- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
Arkadaş değil internetten bu hastalığı yaşayan insanlarla çok konuştum çoğu da bu tarz aynı yorumları yapınca çok kötü etkiledi beni çıkmıyo aklımdan
Sağolun değerli tavsiyeleriniz için elimden geleni yapmaya çalışıyorum da ah bu kaygılarım olmasa çok korkuyorum bir daha bu karanlığa girmektenben hiçbir zaman major depresyon geçirmedim ancak zorlu badireler atlattım hala atlatıyorum depresif dönemlerim oldu hala oluyor.
tek bildiğim şey insanın kendisine yardım etmesi gerektiği. eğer siz kendinize yardım edemezseniz ne ilaçlar ne doktorlar kâr etmez. kendinizi zorlamalısınız. her gün daha iyi olmak için daha fazla adım atmalısınız. geliştikçe geriye bakıp motive olmalısınız. ben kendimce bu yöntemi buldum ve beni ayakta tutuyor.
Sağolun değerli tavsiyeleriniz için elimden geleni yapmaya çalışıyorum da ah bu kaygılarım olmasa çok korkuyorum bir daha bu karanlığa girmekten
Insallahistemezsen girmezsin. büyüdükçe insan tüm hayatının kendi ellerinde olduğunu görüyor umarım sen de görürsün
sevgili depresif bende majör depresyon geçirdim geçmişte 1 bucuk yıl tedavi görmedim.hamileyim diye ilaca dokunamadım.ben çok agır yaşadım diyorsun ya bende yerin 1000 kat dibindeydim bir kaç ay önce gün ve gün zayıflıyordum yerimden kalkamıyordum cocuklarım ve ben 20 gün banyo yapmadık evimi pislik götürüyordu ve her an intiharı düşünüyordum bedenimde kıyametler kopuyordu bir güç "asla iyleşemiyeceksin sen öl" diyordu bana.Ama bak herşey geride kaldı bu illet bende tekrarladı evet ama allaha bin şükür tedavisi var ne doktorlar ne de buradakiler sana bir daha tekrarlamıyacagının garantisini veremez fakat Allah dermansız dert vermemiş.onları düşüşünüp kahretme kendini hayatın akışına bırak gelse bile tedavisi var ben iyleşebilirim de tatlım kimbilir belki de birdaha asla tekrarlamıycak.Sağolun değerli tavsiyeleriniz için elimden geleni yapmaya çalışıyorum da ah bu kaygılarım olmasa çok korkuyorum bir daha bu karanlığa girmekten
Ilk defa major depresyon yaşadım iyileşme surecindeyim fakat konuştuğum cogu kisi depresyon her tekrarladiginda daha da şiddetli tekrarladigini söylüyorlar.. ben zaten ilk depresyonu çok ağır yaşadım intiharı çok düşündüm bir sene oldu iyilesemedim henüz ama ikinci atakta daha ağır tekrarlar ve kötü bir şeye yeltenirsem korkumu hic atamadım kafamdan çok kişiyle konuştum çoğu da her tekrar da depresyonun ağırlaştığını ve vücudun ilaçlara direnç geliştirdiğini söylediler ... Daha önce de böyle bir soru sormuştum bana takma diye tepki gösterenler olmuştu ama elimde değil iştedoğruluk payı var mı bunların arkadaşlar ..
