İnternetten başlayan ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

aaa lütfen almira arkadaşlar kısmetin nereden geliceğini biliyor deme öyle

tabiki..
herşeyin gerçeği güzel..netten ilişkiler çok yapmacık geliyor bana
"ilişkisi var" yapmakla var olmuyor o ilişki..

silenzio öncelikle merhaba yoktun uzun zamandır özledim yorumlarını şimdi silenziocum konu nette tanışmak orada sürdürmek değil ilişkiyi nette tanışıp evlenmek sevgili olmak yada ben yanlış anlıyorum bilemiyorum neyse sana merhaba demek için bu yorum

arkadaşlar internetteki ilişkiler ters geliyo güvenilmez diyosunuz ama sabah akşam burda olan arkadaşlar var sonuçta burda da yeri geliyo en yakınlarımıza anlatmadığımız şeyler anlatıyoruz yorum-tavsiye bekliyoruz..o zaman burdaki konuşmalar saçma yanlış olmuyo mu..?? internet sadece bi araç insanları değiştiremez ya..

günlerce nette konuşup daha yüzyüze bile gelmeden alyanslar alınıp,gelinlikler diktirilip,ev tutulup evlilik için belediyeden gün mü alınıyor diye düşünüyorsunuz ? :))

Son düzenleme:

burdaki olayla ilişki olayını karıştırma :) burda ilişki yaşamıyoruz.. tamam biraz dostluk felan oluyor bazen ama aşk olayı farklı aşık olduğun kişi ile farklı şeyler paylaşırsın.. burda kimliğimiz belli olmadığı için belkide kimselere söleyemediğimiz şeyleri burada anlatıyoruz ...

Son düzenleme:

sanal ortamda tanışmamış hatta çıkarken gayet normal olan ama evlendikten sonra psikopat olduğu anlaşılan bi sürü insan var..bence internet ortamı biraz görücü usulü gibi yani ninelerimiz dedelerimiz hatta çoğumuzun anne babası bu şekilde evlenmemiş mi?? şimdilerde yapılan evliliklerden çok daha güzel evlilikleri varmış üstelik bence..

tatlım sen biraz farklı yerden bakıyorsun :26: senin bahsettiğin şeyle burdaki konuşulan tartışılan vurgulanmak istenen çok farklı evet söylediğin doğru o kişilerden biriydim bende 1 sene öncesine kadar gecem gündüzüm kkda geçer Ramazanlarda sahura kadar konuşur eğlenir geyiklerdik zaten herkes herkesle oturup da bazı şeylerini anlatmıyor ..ki burda msnden telden görüştüğüm okadar sıkı dostluklar kurduğum arkadaşlarım ablalarım varki ama burda milyon tane üye var hepsiylemi samimi hepsiylemi dostum hayır... yardım etmek içinsorunları sıkıntıları okur kendimce yorumumu yaparım herkes gibi buraya kadar sorun yok ... fakat burda hepimiz bayanız ve yaşadığımız sıkıntı sorunlar aynı... yani karşı cins olmadığı için aramızda burda bahsedilen gibi bir ilişki kurmamız imkansız değilmi... burda evlenen hiç duymadım doğrusu...

kimliği belli değil daha kötü ya belki de gerçek hayatta çok yakın olduğun biri çıkcak canım tanışma internette olur sonra yüzyüze görüşürsün baktın beğenmedin uyuşmadın ayrılırsın biter gider..hiç görmeden adamla evlencek değilya..

şimdi arkadaşlarda diyo ki netten tanışıp sonra gerçeğe geçtik diye.. buna yorumun nasıl olacak

ozdn'cim merhaba evet banlanmıştım
bende özledim seni ve yorumlarını:)

kendiylesorunlu'cum
eğer ilişki sürekli olarak nette kalıyorsa orada zaten her iki taraf içinde bir sorun vardır.
seninle konuşurken acaba kaç kişiyle daha muhabbet halindedir..neden sen onun için özel olasın ki?
görüyor mu?hayır..
ha nette konuşuyorsundur.."hadi artık gerçek bir ilişkiye başlamanın zamanı gelmedimi?" dersin..buluşursun tanısırsın..
"hayal kırıklığına uğramazsan" belki gerçek bir ilişkiye hatta evliliğe bile dönüşebilir..
ama ben olsaydım evlenen kişi..acaba derdim benle tanıstığı gibi bir kişiyle daha tanışıcak mı diye kendimi yer yer bitirirdim..sonuçta benimle de netten tanıştı bende tanımıyordum..

