internetten aşka në kadar guvenilmeli

Erkek olsam burda ne işim var ya hastamisin

Sen eger bayansan burda hic erkekle karsilasmadiysan sana ne diyelimki bende erkek oldugunu dusunuyorum acikcasi kib yapmaktan biktim gercekten erkek cikmanida bayan olmanida istemiyorum ne yazikki asagi sakal yukari biyik misali ikiside cok can sikici

Bak kendin soyluyorsun kocalariniz diyorsunsenin neyindi bu sahis

Netten yani bi siteden bi erkekle tanıştım. Iyi birisi tanıştım ve gördüm. Sizler böyle bi durumda yaparsınız. Devam ettirmeyi dusunurmusunuz
Vallahi o karşındaki kişiye bağlı. Gerçek aşkın karşına nereden çıkacağı hiç belli olmaz.. Benim netten tanışma 2 ilişkim oldu. Biri yaptığım en büyük hataydı (uzak mesafeliydi), biri de şuan sözlüm, ve çok harika bir ilişkim var Allah nazarlardan saklasın, çok ama çok iyi biri, 2 yıldır birlikteyiz 3. yılımıza gireceğiz ve aynı şehirdeyiz. Kısmetse yakın zamanda nişanımızı da yapacağız.. Hem memleketlerimiz aynı, hemde üniversite okuduğumuz şehir aynı.. O'nu çook ama çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…