanıdıkça evlilik ve çocuk düşüncesi zamanla oluşur. Size ilk buluşmada evlilik ve çocuk diyen sağlıklı biri değildir. Sonuçta sizi tanımıyor, siz de onu tanımıyorsunuz. Bu kadar kolay kandıracağını sanıyorlar. Bence engelleyin.

Bakın sizinde çocuğunuz olmamış. Inanın dünyanın sonu değil. Önemli olan iyi bir ailede çocuğunuz olması. Eski eşinizden çocuğunuz olsa sürekli yüz yüze gelecektiniz hiç gerek yok. Her işte bir hayır vardır.

Bizim toplumumuzda bazı kalipsal cümleler var. Erkekler bunları söyleyince kandiririz sanıyorlar çok gülüyorum. Mesela size biri daha ilk dakikada seninle evlenmek istiyorum dese koşarak kaçın. Sizi eve çağırsa koşarak kaçın. Borç istese koşarak kaçın. Boşanmış biri olsa uyaptaki dosyalarını göstermese manipülasyon yapıp bana güvenmiyor musun dese evet sana güvenmiyorum deyip koşarak kaçın.. Bu hayatta anladım ki tanıştığın kişiye güveni sıfırdan başlatacaksın. Zamanla o güveni sana verirse güveneceksin. Güven kolay kazanılmamalı.

Her şey umarım gönlünüze göre olur, bu bir süreç. Hayatta hiçbir şey aynı kalmaz duygularımız da düşüncelerimiz de değişir. Öldürmeyen şey güçlendirir. Artık eski siz değilsiniz. Bende eski ben değilim. Kadrinizi kıymetinizi bilecek biriyle inşallah olursunuz. Eski eşiniz de umarım hak ettiğini Allah'tan bulur. Gelen gideni aratır. Benim eski iş yerimden bir arkadaşım boşanmıştı. Adam arkadaşımı aldatmıştı ve bir kız çocukları vardı. Arkadaşımın eski eşi ikinci evliliğini öyle bir kadınla yaptı ki, ikinci eşi ona kan kusturmuş. Aldatmış, kredi kartlarını patlatmış, adamın ailesine yapmadığını bırakmamış. Arkadaşımın ahı misliyle çıktı. Şimdi adam tekrar boşanıyor. Kadın adama beni darp etti diye iftira bile atmış..Bu işler böyledir. O yüzden helallik alıp ayrılmak çok önemlidir. Ben kusurlu taraf olsam mutlaka eşimden helallik alıp ayrılırdım. Sen ilk eşinin ahını alıp ayrılırsan yeni gelen eşin de sana dünyayı dar eder. İlahi adalet umarım sizde de bende de tecelli edecek. Âhlarımız yerde kalmayacak. Ben inanıyorum..

Kandırdım bi k.. düşürdüm diyeceklerine çetin cevizmiş kandıramadım desinler eski eşim ayağından özürlü araba aldım kimseye muhtaç olmasın diye beni bindirmedi mahalledeki pisliklerle gezdi belli olmz bir kaza ölür gider

Bence ölüm dilemeyin. Kimse için ölüm dilemeyin. Bende asla dilemiyorum. Allah'a havale edin. Allah eski eşinizin neyi hak ettiğini bilir. Biz biraz eceleciyiz. İlahi adalet belki yıllar sonra gelecek ama gelecek. Onun peşine düşmeyin hayatınıza bakın.

