İnternetten tanışmak lütfen akıl verin

Buluş bir cafede 1 çay iç.

Ha bu arada lütfen tam olarak nerede oturduğunu söyleme.

Karşında ki pislik çıkar musallat olur maazallah.

Ben çengelköyde oturuyordum adama 1 sene sonra dedim

mesleğini biliyorsun çalıştıgı yerden sorgula adını medeni durumunu da bilgi edinirsin
bu zaman kadar söylediklerini net ortamında teyit etmek cok kolay artık
hemen güvenme yinede ce kalabalık bir yerde bir kahve iç kalk sonrasındaki tavırlarını incele
komşuymuşsunuz zaten ama yine de temkinli ol

2 gun ne yaa? Dalga mi geciyosun? Net ortamida eskisi gibi degil bence.. heleki 2 gunde gorusmek?? Hic mantikli degil

Bende netten tanıştım erkek arkadaşımla daha öncede netten tanıştıklarım olmuştu.git bi cafede buluş arabasınada binme.böylece sorun olmaz.

Ben de internetten tanışıp görüşmüş biriyim. Hali hazırda eşim olur kendisi.

Ama ben bir ay kadar sonra ilk yüz yüze görüşmemi yapmıştım. Bu görüşmeden 6 ay sonra evliydik

Tabi herkes benim kadar şanslı olmayabilir tekinsiz biri çıkmasın dikkat et biraz daha görüş derim ben ama öyle aylarca değil tabi.

bence yarın avm tarzı kalabalık bi yerde buluş amaç farklı olabilir aman dikkat

İki gün çok erken... Bir de netten nasıl tanııştığınız da önemli. Rastgele ekleyip 2 gün sonra tanışalım demek var, böyle bir durumda aradan zaman geçmesi sanki daha iyi.

Çok erken bence biraz daha yazışarak taniyabilirsin 2 gün nedir canım benim ya sakin buluşma iyice tanı bakalım aceleci davranıyor mu?sen buluşmadan vazgeçince tepkisi ne olacak?bunları anlamaya çalış neden vazgectin derse " sana zamanı gelince söylerim görüşürüz henüz çok erken hazır değilim" dersin en azından. 1 ay geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…