erkek olsaydım da evlenseydim o kadınla o kadını bir daha net başına oturtmazdım..
ne olur ne olmaz..boynuz yemeyelim durduk yere derdim hani(erkek olsaydımda maço olcakmısım heralde..)

bence tabi..herkezin bakış açısı farklı..

evlenme meselesi imkansız zaten kadınlar kulubünde
benimde burda çok sevdiğim üyeler var doğrusu ama yani aşk ilişkisi ile kıyaslanamaz .. elma ile armutu karşılaştırıyorsun egem

e canım sonuçta bak güzel arkadaşlıklar kurdum görüşüyorum diyosun..karşı cinste de böyle sonuçta baktın kafan uyuşuyor hoşlandın zamanla gelişir bi ilişki..zamanla olcak şeyler bunlar pat diye evlenmez zaten tabii kimse..tanıdıkça zaten gerçek yüzü ortaya çıkar..normalde tanışıp da önceden farklı olup sonradan değişen insanlar yok mu hiç yani..sadece nette olan bişey mi bu..

:) benim tanıdığım bir erkek arkadaşım netten tanıştığı biri ile ilişkisi vardı ... ee nette mi görüşüyosunuz dedim daha.. şey dedi neti yasakladım ona artık net yok ona demişti :)

evlenme meselesi imkansız zaten kadınlar kulubünde
benimde burda çok sevdiğim üyeler var doğrusu ama yani aşk ilişkisi ile kıyaslanamaz .. elma ile armutu karşılaştırıyorsun egem

peki sana şunu sorayım sonuçta dertlerimizi anlatıyoruz niye o zaman gerçekte yüzyüze görüştüğümüz insanlara değilde sanal ortamda anlatma ihtiyacı duyuyoruz?

gerçek hayatta bile sevgilisiyle ayrılmış bir arkadaşımıza"aa neden ayrıldın o çok iyi biridir" diyince
" arkadaş olarak ii olabilir ama bir ilişki yaşayınca anlaşamadık..cevabını almıyormuyuz..

yani buradaki arkadaşlıklarla (netten arkadaşlık)
netten flörtü kıyaslamanız garip geldi bana..

peki sana şunu sorayım sonuçta dertlerimizi anlatıyoruz niye o zaman gerçekte yüzyüze görüştüğümüz insanlara değilde sanal ortamda anlatma ihtiyacı duyuyoruz?

çok basit.. mesela burda seni burda gerçekte kimse tnaımıyo di mi ? seni tanıyanlarıda tanımıyo.. özel sırrını derdini açıyorsun.. seni ve çevreni tanımadıkları için bu durumun reele taşınması mümkün değil.. hem de seni tanımayanlar daha objektif olurlar her zaman taraflı olmaz :)

Son düzenleme:
seninle tanıştıktan sonra msn vs hepsini sildiyse,tüm maillerinin şifrelerini sana verdiyse,evlendiğinizde nette de nerelere girdiğini,neler yaptığını görebiliyorsan,iş yerinde de bazı sitelere ulaşımın engellendiğinden eminsen,adam evden işe işten eve durumundaysa,sensiz dışarı çıkıp eğlenmek için 40 takla atmıyorsa,ne zaman arasan telefonuna ulaşabiliyorsan,evde telefonu her an ortadaysa,bucak bucak kaçırmıyorsa,başka odaya kaçıp saatlerce gizli konuşmalar yapmıyorsa,seninle ve çocuklarıyla vakit geçirmeyi hiç bir şeye değişmiyorsa kafan diğerlerine oranla daha rahat oluyor...bu erkek için de geçerli,kadın için de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…