İçinizdeki üzüntüyü anlıyorum. Ben evliliğimde maddi olarak evin her ihtiyacının yüzde seksenini karşıladığım halde beni iddialarında paraci göstermişler. Eski eşimin parasını çalmışım, ailesinin evinde oturuyorduk o evin tapusunu onları tehdit ederek üstüme geçirmeye çalışmışım, ailesini ölümle tehdit etmişim, planlar kurmuşum..daha neler neler. Başka eve çıkalım, kiraya çıkalım diye mesajlarım bile var iken kul hakkıma girildi. Hem beni aldattı hem de yetmedi kul hakkima girdi. Hem de çekişmeli dava ile senelerce duruşma vs sürecek. Hayal kırıklığınızı en iyi ben anlarım. İnanılmaz travmalarım var. Erkeklere zerre güvenmiyorum. Sadece babama güveniyorum. İnsanlara inancımı ve güvenimi eski eşim aldı. İşin en kötüsü anne olma ihtimalim gitti. İleride misal ikinci evliliğimde muhteşem bir adam ile evlensem bile çocuğum olamayacak. O ihtimal tamamen bitti. En büyük kul hakkima girilmesi budur. Anne olamamak..

Ama bu dersi alıp yoluma devam etmekten başka yapacağım bir şey yok. Tabi ki ahlarım var. Ahlarım tutacak mı diye peşine düşmeyeceğim. Çünkü ahlarımın tutacağı zamanı en iyi Allah bilir. Sizin de ahlarınız var, peşine düşmeyin Allah'a bırakın. Kimsenin ahı kimsede kalmaz.

Hayatta iyi insanlar var. Hata yaptığında sorumluluk alıp kul hakkına girmeden özür dileyen insanlar da var. Eski eşlerimiz onlardan değil maalesef. Ben eski eşimin yerinde olsaydım özür dileyip helallik alıp tek celsede boşanmaya çalışırdım. Ama ne sizin eski eşiniz ne benim eski eşim istediğimiz gibi davranmadı. Bunu kabul edip kendi yaralarımızı sarmaya çalışmalıyız. Güçlenmeliyiz. Öyle bir hayat dersi aldık ki inşallah bir daha aynı şeyleri yaşama ihtimali çok azaldı. Artık temkinliyiz çünkü. Kolay kolay kandırılma olmaz. Çünkü öyle bedeller ödedik ki hafızamız silinmedikçe unutmayacağız.

Siz güçlüsünüz. Yaşadığınız şeyler çok travmatik. Ona rağmen işe girip hayata tutunmuşsunuz. Bu bence çok değerli. Gün geçtikçe daha da iyi olacaksınız. Kendinize ve Allah'a güvenin.

Son düzenleme:
Bankayı bıraktırdı bana bulaşık yıkıyorum Çay servis ediyorum gocunmuyotum ananı sat kendini sat para kazan dedi ölmesin kıymetimi anlasın ama biz iyi olalım arkadaşım mutlu ollalım inş

Bankayı bıraktırdı bana bulaşık yıkıyorum Çay servis ediyorum gocunmuyotum ananı sat kendini sat para kazan dedi ölmesin kıymetimi anlasın ama biz iyi olalım arkadaşım mutlu ollalım inş
Gelen gideni aratacak merak etmeyin. Kaç kere örneğini gördüm. Size yaptığı haksızlıkları çok ağır bedelle ödeyecek. Kendini sat para kazan lafını ona Allah yedirecek, tevekkül edin..Böyle insanların sınamaları sonraki evliliklerinde öyle bir çıkıyor ki. Siz bunu duymayı beklemeyin. Belki duyarsınız belki duymazsınız. Siz kendi hayatınıza odaklanın.

Bana selsefil aç kal dedi Allah korusun günlerce geceleri gezindim Allah namussuzluktan korusun kendi devlet bankasına transfer olmuş bana 400 yeni karıya 500 verirmiş yeni karı alırmış

Bana selsefil aç kal dedi Allah korusun günlerce geceleri gezindim Allah namussuzluktan korusun kendi devlet bankasına transfer olmuş bana 400 yeni karıya 500 verirmiş yeni karı alırmış

Siz onun hayatını bosverin..öyle atıp tutmak kolay..onun görüşleri umurunuzda bile olmasın. O artık hiçbir şeyiniz değil. Ona hiçbir şey ispat etmek zorunda değilsiniz. Onun görüşlerinin sizi etkilemesine bile izin vermeyin. Zavallı biri olmasaydı size hakaret etmeye çalışarak egosunu yüceltmeye çalışmazdı. Kendini yetiştirmiş biri en büyük gücün; kibar olmak olduğunu bilir. Kaba olmak çok kolaydır.

