İntiharın eşiğindeyim,çok çaresizim

Kuzum olurmu oyle sey neden bu kadar karamsarsin ?hadi diyelim oyle oldu o zaman gelenlerden eleyeceksin bence senin kendinle ilgili algin bozulmus kendini degersiz hissediyorsun ama degersiz olmana sebep olacak bir durum yok ki sadece yasatilanlardan bunu cikarmissin halbuki ders alip hayatina devam etmen lazim bak beyhan budak videolari izle iyi gelicektir mumkunse bir uzmanla gorus inan duzelirsin

Belki de İçime işlemiş sen eziksin,yalnızsın vs vs. Bunu dışarıya yansıt
Çok doğru kesinlikle Her şeyi kişiselleştirmek de doğru değil çok haklısınız.

Beyhan Budak videolarını izledim anladiğım kadarıyla işe yaramamış Kendimle ilgili algılarım olamıyor bile. Aslında ben şöyleyim,benim düşüncemde böyle desem direkt terk edildinden giriliyor,sığıntılıktan çıkılıyor. Uzman araştırmaya başladım gideceğim kimseye söylemeden

Aynen öyle. Sonrasında da seni beğenmiyorlar

Aynen öyle. Sonrasında da seni beğenmiyo
Ders çalışmak şu an çok iyi geliyor, bir şeyler başardığımı o kadar da beceriksiz olmadığımı hissediyorum. Ben başarılı oldukça eşin dostun sesi kısılmaya başladı en azından. Bu bile çok önemli benim için Sizin için de çok üzüldüm erkek çocuğun kıymetli olma durumunun nasıl hissettirdiğini biliyorum Siz ayaklarınızın üstünde durabilmişsiniz tebrik ederim

Çok teşekkür ederim. Terapiyi deneyimlemiş birisi olarak yazmanız yüreklendirdi beni İll başta online deneyebilirim bende

Bunu soyleyen de bir cins yani sen git kuzum kendini toparlamaya bak

Alıp okuyacağım teşekkür ederim Bende tek başıma vakit geçirmeyi seviyorum ama bazen de arkadaşlarımla gezeyim,eğleneyim istiyorum

kimse beceriksiz değil ayrıca neden başkaları bu kadar önemli , söylediklerini bu kadar kafaya takıyorsunuz anlamadım.
hayat sizin hayatınız eğrisi ile doğrusu ile siz yaşayacaksınız millet 2-3 gun konusup susacak .
ne yaparsanız kendnize yapacaksınız.. Millete bir şey ispatlamak için yapmayın .. Eş Dost boş.. Eş Dost olsa ses etmezler destek olurlar ayrıca. . adı üstünde elalem ..

Arada cevaplayamadıklarım olduysa affolaYorum yazan herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim

Bana yapamazsın dedikleri her şeyi yaptım bu beni az da olsa mutlu ediyor Yani kazanamazsın dedikleri bölümü ve okulu çok yüksek bir puanla kazandım bitirdim. Araba kullanamazsın dediler çok güzel kullanıyorum. Istediğim işe giremezsin dediler onuda başardım. Ama terk edildin,arkadaşın yok,çevren yok denildiğinde ağzım bağlanıp kalıyor

her şeyi onlar dediği için mi yaptınız anlamadım .. başkaları için yaşarsınız mutsuz olursunuz. Lütfen destek alın lutfen..
Önce ben demelisiniz .. Bakın ben şuan mesleğimi yapmıyorum. . 14yıldır gereksiz saçma bi şirketteyım en buyuk pişmanlığımdır. Az kaldı ama kurtulup kendi mesleğimde ilerleyeceğim. . Başkası dedi diye değil kendim için ve kendim istiyorum.

İntihar etmek konunun neresinde. Bdv de haberlerde onca konu var Allah sabır versin de arkadaş yok diye, sevgili yok diye ölme düşüncesi neden??

Hayır benim yapmak istediklerimi duyup yapamazsın,edemezsin dediler. Şimdi yapınca da iyi bir iş değil sanki tıp mı okudun vs vs diyorlar. Yoksa ben bölümümden memnunum Sadece ilerlemek için okula devam edeceğim

İntihar etmek konunun neresinde. Bdv de haberlerde onca konu var Allah sabır versin de arkadaş yok diye, sevgili yok diye ölme düşüncesi neden??
Üzerime gelinen noktaları açıklamaya çalıştım. Evet dünyada çok daha büyük dertler var ancak herkes kendi derdini bilir O kadar çaresiz kaldım ki bu laftan sözden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…