- Konu Sahibi redvelvetcake
-
ağladığında nasıl teselli edecek kimin omzuna yaslanacaksın.. bu yönden düşünmemiştim doğru.. bazı şeyler yetmeyebilir..
iyi de tüm ilişki nette devam etmiyor ki..net sadece aracı..yüzyüze gelip o şekilde devam ediyorsun ilişkine...yani devam ediyorsun ya da etmiyorsun...Eğer akıllıysan karşındaki iyice soruşturuyorsun..ailesini,işini vs...
nette tanışma demek illaki nette arayış içinde olmanın sonucu değildir..hiç ummadığınız kişi ile,aklınızda hiç yokken durum değişebilir...ister yolda yürürken ,ister kafede, isterse arkadaş ortamında ,isterse nette..insan kısmetinin nereden geleceğini nereden bilebilir ki....
tabiki..
herşeyin gerçeği güzel..netten ilişkiler çok yapmacık geliyor bana
"ilişkisi var" yapmakla var olmuyor o ilişki..
tabiki..
herşeyin gerçeği güzel..netten ilişkiler çok yapmacık geliyor bana
"ilişkisi var" yapmakla var olmuyor o ilişki..
arkadaşlar internetteki ilişkiler ters geliyo güvenilmez diyosunuz ama sabah akşam burda olan arkadaşlar var sonuçta burda da yeri geliyo en yakınlarımıza anlatmadığımız şeyler anlatıyoruz yorum-tavsiye bekliyoruz..o zaman burdaki konuşmalar saçma yanlış olmuyo mu..?? internet sadece bi araç insanları değiştiremez ya..
Ben kendi fikrimi söyleyeyim, hiç tasvip etmiyorum. 18 yaşındayım, ben de herkes gibi internet kullanıyorum; ama asla erkek arkadaş bulma kaynağı olarak görmedim. Kaldı ki, çok da tehlikeli bence. İnternet pek de iyi niyetli olmayan insanların kendilerini olmak istedikleri insan gibi gösterdikleri bir alana dönüştü.
İngiltere'de bir kadın facebooktaki sevgilisi tarafından öldürüldü, şu an parlamentoda yasa çıkarmaya çalışıyorlar bunları önlemek için. Türkiye'de de olmuyor mu böyle olaylar, oluyor evet. Kızlar başka şehirlere kaçıyor internetteki sevgilileri için. Ne fena.. Gerçi insanın içinde varsa, devlet ne yapabilir ki?
Burayı okurken sürekli görüyorum facebookta tanıştık, şu sitede tanıştık, şöyle böyle tanıştık; sonuç olarak hepsi internet kökenli. Mesela aynı okulda olur ama internetten tanışırsın haydi yine neyse, ya da birçok ortak arkadaşın vardır adını duymuşsundur ama tanışma fırsatın olmamıştır facebookta eklersin. Bir derece..
Bazıları (özellikle kadınlar) çabuk kandırılıyor ve bu banka hesaplarındaki paraların çekilmesinden, erkeğin kadını hapsedip günlerce tecavüz etmesine kadar gidiyor. Allah korusun ne kötü insanlar var. Üstelik ilişkilerin en büyük sorununun güven olduğunu düşünürsek internetten başlayan bir ilişki nasıl güvenli veya güvene dayalı olabilir ki..
Kimseyi yargılamak değil amacım. Sadece dikkatli olmamız gerek, hepimizin. İyi insanlar da çıkabilir karşımıza ama istisnalar kaideyi bozmaz. Neler neler var. Paranoyak olmamak gerek ama internetten başlayan ilişkileri sağlıklı bulmuyorum. Benim görüşüm bu, ve de dikkatli olmanızı öneriyorum..
arkadaşlar internetteki ilişkiler ters geliyo güvenilmez diyosunuz ama sabah akşam burda olan arkadaşlar var sonuçta burda da yeri geliyo en yakınlarımıza anlatmadığımız şeyler anlatıyoruz yorum-tavsiye bekliyoruz..o zaman burdaki konuşmalar saçma yanlış olmuyo mu..?? internet sadece bi araç insanları değiştiremez ya..
burdaki olayla ilişki olayını karıştırma :) burda ilişki yaşamıyoruz.. tamam biraz dostluk felan oluyor bazen ama aşk olayı farklı aşık olduğun kişi ile farklı şeyler paylaşırsın.. burda kimliğimiz belli olmadığı için belkide kimselere söleyemediğimiz şeyleri burada anlatıyoruz ...