Korkuyorum gelecekten ama yanında da dayak vatdı

Korkuyorum gelecekten ama yanında da dayak vatdı
Dayak olan yerde saray olsa durulmaz. Birinin size yapacağı en büyük saygısızlık ve sevgisizlik dayaktır. Gelecek korktuğumuz kadar korkunç değil. Dediğim gibi artık çocuğunuz olmayabilir ama belki sizinle gelecek yıllarınızı paylaşacak çok iyi birini bulacaksınız. Çocuk olmaması umrunuzda bile olmayacak. İyi insanlar gerçekten var.

Sadece maddiyati aşırı öne koyan birini bulmayın. Benim eski eşim ve ailesi inanılmaz maddiyatçıydı. Statü ve maddiyat onlar için en önemli unsurdu. Eminim benim toplumdaki statüm inanilmaz yüksek olsa veya ailemin maddi durumu çok iyi olsa eski eşim benden boşanmazdı. İşte bu sevgi değildir. Zaten beni hiç sevmemiş, beni aldattığı kadınlara onunla aşık olarak evlenmedim diye söylemiş, oradan öğrendim sadece o an benimle evlenmek uygun düşmüş olay bu. Düşünebiliyor musunuz yıllarca sevildiğimi sanıp sevilmemişim; yıllarca kandırılmışım, yıllarca kul hakkıma girilmiş.

Halbuki bana ben seninle mantık evliliği yapacağım dese asla onunla evlenmezdim. Sadece mantık evliliği bana yarım evlilik gibi geliyor. Duygu mutlaka olmalı. Bazı erkekler sadece çalışıyorsun diye mantık evliliği yapmak istiyor, dikkatli olmanız lazım. Ailesini de iyi analiz edin. Maddiyatçı bir aile ise adam da kesin öyledir.

Bir adamın sizinle illa ki çok tutkulu olması değil de en azından sevgi temelli evlenmek istemesine bakın. Sadece maddi olarak çalışıyor, olabilir diye sizi seçmesin. Bunun için yöntem ne biliyor musunuz, korkmamak.

Korku size yanlış tercih yaptırır. Yalnızlıktan keyif alın, kendinizle yalnız olmayı sevin. İlla evlenmem lazım diye düşünmeyin. O zaman iyi biri gelecek. Benim tüm iyi evlilik yapan tanıdıklarım olsa da olur olmasa da olur dediklerinde o kişiyi buldular. Korkuya gerek yok. Önceki yorumumda size demiştim ya; evlilik bir bonus gibi hayatınıza gelmeli. O evlilik size güzellikler, iyilikler, sevgi, manevi güzel duygular vs getirmeyecek ise hiç gereği yok.

Son düzenleme:
Ailesi hiçbir zaman istemedi dediğim gibi çarşaflılardı ben açığım diye ablası var diye eve giremedin en son pavyondn kız kurtarmış gibisiniz dedim passatlar arsalar cheryler girlardı basarmak sütcüden süt alamıyordu şimdi erkekler bana çok uzak geliyor evde babamla anlalamıyorum inş anneme bişey olmaz kendi geziyordu evde yemek yok buzdolabı boş her gören eşin çok iyi diyor hep erkeklerle tatildeydi

Bir de benim şöyle bir bakış açım var; bana yazan, güzel sözler söyleyen herkese yazıyordur, bu bile benim internet tanışmalarından irrite olmama sebep oluyor.

Benimle evlenen herkesle evlenir diye bi karikatur vardi sanirim o aklima geldi. Internet disinda size güzel söz soyleyip sizinle tanisan da ilk defa size soylemiyor ve siz olmasaniz baskalariyla tanisip evlenecek gorusecek vs.
Ha ama daha dogru durust tanimadan, buluşmadan görmedigi insana abartii şiirler sarkilar döşeyen ölüp biten adam net abazadir yani orasi ayri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…