İnternetten tanıştığınız biriyle evlenir miydiniz?

evlendim
ama okadar uzun zaman olduki şimdi internet tanıştık diyince şaka gibi geliyo =))
2003 te tanıştık 2007 de evlendik :asigim:

:1no2:
yaşadıgın olaya gerçekten üzüldüm canım ama bu sonucun netle bi alakası yok sanırım demi???

şöyle söyleyeyim o zaman, bizde netten tanışmıştık, daha sonra bana sürekli bizimkisi imkansız diyp durmaya başladı vss kavgalar gürültüler, ayrıldık, meğerse evliymiş bu yüzden imkansız diyormuş bunu öğrendiğimde msj atıp öğrendiğimi söyledim o sırada yoldaymış kaza yapmış, ne yazıkki 3/4 saat yaşadı onu kaybettik..Hem ona hem bana yazık oldu..

offffff....gerçekten çok üzücü bi olay ya film gibi keşke insanlar birbirine hiç yalan söylemese sonrasında özür dilemeye bile vaktin olamayabiliyo işte çok yazık umarım hayatında bundan sonra böyle üzücü şeyler hiç yaşamazsın:Saruboceq:

Evet aynen öyle , çok kısaca anlattım tabi burda ama çok çok zor günler geçirdim dediğin bendne özür bile dileyemedi hoş dilesede önemi yoktu ama net te evli/ yada beraberliği olan bir sürü erkek bekarmış gibi kendini tanıtıp bir çok insnaın canını yakıyor, bence bu konuda dikkat edilmesi gerekn en önemli şey sizi aile ortamına sokuyormu? Size karşı yeterince açıkmı vss.. bide bazı insanlar gerçekte bir ilişki yaşyacak cesarete sahip değildir, nette bir takım eksikliklerini daha güzel saklayabilir, bunları göz önüne almak lazım diye düşünüyorum.

Neden olmasın, tanışıp, anlaştıktan ve yeterli GÜVEN sağlandıktan sonra ...

başta güven olmaz baya uzun bi tanıma sürecinden sonra tabi ki evlenilir neden olmasın ki..
artık netten tanışan insanlar öle sapık insanlar değil eskisi gibi. etrafında yeni birileriyle tanışma fırsatı olmayan insanlar hatta biraz fazla içe kapanık oldukları için dışardan bi sevgili bulamayanlar
şuanda netten tanışıp çıkan evliliği düşünen çok tanıdığım var hepsi de düzgün insanlar :)

neden olmasın bende tanışmıştım günde 3saat telde konuşurduk her hafta sonu gelirdi ailemden arkadaşlarımdan kaç kişiyle tanıştı bi ben ailesiyle tanışamadım çarşaflı olduklarını söylüyordu saatlerce evden işten benimle konuşuyordu bi gün pastanedeyken sadece teli yanımda açmayıp misafir gelmiş diye eve gidince şüphelenmiştim ve arkadaşmın babası nüfüsta çalışıyo ondan evli olduğunu ögrenmiştim yeminler etti kimse evli olduguna inanamadı saatlerce benimle konuşurken karısı nerdeydi anemde belki eşiyle o ara ayrılmıştı diyodu 1yıl peşimde koştu şimdi de malum sitede buldu beni ama bende evliyim ve hep Allah korusun evli bi adamla çıkmaktan derdim ama çıkmışım :) ve ne neti yapacak adam herşkilde ve heryerde yapar kalbi temiz olsun ve tabiki sizinde kocam mı telde buluvermişiz Allah a şükür çok mutluyuz onun herkez biliyo benimse 1kısım sülalem biliyo 1kısmı bilmiyor biz sana bulamazmıydık neye güvendin diyolar niyet önemli olan enyakın akrabaların ayarlaR içinde olan adam herşeyi yapar döverde aldatırda Rabbim herkezi korusun kalbinde kötülük olanlardan

hem şans hemde sendeki kriterlere bağlı bacım... zengin mi? maço mu? maço döver tabiii.mesala koç erkeklerei kaba oluyorlar. maço oluyorlar vurma el şakalrı yüksek erkek grubu.. sen bunları bilerek evet dersen çekersinn... hem insan ilk 5 dk ipucunu verir karşıısndakine çok iltifat eden erkek bir kere çapkındır...
sürekli evlilikten bahseden erkekte bir eksikliğini kapatmmak için yapar sanırım...
ben burç koliğim azıcık ve acayip karakter tahlili yaparım

bence nette tanışan mutlu olan insanlar yani bana uzak yaa. ailesini bilmediğin karakterini bilmediğin insanın sadece msn yazdıkların inanmak sonrada tanışmak için bir araya gelmek... bence çok tehlikeli evlilik bu.. flört değil.. sadece sen değil ailenin akrabalrının içene girecek bir kişi... çok zor allah kötülerle tanıştırmasın...

:asigim:bence kesinlikle olur çünkü ben internette tanıştıgım kişyle evlemndim ve çok mutluyum 3 senelik bir arkadaşlıgımız oldu ve ayrı şehirlerde yaşıyorduk ve birbirimize güvendik ve yüz yüzede görüştük ve 4 aylık evliyiz bence olur ve çok şanslıyım dünyanın en mükemmel insanıyla evlendim:)

Biri bana bundan 4 sene önce internetten biriyle tanışıp evlenmeye karar vereceksin dese ona kocaman bi hadi ordan asla öyle bir şey yapmam ben derdim ama geçen pazar internetten tanıştığım biriyle sözlendim ve çok mutluyum çünkü çok iyi bir insan: kader kısmet bir yerde bence ön yargılı bakmamak lazım

insanlar "internette tanışmak" ile "internette ilişki yaşamak" kavramlarını bayağı birbirine karıştırıyor...

tanımadan etmeden internet üzerinden adam gelir bir de sana asılırsa bunu kim bilir kimlere yapmaz... yüzünü bile görmediği insana bu denli güvenebilen sonra da kazık yiyen insana da o kadar üzülmem.. Tabi üzülürüm ama açsaydı gözünü o da... Hani kendi düşen ağlamaz misali.. Bu kadar saf olmamak lazım.. sonra evli de çıkar her bişey de olabilir.. Ama bunun yüzünden de çamur atmamak lazım "internette tanışan"lara..

Ama internetten tanışıp bunu bir araç olarak kullanıp sonra evlenmekten daha doğal ne olabilir ki? sonuçta yaşanan ilişki gene yüz yüze olunca ne farkeder ki kimin nerede tanıştığı?

iyi de internet burada sadece bir araç
sonuçta kimse msnde konuşarak webcamden görüşerek evlilik kararı almaz.
zaten evleneceğin kadar tanıdığın biri söz konusu olursa
nette de tanışmış olsan, ailelere kadar tanınıp görüşülmüştür yeterlice

o nedenle de ha internetten tanışmışın
ha arkadaş ortamında tanışmışsın
ha telefonda tanışmışsın
ha yolda çarpışıp tanışmışsın:roflol:
ne farkeder ki tanışma yolu, önemli olan sonrası paylaşımlaryerimseniben

bana güvenilir gelmiyor. adı üstünde sanal ortam...
bence evlenilmemeliCADIARZU

kendimi topluluk içinde ifade etme konusunda becerisiz olduğumu düşünüyorum. bugüne kadar hemen hemen bütün erkek arkadaşlarım ile internette tanıştım. şu anki ilişkim de internette tanışmayl başladı. ve galiba evleneceğiz.

açıkçası yararlı olduğunu da düşünüyorum. biriyle buluşmadan önce niyetini, aklını, fikrini, görüşlerini öğrenmek bazen iyi olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…