- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
nisanliyiz, aramiz acik.
aksam bütün aile birlesip cay bahcesine gidicez
bu geldi annesiyle babasiyla, ablalariyla enisteleriyle
bizim bütün sülale orda
bu bana hic pas vermedi basta
bende sirayla herkese hosgeldiniz dedim onu atladim
acaiiip bozuldu.
sonra cay bahcesine gittik, bu hala bi bakis bile atmiyor bana sanki hic yokmusum gibi davraniyor
eve dönerken herkes grup halinde yürüyor
biz en arkada, bu benden 2 adim önde yürüyor o kdr kizmis ki yanimda bile yürümüyor
halbuki kendi suclu
bende ne yaptim, madem sen beni yok sayiyorsun bende yok olurum.
saklandim bi yere, eve gidince fark etmis arkasinda olmadigimi
1 saat dönmedim eve, deli gibi aramis her yerde
basima bisi geldi sanmis. dedim sen nisanlini öyle bi basina yürütürsen oh olsun sana
kizmaz mi köpürdüü. ben karsisinda gülme krizlerine girince bi köpürmesi dahada siddetlendi
biliyorum cok fena birsey ama hak etmisti
bu saatte bi basina sokaklarda ne isin var dedi, bende sen beni bu saatte bi basima birakiyorsun ya dedim sustu o zaman
harikaaaa bayıldım tam benim tarzım.....
o beni sokak sokak ararken ben arkadasimin barinda oturup buz gibi vitamin kokteylimi hüpletiyodum. iste soguk intikam
sen intikamını çok fena almışsın yaaa....tebrik ediyorum seni offffffbirgün tartıştık... fırında balık yapmıştım... nişanlım yalnız yaşıyor.. yemeğini yaptım eve gittim konuşmuyoruz ama :) konuşmadığım için yaptığım balığı yememiş fırında kalmış balık ve malum mutfak leş gibi kokmuş.. ertesi gün barıştık, eline verdim fırçayı bütün mutfagı temizlettim ve o günden beridir balık yapmıyorum, canı balık istediğinde ya dışarıda yiyoruz yada o yapıyor.
bi an düşündümde bende hep teknolojik aletlerle intikam alıyormuşum
burdan yeni yöntemler öğrenip hemen uygulamaya koyulmam lazım....
bi gün tartıştık konu ne hatırlamıyorum...
benimki tartıştıktan sonra suspus olur asla konuşmaz bense buna sinir olurum
tv de sevmediği bi programı açıp son sesle işkenceme başladm..
yan yan baktı baktığını biliyorum ama hiç oralı olmadım
kıs sunun sesini dedi kısmadım dahha fazla actım
baktım uydunun ses limiti dolmuş tvnin sesinin son ayarına getirdim....
tvnin sesi bunun sesinin bastırıyor bağırıyor ama görüntü var ses yok
baktım üstüme doğru geliyor aldım suç aleti kumandayı kendimi odaya kilitledim
yarım saat sonra cıktım köpürmesi geçmişti...
Çok Sinirlendiysem eğer ertesi gün telefonlarına hiç cevap vermem, dışarı çıkar yemek yer tek başıma sinemaya gider haberde vermem. O ise arabayla sokaklarda beni arar
Gömleklerini ütülemem sabah işe giderken kendi ütüler, kendime yemek hazırlarım bana yetecek kadar ona vermem, gider kendi yapar ya da aç kalır
Yemek yerken mızmızlık yaparsa çatalı bacağına sokarım çok canını yakmadan,
Aşırı derecede sinirlenmişsem kafasına telefonu fırlatırım( 4 telefonunu kırdım)
Bir kerede Ailesi yüzünden benimle tartıştı ve benim kalbimi çok kırdı , babasının hediye ettiği onun çok sevdiği kol düğmelerini çöpe attım, fark etti ama korkudan soramıyor
çok kötüyüm sanırım :44:
ama beni aşırı derecede sinirlendirdiğinde yaparım bunları
Çok Sinirlendiysem eğer ertesi gün telefonlarına hiç cevap vermem, dışarı çıkar yemek yer tek başıma sinemaya gider haberde vermem. O ise arabayla sokaklarda beni arar
Gömleklerini ütülemem sabah işe giderken kendi ütüler, kendime yemek hazırlarım bana yetecek kadar ona vermem, gider kendi yapar ya da aç kalır
Aşırı derecede sinirlenmişsem kafasına telefonu fırlatırım( 4 telefonunu kırdım)
Bir kerede Ailesi yüzünden benimle tartıştı ve benim kalbimi çok kırdı , babasının hediye ettiği onun çok sevdiği kol düğmelerini çöpe attım, fark etti ama korkudan soramıyor
Sen fena sindirmişsin kocanı canım
Taktik rica edeyim
korkulur senden...Çok Sinirlendiysem eğer ertesi gün telefonlarına hiç cevap vermem, dışarı çıkar yemek yer tek başıma sinemaya gider haberde vermem. O ise arabayla sokaklarda beni arar
sana uygun iki konum daha var o zaman, 'stres atma merkezi' ve 'vaad edilenler ve sonrasında karşılaşılan vaziyetler'e bi bak derim...canım afedersin ailesi ağzıma ettiği için , küçük yaşta evlendiğim için, eşim için eğitim hayatımın içine ettiğim için ve verilen sözlerin hiçbirini yerine getirmedikleri gibi benide ezmeye kalktıkları için bende artık az buçuk delirdim, sağolsun ailesi beni ezdi eşimde buna çanak tuttu, hoş kendide ezildide, bende dedim akıllı olup milletin kahrını çekeceğime az biraz deli olayım millet benim kahrımı çeksin.
bizim kavgalarımızın %95 i ailesi yüzündendir, anasının "a" sını duyduğum anda bende ipler kopuyor zaten. saldırganlaşıyorum içime şeytan kaçıyor resmenkorkulur senden....eşin herhangi bir tartışma çıkarması için gerçekten çok cesur davranıp gözünü karartmalı ....
tahammül sınırını zorlayanlar utansın,olayların boyutlarını bilemem elbet ama bak eşin çözümü bulmuş iş yerinden arıyormuş.umarım bir daha boşanma noktasına gelmezsiniz...bizim kavgalarımızın %95 i ailesi yüzündendir, anasının "a" sını duyduğum anda bende ipler kopuyor zaten. saldırganlaşıyorum içime şeytan kaçıyor resmenama ben çok kötü günler geçirdim ve boşanmanın kıyısından döndüm onlar yüzünden tahammülümde kalmıyor tabii.....
kavga etmemek için artık evde bile telefonla görüşmüyor onlarla ben rahatsız oluyorum ve kendimi kaybediyorum. telefon görüşmelerini iş yerinden yapıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?