İntihar düşüncesi beni bırakmıyor

Siz bizi ve yaşadıklarımızı hatta içimizdeki zalim sesi nasıl anlıyorsunuz şaşırıyorum çünkü gittiğim doktorlar bile beni böyle iyi anlamıyor.

Sizin sorunuza çok soğuk ve tıbbi bir cevap vermiştim istemeden ancak şöyle düşünün. ...

Sırça fanusta estheri anlayan kadın doktor vardı ya hani. Elbette öyle bir insan vardır bence sizi anlayacak akıllı bir doktorla karşılaşacaksınız.

Sylvia plath bugün yasasaydi, abusove ilişki tanimlammisken, en saygın üniversitelerde kadın çalışmaları önem kazanmisken, güç ve iktidar bu kadar anlatolmisken, acaba yine yalnız olur muydu? Ted dallamasina karşı bu kadar yalnız kalir miydi?

Bugün türkiyede sylviadan çok daha berbat durumdayız bunun belki de ilk tanıklarından birisiniz ama oralarda birileri var bence sizi anlayacak olan. Ben değil o değil şu değil belki ama yalnız değilsiniz belki de.

Tüm iyilikler sizinle olsun.

soğuk değildi rica ederim biliyorum herks yardımcı olmaya çalışıyor

inan hep benden kötü durumdakileri düşünüyorum ama yemin ederim geçmiyor bakın buraya günlerdir yazıyorum günlerdir aynı durumdayım

inan hep benden kötü durumdakileri düşünüyorum ama yemin ederim geçmiyor bakın buraya günlerdir yazıyorum günlerdir aynı durumdayım
İnanıyorum tabiki sadece bakis acinizi,alginizi degistirmek dikkatinizi farkli yone cekmek icin yardim etmek istedim.
Bende doktor tedaviai gordum ama ilaca cevap verdi benim hastalik
Yani ilac ataklarimi azaltti.
Daha 1ay olmadi bi yakinim intihar etti
Bunalim asmis kendini
Arkada 2cocuk bir es.
Ölüm kacis olmamalı
Ölumden gayrisina care var.
Umarım toparlanirsiniz kisa surede.

çok teşekkür ederim ama ben de edeceğim sadece şu anda kapıyı kilitliyor ailem evden çıkamıyorum aşırı doz ilaç almayı düşünüyorum ah şu odadan bir çıkabilsem ben artık yolumu seçtim başka çıkarım yok hayata asla karışamıyorum ben

belki de kendimi asarım ama onun için ip lazım ip bulamam ki evden bile çıkamıyorum ilaçlara ulaşmam ve içmem lazım bir kez içtim bir şey olmadı şimdi de ilaçları ailem sakladı keşke biri bana kendimi öldürmem için yardım etse nolur öyle biri varsa bana yazsın lütfen belki de birlikte yapabiliriz artık dayanamıyorum bu acıya lütfen

nolur yagılamayın beni kızmayın bana nolur birlikte intihar etmek isteyen varsa bana ulaşsın ve yapalım kurtulalım lütfen ben artık bu hayat denen şeye dayanamıyorum lütfen ama lütfen

belki de bana kafayı yemiş diyeceksiniz ama öyle değil çok farklı bir his bu ancak yaşayan bilir karanlıktayım en dipteyim
Bence aksine cok zeki, kendini cok iyi ifade eden, mantikli bir kadinsiniz.
uzaktan uzaga ne yapilabilir bilmiyorum ama insallah bu karanlik geldigi gibi hemen gider hayatinizdan.

Allah rızası için yardım edin sesimi kimse duymuyor kimse yardım da edemiyor lütfen intihar etmek isteyen yanına arkadaş arayan yazsın lütfen ben hazırım hemen yapalım ve bitsin bu iş nolursunuz bu acıya katlanamıyorum

Burnunun fotolarina baktım. Bence yeni halin abarttigin gibi değil. Begenmiyorsan hala, istanbulda Emre İlhan, ankarada Muhammet Dilber e revizyon ameliyatı olabilirsiniz. Keza bu isimlerden başka bir sürü başarili estetisyen var. Buradaki arkadaşlar mutlaka yardımcı olur. Nolur sabret tüketme kendini. Akademisyenmissin, maaşını biriktirip yaptırırsin. Bak herkesin derdi var benim de var. Ben de intiharı çok düşündüm. Anneme babama yazık olur dedim, bu yaştan sonra onlara evlat acısı yasatamazdim...

İyi bir dr bul. O dr nin ilaçları iyi gelmemiştir. Hem de terapi gör bak görürsün zamanla atlatırsın. İntihar gibi bi saçmalığı yapma. Acilen iyi bi dr ye git bunlarda geçer.

Cok gecmis olsun
Oncelikle şunu merak ettim burnunuz sizi idame ettirmiyor mu artik nefes alma vs konusunda?
Sevdiğiniz insanlara sarılın, annenizin siz olseniz nasi ne kadar uzulecegini düşünün. Belki boyle atlatabilirsiniz

Öncelikle acil şifalar diliyorum. Ben estetik ameliyat olmadım hiç bu yüzden tamamen sizi elbetteki anlayamam. Yazdıklarınızdan anladığıma göre bir süreç geçiriyorsunuz. Yani her zaman bu ruh halinde olmadığınızı ameliyattan sonra değiştiğinizi söylüyorsunuz. İnanıyorum ki eskisi gibi olacaksınız sadece bir süreç geçiriyorsunuz ve biraz sabretmeniz gerekiyor. Allah korusun bir ayağımı kaybetseydim heralde bende benzer bir psikolojiye girerdim yada estetik yaptırsaydım. Sonuçta yıllardır vücudunuzda olan bir parçanızı değiştirmek psikolojik olarak etkilemiştir normal olarak. Ama ümidinizi yitirmeyin eskiye döneceksiniz şuan imkansız bile olsa.

Bunu şuna dayanarak söylüyorum. Aynı şey değil belki ama yıllar önce bir obsesif bozukluğum vardı. Birden oldu ve yaklaşık 2-3 yıl devam etti. O dönemlerde takıntım aklıma geldikçe nefes alamazdım, içimi kasvet kaplardı, böyle yaşanır mı derdim, kelimelerle ifade edemiyorum ama o ruh halim sanki hiç bitmeyecek gibiydi ve çok zor zamanlar geçirdim. Ama sonra üniversite, yurt ortamı, arkadaşlar filan farklı meşguliyetlerim olmuştu ve kendiliğinde geçti. Herhangi bir terapi vs de almadım. Yani demek istediğim hayatımızda bazı zor dönemlerimiz olabiliyor. Sadece umudunuzu yitirmeyin ve elinizden geleni yapmaya çalışın. Birde zihninizi probleme yöneltmemeye çalışın. Mümkün olduğunca farklı şeyler düşünmeye çalışın. Yapması zor oluyor gerçekten ama bir süre sonra işe yaramaya başlıyor. Sevgilerimle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…