Inşallah canım işte ilk yaşadığım da bir yıl yılı geçti hala tam olarak iyiyim diyemiyorum ikinci kez yasarsam heralde iyilesmem üç yılı bulur diyorum birde doktorum depresyon tekrarladıkca kroniklesir dedi iyice kötü oldum bensevgili depresif bende majör depresyon geçirdim geçmişte 1 bucuk yıl tedavi görmedim.hamileyim diye ilaca dokunamadım.ben çok agır yaşadım diyorsun ya bende yerin 1000 kat dibindeydim bir kaç ay önce gün ve gün zayıflıyordum yerimden kalkamıyordum cocuklarım ve ben 20 gün banyo yapmadık evimi pislik götürüyordu ve her an intiharı düşünüyordum bedenimde kıyametler kopuyordu bir güç "asla iyleşemiyeceksin sen öl" diyordu bana.Ama bak herşey geride kaldı bu illet bende tekrarladı evet ama allaha bin şükür tedavisi var ne doktorlar ne de buradakiler sana bir daha tekrarlamıyacagının garantisini veremez fakat Allah dermansız dert vermemiş.onları düşüşünüp kahretme kendini hayatın akışına bırak gelse bile tedavisi var ben iyleşebilirim de tatlım kimbilir belki de birdaha asla tekrarlamıycak.
yok öyle birşey öyle olsaydı dünyada kimse iyleşemez herkes depresyonla geçirirdi ömrünü korkma eger korkuyorsan hala kaygıların var demektir yani heniz tam iyleşememişsin tam iyleştiğinde aklına bile gelmeyecek çünküInşallah canım işte ilk yaşadığım da bir yıl yılı geçti hala tam olarak iyiyim diyemiyorum ikinci kez yasarsam heralde iyilesmem üç yılı bulur diyorum birde doktorum depresyon tekrarladıkca kroniklesir dedi iyice kötü oldum ben
Gerçekten mi ay inşallah canım ya ...yok öyle birşey öyle olsaydı dünyada kimse iyleşemez herkes depresyonla geçirirdi ömrünü korkma eger korkuyorsan hala kaygıların var demektir yani heniz tam iyleşememişsin tam iyleştiğinde aklına bile gelmeyecek çünkü
Ilk defa major depresyon yaşadım iyileşme surecindeyim fakat konuştuğum cogu kisi depresyon her tekrarladiginda daha da şiddetli tekrarladigini söylüyorlar.. ben zaten ilk depresyonu çok ağır yaşadım intiharı çok düşündüm bir sene oldu iyilesemedim henüz ama ikinci atakta daha ağır tekrarlar ve kötü bir şeye yeltenirsem korkumu hic atamadım kafamdan çok kişiyle konuştum çoğu da her tekrar da depresyonun ağırlaştığını ve vücudun ilaçlara direnç geliştirdiğini söylediler ... Daha önce de böyle bir soru sormuştum bana takma diye tepki gösterenler olmuştu ama elimde değil iştedoğruluk payı var mı bunların arkadaşlar ..
Mutsuz isteksiz kaygılı sanki zorla yaşamaya çalışan biriyimNasılsın nasıl hissediyorsun??
Hiç gelişme olmadı mıMutsuz isteksiz kaygılı sanki zorla yaşamaya çalışan biriyim
Ne kadar sıklıkta görüşüyorsun doktorunla?Kullanıyorum bir yılı geçti .. ilk halime göre iyiyim ama bu dediğim belirtiler devam ediyor
Kullanıyorum bir yılı geçti .. ilk halime göre iyiyim ama bu dediğim belirtiler devam ediyor bir de kaygım çok fazla çok olumsuz şeyler duydum bu hastalığı yasayanlardan o da çok etkiliyor beni gece gündüz aklım da çünki bu karanlığa bir daha girmeye korkuyorum ve şimdi ki gibi güçlü olamamaktanHiç gelişme olmadı mı
İlaçlarını kullanıyormusun
Korkma öyle birşey olmayacakKullanıyorum bir yılı geçti .. ilk halime göre iyiyim ama bu dediğim belirtiler devam ediyor bir de kaygım çok fazla çok olumsuz şeyler duydum bu hastalığı yasayanlardan o da çok etkiliyor beni gece gündüz aklım da çünki bu karanlığa bir daha girmeye korkuyorum ve şimdi ki gibi güçlü olamamaktan
Inşallah iki hafta önce görüştümKorkma öyle birşey olmayacak
Doktora nekadar sıklıkta gidiyorsun ?
En son nezaman görüştün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?