İntikamı illa soğuk mu yersiniz?

gözümde canlandırdım da süpersinnn!

Aslında eşimi kızdırmaktan korkarım ben :) Şiddet anlamında deil ama o sinirlenmez sinirlenmez sinirlenirse yeri göğü inletir. Cahil cesareti mi oldu bilmiyorum ama bastım gittim ii oldu ona

Aslında eşimi kızdırmaktan korkarım ben :) Şiddet anlamında deil ama o sinirlenmez sinirlenmez sinirlenirse yeri göğü inletir. Cahil cesareti mi oldu bilmiyorum ama bastım gittim ii oldu ona
döndün ama sonna gene dimi?!

intikam guzel bir sey aslinda
hele insanin icinin yaglari eriyor ya
soyle bir mayisma geliyor insana karsi taraf tuzaga dusunce :)

bu tartisilan kocanin yemegini yapmama yada en sevmedigi yemegi yapma
utusunu yapmama o yokmus gibi davranma gicik etme
basta geliyor ama birde psikopatca intikam alma seklim vardir

olaki mutfagin soguk suyunu acmissam
banyo yapan sahis soguk sudan faydalanamaz!
ve kaynar suyla basbasa kalir

esim banyoya girecegi zaman aman soguk suyu acma ordan
diye tembih eder.. acmam tabiiki
ama beni sinirlendirmisse bir seyi burnumdan getirmisse
unuturum banyoda bicibici yapani ve acarim
taaaki sesi gelene kadar :)
o bagirtilarin geldigi an icime bir huzur dogar

Hayal etmesi bile çok zevkli

Doğru, sakin sessiz oldukça afedersiniz ama eşek yerine koyup tepene binmeye çalışan çok olur.
Böyle insanlara göze göz dişe diş...

sen var ya...sen şeytansın!!!!

ama ne yalan söyliiim,öyle bir zevkle anlatmışsın ki,çok hoşuma gitti....

cocukca intikamlarim vardir benim aslinda
istedigim laptopu almadi diye konusmadim tum gun onunla
ve markete gitmesiyle donusune yakin
aci bir not birakip gittigimi yazdim
(aci not soyleydi: sen beni sevseydin istedigimi alirdin)
o'da akilli olsa zaten inanmazdi oyle bir sey yapacagima
bodruma saklandim gelmesine yakin :)
mesajlar atiyor tamam senin istedigini alacam nerdeysen gel diye
disari cikti bana bakmak icin tam o sirada bodrum kapisindan isigi gordu
isik kapandikca aciyordum ya farketmis ve kesin ordadir
diye tahmin etti
ve bir mesaj " sartelleri tamir ettigimde bodrumda buyuk fareler vardi
ister gel ister gelme ben programi kurdum oyun oynuyorum" :84:
nasil bir korkuyla bodrumdan cikip eve girdigimi biliyorum
ve tabii onun kulaklarina varan siritmasiyla..

Bugün daha tartıştık arabadan indim kendimi caddeye attım trafik felç oda bagırıyo bin şimdi ilerde indiririm seni diye çantamı filan yere attım ..tepiniyorum sinir krizi geçirdi ama reezil oldu herkes kornaya basıyo git diye arkadaki arabalar..Bidaha yapmaz heralde uyuzluklar şuan evde yok gerçi beni bırakıp gitti..

kızlar benim sizden daha acı bir intikamım vardır

kocişle kavgalıysak o gelmeden önce güzelce bir duş alırım çekerim inceceik çoraplarımı,dolaptaki en kısa ve en seksi elbisemi giyinirim.iç çamaşırlar zaten yürek hoplatacak cinstensüper bir makyaj yaparım,saçlar başlar düğüne gidicek gibi hazırlanırım.özellikle yemeklerime çok önem veririm bak küstükte hemen boşladı demesin diye.kociş gelir ben tabi yüzüne bakmam o beni gördüğünde mahvolmuş bir şekilde bakar kalır zatenneyse sofraya otururuz bir kelime bile konuşmayız..mutfağımda siyah camlı çok şey var yemeği servis yaparkn falan ordan bakıyorum kesin bacaklarıma bakıyor oluyor gecenin sonunda bişeyler olacak barışmak için yaptım sanıyor ama gece bittiğinde anlamış oluyor özeliklede yanında soyunurum iç çamaşırlarımı görsünde daha beter mahvolsun diyeeartık gece rüyasında neler görür bilemem ama bu şekilde çok feci intikam alırım ben

Yine beni çok sinirlendirmişti halasındaydık gece saat 12 filan kapıyı v urdum çıktım dışarı saklandım caddede çıktı aradı beni yok eve geldim taksiyle ışıkları açmadım ayakkabılarımı içeri aldım koltugun arkasında saklandım annemleri filan aramıştı herkes beni arıyodu tel sesize aldım başkalarının yanında artık öyle hareketler yapmıyo

Bikerede pantolonum vardı giyme dedi bana kaçkez poposunda çizgi varmış etekli pantolon giydim yine annemdeydim eve geldik sinirlendi altı parçaladı pantolonumu daha yenide almıştım sonra bagırdı herşeyini keserim senin diye sonra namaz kılıyordu aldım çöpten pantolonu iğneyle tutturdum giydim yine yanından gelip geçiyorum bittikten sonra yine peşime düştü 2 tanemi almıştın onuda yırtıcam ver bana çabuk die.. Gıcık kocam

hevuk :))) nedense bendede oyle saklanma olaylari var
cocukkende yapardim bunu..

Seliz sende icten fethedenlerdensin anlasilan :) ben beceremem

hmmm,elbet o eve dönecek...var mı herhangi bi intikam stratejin,yoksam hep beraber üretelim mi?!

esim ustume basima karismaz birtek mini eteklerimi sevmez
kadife kahverengi mini etegim vardi
giyme dedi
evde giyersin dedi
ben ozgurluk savunucusu basladim hararetli hararetli tartismaya
tamam dedim o halde sen yokken giyip cikarim
cokta ciddiydim
ve giyecegim bir gun aldim hazirlandim giyindim aynadan onume arkama bakarken
arkamda acik pembe kocaman bir leke
sahsi muhteremler camasir suyu dokup katlayip koymus yerine!
kanima dokunmustu cok kotu hissetmistim kendimi..

Nişanlıyız şehirlerimiz farklı olduğu için onlarda kalıcaktım o akşam..
Neyse dışardayız yemek falan yedik kavga çıktı bir yerden atıştık altta kalır mıyım bıraktım gittim bunu otobüs durağındaTabi korkup geri dönerim sandı döner miyimAtladım otobüse anneannesi yalnız yaşıyor ona gittim kalmaya telefon zırzır çalıyor tabi açmıyorum meraktan ölüyor eve gelmiş evde yokum babasından da korkuyor beni soracak adam nerde diyeTabi açmadım telefonu ben hiç baya vakit geçti anneannem aramış bizde diyeHaketmişti ama

Şimdi de feci intikamlarım vardır

bu yaratıcı fikirleri bir de hediye çiçek ve sürprizde kullansalar keşke dimi!!!

hmmm,elbet o eve dönecek...var mı herhangi bi intikam stratejin,yoksam hep beraber üretelim mi?!

yok flockem yok düşünüyorum çok kızdırdı beni bugün çok ağlattı kızmadım gerçi çok üzüldüm..o küser herşeyden hemen ne yapsam umrunda olmaz ki süslensem filan evi terkediyo hemen ben gülerek yapmamışsam sinirli davrandıysam terkedemeyecegi yerlerde intikam alıyorum...UZUN YOLLARDA ÖZELLİKLE..ama tavsiyelerinizi beklerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…