- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
- Konu Sahibi Morpanjurluev
-
Canım ben İnternette tanıdığım bir adamla 5 yıllık evliyim 5 yıllık da bir flört dönemimiz oldu be suan hamileyim mutlumuyum cok denemeden bilemezsin sonuçta dışarı da buluşcaksınızBence uzatmanın anlamı yok.
Görüşün ak koyun kara koyun belli olsun
kalabalık bir ortamda yanında biri ile git görüşmeye ve evet bağlanmadan görüş en azındanSevgili ablalarım size acil bişey danışmam gerek
Internetten 2 gün önce birisiyle tanıştım . Aynı şehirdeyiz hatta evlerimiz bile birbirne cook yakin o fizik tedavi uzmanı ben üniversite son sınıf öğrencisiyim yarın buluşmak istiyor . Ben kararsız kaldım ..
Yüz yüze görüşmek için sizce erken mi
Ben düşünüyorum da çok bağlanmadan yuz yüze görüşüp mantıklı bir kararı yani gorusmeye devam edip etmeyecegime bı an evvel vermem daha iyi değil midır ??
Sizce ne yapmam lazım ? İnternetten tanışmak nasıl bişey ki başına gelen var mı?
Nelere dikkat etmem lazım şimdiden hepinize çok teşekkür ederim
Bence büyük bir hata bende yaptım bunu bir yıllık evliyim ve adam iki seneden sonra çıkıp bana hala yazıyor konum var gerçekten çok çok riskli birşey ama şuan ki akıl o zaman yoktu işteSevgili ablalarım size acil bişey danışmam gerek
Internetten 2 gün önce birisiyle tanıştım . Aynı şehirdeyiz hatta evlerimiz bile birbirne cook yakin o fizik tedavi uzmanı ben üniversite son sınıf öğrencisiyim yarın buluşmak istiyor . Ben kararsız kaldım ..
Ben düşünüyorum da çok bağlanmadan yuz yüze görüşüp mantıklı bir kararı yani gorusmeye devam edip etmeyecegime bı an evvel vermem daha iyi değil midır ??
Sizce ne yapmam lazım ? İnternetten tanışmak nasıl bişey ki başına gelen var mı?
Ayyy ben son guncellemeyi gormemisim:) bence dis gorunuse aldanmamalisin. Biraz daha firsat ver kesinlikle. Bi kac kez daha gorus baktin olmuyor o zaman koparirsin iliskini.Merhabalar merak edenler için durum guncelliyorum
Bugün sabah görustuk
Çok iyi bir insanmış
Nüfus cüzdanini kontrol ettim temiz
Ama şöyle bir sorun var ki
Boyu ve yapısı bana göre çok ufak
Ben 1 68 im ve 65 kiloyum çelimsiz değilim
O 1 67 olduğunu söylüyor ama aşırı çelimsiz
Omuzları falan ufacık
Sanırım dış görünüş uyumsuzluğundan olmayacak gibi
Aynen öyle çok iyi olduYa çelimsiz cikmayayDı iyiydi. Neyse o zaman bağlanmadan görüşmekle iyi etmişsin:)
netten biriyle konusmak daha kolay belki gorusmek bile istemezsinizSevgili ablalarım size acil bişey danışmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?