- 19 Ağustos 2015
- 255
- 169
- 103
- 31
- Konu Sahibi Morpanjurluev
-
ben de netten biriyle tanışmış ve görüşmüş biriyim taa fi tarihinde;biz üç ay sonra görüşmüştürk ve birbirimizin tek bi resmini dahi görmemiştik;ben şanslıydım başıma bi halt gelmedi şükür ama hayatımın en tekinsiz adamını gördüm karşımda ;iki gün çok kısa bi süre biraz daha tanı ayrıca şu an günümüzde evli olup da kendini boşanmış veya bekar gösteren çok erkek tanıyorum etrafımda ,bu da öyle bişey çıkabilir ...onu tanımaya çalış buluşursan da bi kız arkadaşın olsun yanında kalabalık bi cafe ortamında görüşün
Yok ben zaten uzak bi yerde buluşmam . Şehir merkezinde kalabalık bi yerde görüşürüm . Bide döndüğümde kendi ailemin yanında kaldığım için sorun yok yani öğrenci evinde kalmıyorumben de netten biriyle tanışmış ve görüşmüş biriyim taa fi tarihinde;biz üç ay sonra görüşmüştürk ve birbirimizin tek bi resmini dahi görmemiştik;ben şanslıydım başıma bi halt gelmedi şükür ama hayatımın en tekinsiz adamını gördüm karşımda ;iki gün çok kısa bi süre biraz daha tanı ayrıca şu an günümüzde evli olup da kendini boşanmış veya bekar gösteren çok erkek tanıyorum etrafımda ,bu da öyle bişey çıkabilir ...onu tanımaya çalış buluşursan da bi kız arkadaşın olsun yanında kalabalık bi cafe ortamında görüşün
yalnız gitmedim zatenvalla iyi cesaretmis sendeki, hayatinda görmedigin insanla bulusmak ödüm kopardi heralde :)
Ah MaşaAllah abla yaŞimdi zaman çok kötü. Aceleci davranma. Kimseye güven olmuyor tatlım.
Ben bundan 12 sene evvel internetten tanıştığım kişiyle 6 ay görüşmedim.
Sonra görüştüm. Kafa yapısını karakterini tanıdım. Hemen güvenmedim. İnce eledim sık dokudum.
Asla temas etmesine izin vermedim.
Neyse güvenimi kazandı.
Şimdi onunla 9. senemiz ve iki oğlum var.
Eşim iyi bir insan. Evini sorumluluğunu bilir. Ehhh axıcık da siniri olmasaydı tadından yenmezdi
Bak 36 ma yeni girdim. Abla olarak beni iyi dinle. Asla toz pembe düşünme, hemen güvenme. Zamana yay. Ve kendinden ödün verme.
Kesinlikle arabasına binmem evinde de buluşmam . Bütün bunlar inancıma dahi karşı zaten . Sadece demek istediğim sizce erken mi buluşmak içinYa organ mafyasiysa tecavuzcü ya da profesyonel yalanciysa... otur evinde ablacim kimseyle buluşma devir çok kötü.
Bulusacaksan da kalabaliktan ayrilma.Varsa sakın onun aracına binme ve bulusma suresini kısa tut.
Kesinlikle arabasına binmem evinde de buluşmam . Bütün bunlar inancıma dahi karşı zaten . Sadece demek istediğim sizce erken mi buluşmak için
Valla ben 6 ay sadece arkadaş olarak görüştüm. Sevgili değildik. Tlf dan tlf na sevgili olamam zaten.Ah MaşaAllah abla ya
Ama şöyle bir mevzu var bir kez görsem sonra her seyi zamana yayarım zaten daha okulum var
Benim amacım yuz yüze görüşünce elektriğin olup olmayacağı .
Erken ama uzatmaninda anlami yok.Git gör bari dediklerimizi unutma :))Kesinlikle arabasına binmem evinde de buluşmam . Bütün bunlar inancıma dahi karşı zaten . Sadece demek istediğim sizce erken mi buluşmak için
Ooo harika bi tüyo coook teşekkür ederimHaaa unutmadan ilk görüşmemizde nüfus kağıdındaki fotona bakıcam dedim. O da medeni durumuma dimi dedi. Evet dedim. Baktım. Sonra gülüştük.
İnsanoğlu çiğ süt emmiş. Ben garantiye alayım bi dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?