• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam ateşiiii :)

Kızlar; engelledim her yerden. Düşündüm baya. Onunla buluşursam kısır bir döngüye gireceğim. En güzeli bir şey olmadan bitirmekti ve bitirdim. Arasa da açmamayı düşünüyorum.
e bence isabetli bir karar olur .hayatınız hakkında ciddi bir karar vermiş olursunuz böyle bir ilişkiden ne çıkar ..üzülmekten ve zarar görmenizden başka..

Bu adam bes para etmez biri.. Sen de bu adamla görüşüp kendını degersıslestırme lutfen. Dedigin seyı de sakın yapma lutfen... Bu adamı da yaşananları da sıl aklından, psıkolojını daha da kotulestırmeden.

e bence isabetli bir karar olur .hayatınız hakkında ciddi bir karar vermiş olursunuz böyle bir ilişkiden ne çıkar ..üzülmekten ve zarar görmenizden başka..
O kadına değer verirken beni önemsemiyor bile. Bir mesajı, beş dakikalık konuşmayı esirgiyor. Şubatta aramasaydı beni zaten umurumda olmayacaktı aslında. Fotoğraflarını gördüm, saatlerce yan yana oluşumuzu hatırladım. Tamam takıntıdır belki ama çok mutluydum yanında, çok güldürdü beni. Eğlendik, dizime yattı, dizine yattım.
Takıntı mı değil mi öğrenmek istiyordum sadece, hani görürsem 'aman ben bunu mu özlemişim' diyeceğim belki. Ama daha zarar göreceğim ve o kadından hiçbir farkım kalmayacak.

Bu adam bes para etmez biri.. Sen de bu adamla görüşüp kendını degersıslestırme lutfen. Dedigin seyı de sakın yapma lutfen... Bu adamı da yaşananları da sıl aklından, psıkolojını daha da kotulestırmeden.
Haklısınız, ne diyebilirim ki. Psikoloğum da insanların sana saygısızlık etmesine izin verme diyordu ve ben adamın oyuncağı olacaktım az daha.
Sildim gitti. Ne yaparsa yapsın.

Haklısınız, ne diyebilirim ki. Psikoloğum da insanların sana saygısızlık etmesine izin verme diyordu ve ben adamın oyuncağı olacaktım az daha.
Sildim gitti. Ne yaparsa yapsın.

Bravo canım en doğru seyı yapmışsın, aksını yapsan bır gün cok pısmanlıklar yasayacaktın

Isleri burya kadar nasil getirdin anlamadim.
Ama intikam olarak senin yerinde oldugumu varsayiyorum.
Ve diyorumki, ben yaprdin dedigini.
Ama nerde oturdugunu bilmemeli asla, biliyosa is yas.
Tabi arkdaslarindanda hicbirini tanimiyor olmasi lazim.
Taniyosa iptal.
Cok iyi tart herseyi.
Bu islerde iyi degilim diyosan zatem hic girme bu ise derim.
Gerçekten yapayım mı? Evimi falan bilmiyor sadece kuzenimin yurdunu biliyordu onu da unutmuştur, kuzenimi bi tanıdı o da öyle bi el sıkışması. Yüzünü unutmuştur bile.

Anlatamadım galiba, o kadınla seks odaklı bir ilişki yaşadığını düşünmüyorum ki bir de öyle kız arkadaşım falan demez, önemsemezdi. Benimle o amaçlı takılmak istiyor sanırım ki öyle zaten. Aptallıktan başka bir şey değil

Adam demis ya yarin beni arama seks yapicam diye ben mi yanlis okudum.
bence resmen Adam böyle isler pesinde. o kadar net ki.

neyse heryerden engelledigin cok iyi olmus. yapman gerekende buydu zaten.

Adam demis ya yarin beni arama seks yapicam diye ben mi yanlis okudum.
bence resmen Adam böyle isler pesinde. o kadar net ki.

neyse heryerden engelledigin cok iyi olmus. yapman gerekende buydu zaten.
Yo 'seks yapacağım' demedi. Arayıp sorma, kız arkadaşımla olacağım, sorun çıksın istemiyorum dedi. Benle de görüşmek istiyor neymiş içinde kalmışmışmış, beni istiyormuşmuşmuş.
Benim anlamadığım; zengin, yakışıklı ve mühendis. Neden böyle aç gibi davranıyor, anlamıyorum. Hani yakışıklı falan ben demiyorum gören herkes çok hoş demişti.

O kadına değer verirken beni önemsemiyor bile. Bir mesajı, beş dakikalık konuşmayı esirgiyor. Şubatta aramasaydı beni zaten umurumda olmayacaktı aslında. Fotoğraflarını gördüm, saatlerce yan yana oluşumuzu hatırladım. Tamam takıntıdır belki ama çok mutluydum yanında, çok güldürdü beni. Eğlendik, dizime yattı, dizine yattım.
Takıntı mı değil mi öğrenmek istiyordum sadece, hani görürsem 'aman ben bunu mu özlemişim' diyeceğim belki. Ama daha zarar göreceğim ve o kadından hiçbir farkım kalmayacak.
Aynen öyle kolaylıklar dilerim.....

Adam kıtlığı mı var?
Öyle demeyin lütfen:KK42: Adama bi taktım ben, kurtulamıyorum. Ya mesaj attığında karnıma kramplar giriyor, konuştuğumuzda dizlerim titriyordu. Ne bu anlamadım. Belki dedim görüşürsek anlarım da adamın amaç başka

Öyle demeyin lütfen:KK42: Adama bi taktım ben, kurtulamıyorum. Ya mesaj attığında karnıma kramplar giriyor, konuştuğumuzda dizlerim titriyordu. Ne bu anlamadım. Belki dedim görüşürsek anlarım da adamın amaç başka

amacının başka oldugunu bılıyorsun. ama bir şekilde iletişime geçmek istiyorsun ( intikam için olsa bile )
hayat guzel sevmek sevılmek paha bıcılemez. neden zamanını boşa harcıyorsun. senı seven bır erkekle cok daha mutlu olursun ve yarınlara daha umutla bakarsın.

Yeni nesil ilişkilerin seviyesizligi midemi bulandiriyor
Azıcık gurur ve birazcık da kendinize saygı lütfen
bu tarz bir durumun içinde olmayı nasıl kabullenebiliyorsunuz

amacının başka oldugunu bılıyorsun. ama bir şekilde iletişime geçmek istiyorsun ( intikam için olsa bile )
hayat guzel sevmek sevılmek paha bıcılemez. neden zamanını boşa harcıyorsun. senı seven bır erkekle cok daha mutlu olursun ve yarınlara daha umutla bakarsın.
Keşke sevilsem :) Beni seven kimse yok ki zaten etrafımda kimse yok. Bir erkekle iletişimim bile yok.
Beni seven kimse olmadı ki etrafımda kimse de yok. Bu adam dışında karşı cinsle hiçbir iletişimim yok. Ama zaten artık engelledim umurumda değil

Back
X