- 25 Nisan 2023
- 56
- 2
- 18
- 27
- Konu Sahibi Rivrivderivriv
-
Siz birlikteyken yazılmış mesajlardan mı bahsediyorsunuz yoksa eski sevgilisiyle zamanında yaptıkları mesajlaşmalardan mı?Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm
Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Ben bu kadını buldum. Eşini buldum. Sizce msj atmali miyim esine ?
Hayir kadının esine soyleyecegimİntikam derken ? Siz de mi eski sevgilinizle mesajlaşacaksınız?
Eşinizin eski sevgilisiyse; bu sevgilik : ikisinin de bekar olduğu dönemde yaşanmamış
Kocayı affet intikamı kadından al oldu yaa ne güzel vala. Kadın o haltı tek başına yemedi pardon daHayir kadının esine soyleyecegim
Sizinle evliyken mi mesajlaşıyorlar?Hayir kadının esine soyleyecegim
Her iki tarafta evliyken mesajlaşıyorlar konu sahibi yakalıyor kocasını affediyor ama kadından intikam almak için kadının eşine söylemeyi düşünüyorSizinle evliyken mi mesajlaşıyorlar?
Sizde olmadığı gibi onda da gurur yoksa o adam da boşanmaz. Attığınız taş ürküttüğünüz kuşa değmez. Hem böyle kocayı affedip hem de kadına mı saracaksınız?Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Anladığım kadarıyla siz halihazırda evliyken eşiniz o hanımla konuşmuş.Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?