- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi Rivrivderivriv
-
Yok tabi ki saklamıyorum ama dijital dünyada herşey mümkün.belki bir mesaj olmaz ama bir hediye aldığım firmanın faturası mail adresimde duruyor olabilir. Eski kullandığım şifresini unuttuğum mail adresimde birçok şey bulunabilir. Atıyorum zamanında onun yanına gidip gelmek için kullandığım otobüs biletleri hala otobüs firmasında saklı olabilir. Kurcalamak isteyen herkes herkeste bir parça geçmiş bulabilir bence.Hala saklıyor musunuz?
Diyelimki kadının kocasına söyledin ve yuvaları yıkıldı.Kadın boşa çıktı sence senin kocayı rahat bırakır mı yada kocan daha rahat etmez mi ? Ekmeklerine yağ sürersin.Ayrıca hesap sorman gereken kişi eşin seninle evli olan o.Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Ben bu kadını buldum. Eşini buldum. Sizce msj atmali miyim esine ?
Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Ben bu kadını buldum. Eşini buldum. Sizce msj atmali miyim esine ?
Birlikteyken ben hamile iken yazilanlardanSiz birlikteyken yazılmış mesajlardan mı bahsediyorsunuz yoksa eski sevgilisiyle zamanında yaptıkları mesajlaşmalardan mı?
Eski sevgilimle olan mesajları eşim görmek istiyorsa kendi bilir. Yüreği dayanmayacaksa okumasın. Çıkıp bana hesap soramaz.
Hayir kadının esine soyleyecegim
Ben kendimce çöpümü atttim ayni evde bile kalmiyoruz.Kendi cöpünü cikartmadiktan sonra, komsunun cöpünü karistirmak niye? Ona mi gücünüz yetiyor?
Bunu yapacagim zqten ama bunun için ders çalışmam lazim atanmak için. Ve ben kafamı toparlayamiyorum. Bende yazilanlarin hir çocuğuna katiliyorum elbette. Mantıklı olan o herkes kendi köpeğinden sorumlu. Ama içim sogumuyor. Kafami bosaltamiyorumKadından intikam alınca ne değişecek hayatınızda?
Eşinizden alın intikamı önce.
Boşayarak alabilirsiniz.
Şimdi olmasa da iki sene sonra bir işe girip maddi özgürlüğünüzü alarak boşayabilirsiniz.
Hem intikam olur hem kendinize yaptığınız büyük bir iyilik.
Ne güzel, kocanız uzakta. Kadın da boşanırsa ne olur sizce? Parçaları birleştirip bir baksanıza resme.Ben kendimce çöpümü atttim ayni evde bile kalmiyoruz.
Severek evlenmedim falan yazmışBence bilmeli.
Ya ne yazacaktı?Severek evlenmedim falan yazmış
Umrumda bile degilllKocayla evli kalıp kadından intikam almaya çalışmak acizlik gibi geliyor bana.
Boşanma kararı alır, uygularsınız ondan sonra kime ne söylüyorsunuz söylersiniz.
Kadının eşinin sizin kocaniza zarar verme ihtimalini de var çünkü. Kocaya gozden çıkarmadan böyle hamleler yapmanın ucu size de dokunabilir.
O bilgisayardan ve msnden kurtulun bence.Huzir kaçar boşuna.Bilerek sakladığınızı hala aklınızın onda olduğunu düşünürYok tabi ki saklamıyorum ama dijital dünyada herşey mümkün.belki bir mesaj olmaz ama bir hediye aldığım firmanın faturası mail adresimde duruyor olabilir. Eski kullandığım şifresini unuttuğum mail adresimde birçok şey bulunabilir. Atıyorum zamanında onun yanına gidip gelmek için kullandığım otobüs biletleri hala otobüs firmasında saklı olabilir. Kurcalamak isteyen herkes herkeste bir parça geçmiş bulabilir bence.
Ekleme: şimdi hatırladım MSN vardı o adresimi bulsa, ya da eski kullanmadığım çalışmayan bilgisayrımı tamir ettirse tüm MSN konuşmaları fotolar vs çıkar yani. Ben bile unutmuşum siz yazınca hatırladım.
Aptal yerine konmayacak kadının eşi de. Konu sahibi de boşanmalı.kadının kocası duyunca ne değişecek?
Severek evlenmedim falan yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?