- 25 Nisan 2023
- 56
- 2
- 18
- 27
- Konu Sahibi Rivrivderivriv
-
Konuyu yeni düzenlemişsiniz daha anlaşılır olmuş.Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Ben bu kadını buldum. Eşini buldum. Sizce msj atmali miyim esine ?
Ayyyy yine kocaya toz kondurmuyor, kadın sanki kendi kendine yazışmış.Herif açık ve net aldatmış işte, kadının kocası duyunca ne değişecek?Her iki tarafta evliyken mesajlaşıyorlar konu sahibi yakalıyor kocasını affediyor ama kadından intikam almak için kadının eşine söylemeyi düşünüyor
Ofa sıkıntı ceksin bedel ödesinAyyyy yine kocaya toz kondurmuyor, kadın sanki kendi kendine yazışmış.Herif açık ve net aldatmış işte, kadının kocası duyunca ne değişecek?
EvetSizinle evliyken mi mesajlaşıyorlar?
Eşinizden nasıl intikam almayı düşünüyorsunuz peki? Kadının eşine soyleseniz nolcak ki? Eşinizin canı yanması lazım ki bir daha yapmasın. Bunu boşanmayı düşünmediğinizi anladığım için söylüyorum yoksa zaten bence bosanmalik mevzu eğer siz evliyken konuştuysaEşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Bu ahlaksızlığı yapan insanları bedelle falan korkutamazsınız.Boşanmaktan başka çareniz yok ne yazık ki.Ofa sıkıntı ceksin bedel ödesin
Eşiniz size karşı sorumlu. Bedeli eşinize ödetmeyecekseniz yapmamalısınız. Sonunda olacak olan şu olur. Emin olun eşiniz sizi boşar.Ofa sıkıntı ceksin bedel ödesin
Yahu iyi kötü devam ediyoruz demediniz mi?Ikisinden de intikam almak istiyorum. Esimden bosanma konusu elbette cunku ben hamile iken beni aldatti simdi 6 aylik bebegim ve maddi özgürlüğüm olmadigi için suan katlanmak zorundayim. Tam anlamiyla bir affetme yok yani olmazda. Kadin surekli msj atmis hayirdir karindan mi korkuyorsun yazmadin falan. Diye konusmalari unutamiyorum büyük bir depresyondan gectim kendimi öldürmeyi bile düşündüm lohusa iken. Simdi evladima tutundum eşim de demek istemiyorum ama o adamda git evden istemiyorum dedim il dışında calismaya basladi
Ne peki ben bu kafami söküp atmam lazim olmuyor aklimi kaybedice hangi işin başına varsam aklima geliyor.Hanımefendi, evliliklerde sadakat yükümlülüğü eşe aittir.
Sizinle evliyken biri ile mesajlaştıysa, bunun hesabını sadece eşinize sorabilirsiniz. Diğer konu sizin dahil olmanız gereken yer değil. Herkese duyursanız ne olacak?
İhanete uğramış ama hâlâ "evli" bir kadın olacaksınız.
Çözüm bu değil.
Eşinin kıçına tekmeyi atmadan elin yuvasını bozmaya çalışmanız çok ironik. Siz hala eşinizi koynunuza alabildiginize göre o adamda alır belki...Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Evlendikten sonra konuşmaları
durduğun kabahat kadının eşinin numarası varsa ara söyle tabikiEşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Hamileyken de aldatmış sanırım, ilk değilmiş zaten.Bugun ayseyle aldatan yarin fatmayla aldatir hangi birinin pesine dusup bedel odeteceksiniz.
Hala saklıyor musunuz?Siz birlikteyken yazılmış mesajlardan mı bahsediyorsunuz yoksa eski sevgilisiyle zamanında yaptıkları mesajlaşmalardan mı?
Eski sevgilimle olan mesajları eşim görmek istiyorsa kendi bilir. Yüreği dayanmayacaksa okumasın. Çıkıp bana hesap soramaz.
Ilk o isteHamileyken de aldatmış sanırım, ilk değilmiş
Çözüm boşanmak. Önce kendi haysiyetinizi kurtarmak.Ne peki ben bu kafami söküp atmam lazim olmuyor aklimi kaybedice hangi işin başına varsam aklima geliyor.
Yani evliliği devam ettirme niyetinde iseniz eğer kadının eşine soylediginizde tabi ki bu sizin evliliğinize de riayet edecektir adam susup oturmaz eşinize bı şey bile yapabilir bunları da düşününIkisinden de intikam almak istiyorum. Esimden bosanma konusu elbette cunku ben hamile iken beni aldatti simdi 6 aylik bebegim ve maddi özgürlüğüm olmadigi için suan katlanmak zorundayim. Tam anlamiyla bir affetme yok yani olmazda. Kadin surekli msj atmis hayirdir karindan mi korkuyorsun yazmadin falan. Diye konusmalari unutamiyorum büyük bir depresyondan gectim kendimi öldürmeyi bile düşündüm lohusa iken. Simdi evladima tutundum eşim de demek istemiyorum ama o adamda git evden istemiyorum dedim il dışında calismaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?