şimdi arkadaşlarda diyo ki netten tanışıp sonra gerçeğe geçtik diye.. buna yorumun nasıl olacak
silenzio öncelikle merhaba yoktun uzun zamandır özledim yorumlarınışimdi silenziocum konu nette tanışmak orada sürdürmek değil ilişkiyi nette tanışıp evlenmek sevgili olmak yada ben yanlış anlıyorum bilemiyorum neyse sana merhaba demek için bu yorum
tatlım sen biraz farklı yerden bakıyorsun :26: senin bahsettiğin şeyle burdaki konuşulan tartışılan vurgulanmak istenen çok farklı evet söylediğin doğru o kişilerden biriydim bende 1 sene öncesine kadar gecem gündüzüm kkda geçer Ramazanlarda sahura kadar konuşur eğlenir geyiklerdik zaten herkes herkesle oturup da bazı şeylerini anlatmıyor ..ki burda msnden telden görüştüğüm okadar sıkı dostluklar kurduğum arkadaşlarım ablalarım varki ama burda milyon tane üye var hepsiylemi samimi hepsiylemi dostum hayır...yardım etmek içinsorunları sıkıntıları okur kendimce yorumumu yaparım herkes gibi buraya kadar sorun yok ... fakat burda hepimiz bayanız ve yaşadığımız sıkıntı sorunlar aynı... yani karşı cins olmadığı için aramızda burda bahsedilen gibi bir ilişki kurmamız imkansız değilmi... burda evlenen hiç duymadım doğrusu...
tatlım sen biraz farklı yerden bakıyorsun :26: senin bahsettiğin şeyle burdaki konuşulan tartışılan vurgulanmak istenen çok farklı evet söylediğin doğru o kişilerden biriydim bende 1 sene öncesine kadar gecem gündüzüm kkda geçer Ramazanlarda sahura kadar konuşur eğlenir geyiklerdik zaten herkes herkesle oturup da bazı şeylerini anlatmıyor ..ki burda msnden telden görüştüğüm okadar sıkı dostluklar kurduğum arkadaşlarım ablalarım varki ama burda milyon tane üye var hepsiylemi samimi hepsiylemi dostum hayır...yardım etmek içinsorunları sıkıntıları okur kendimce yorumumu yaparım herkes gibi buraya kadar sorun yok ... fakat burda hepimiz bayanız ve yaşadığımız sıkıntı sorunlar aynı... yani karşı cins olmadığı için aramızda burda bahsedilen gibi bir ilişki kurmamız imkansız değilmi... burda evlenen hiç duymadım doğrusu...
ozdn'cim merhaba evet banlanmıştım
bende özledim seni ve yorumlarını:)
kendiylesorunlu'cum
eğer ilişki sürekli olarak nette kalıyorsa orada zaten her iki taraf içinde bir sorun vardır.
seninle konuşurken acaba kaç kişiyle daha muhabbet halindedir..neden sen onun için özel olasın ki?
görüyor mu?hayır..
ha nette konuşuyorsundur.."hadi artık gerçek bir ilişkiye başlamanın zamanı gelmedimi?" dersin..buluşursun tanısırsın..
"hayal kırıklığına uğramazsan" belki gerçek bir ilişkiye hatta evliliğe bile dönüşebilir..
ama ben olsaydım evlenen kişi..acaba derdim benle tanıstığı gibi bir kişiyle daha tanışıcak mı diye kendimi yer yer bitirirdim..sonuçta benimle de netten tanıştı bende tanımıyordum..
erkek olsaydım da evlenseydim o kadınla o kadını bir daha net başına oturtmazdım..
ne olur ne olmaz..boynuz yemeyelim durduk yere derdim hani(erkek olsaydımda maço olcakmısım heralde..)
bence tabi..herkezin bakış açısı farklı..
evlenme meselesi imkansız zaten kadınlar kulubünde
benimde burda çok sevdiğim üyeler var doğrusu ama yani aşk ilişkisi ile kıyaslanamaz .. elma ile armutu karşılaştırıyorsun egem
peki sana şunu sorayım sonuçta dertlerimizi anlatıyoruz niye o zaman gerçekte yüzyüze görüştüğümüz insanlara değilde sanal ortamda anlatma ihtiyacı duyuyoruz?
:) benim tanıdığım bir erkek arkadaşım netten tanıştığı biri ile ilişkisi vardı ... ee nette mi görüşüyosunuz dedim daha.. şey dedi neti yasakladım ona artık net yok ona demişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?