gözümde canlandırdım da süpersinnn!Geçen hafta cuma aramızda bi gerginlik vardı.Bi de tutturdu AVM ye gidelim film izleyelim die :) Ortada bişi de yoktu ama haftanın yorgunluğu falandı heralde. Ben bişi sölüorum yanlış anlıyo o bişi sölüo ben yanlış anlıyorum bu böyle aksam boyunca devam etti. Saat gece bir falandı sinemadan cıktıgımızda. Ben hız yapmayı azcık seviorum. Otoparktan cıkarken "bu saatte yllar bostur ver ben kullanayım arabayı" dedim. Tamam dedi. Aldım arabayı, direksiyona gectim ve sigara yakıyorum :) Araba hareket halinde tabisi :))))) Sağ tarafta taksi vardı ben gördüm, araba hafif sağa doğru kıvrıldı ama ben tutuyorum direksiyonu kontrol ben de yani. Eşim birden sinirlendi. Cevirdi direksiyonu sola doğru. Bağırmaya basladı. "Sanki cok güzel araba kullanıyomssun gibi bi de yakmıs sigarayı artislik yapıo :), (hep söyler bunu "artis gibi kullanma su arabayı" :)) "İki işi birdn yapamıosun kabul et artık" Neler neler sölüo. Bi taraftan da basbas bagırıyo. İn dedi ben sürücem. Benim sinirden göslerim döndü tabi. Cektim el frenini indi :) Baktım arkadan dolanıo. Kapıma geldi ac dedi. Ben tamamen kilitledim kapıları ve el frenini indirip bastım gaza: Suratını görmeniz lazımdı. Dumur oldu
Bi yarım saat sonra falan geldi eve. Güya bnm carpacagım taksiyle gelmişmiş, tesadüfmüş :))) Özür dilerim günün sinirini cıkardım ama sen cok abarttın dedi
Ben de hak ettin dedim
Ben biraz siddetli alırım intikamımı
döndün ama sonna gene dimi?!Aslında eşimi kızdırmaktan korkarım ben :) Şiddet anlamında deil ama o sinirlenmez sinirlenmez sinirlenirse yeri göğü inletir. Cahil cesareti mi oldu bilmiyorum ama bastım gittim ii oldu ona
intikam guzel bir sey aslinda
hele insanin icinin yaglari eriyor ya
soyle bir mayisma geliyor insana karsi taraf tuzaga dusunce :)
bu tartisilan kocanin yemegini yapmama yada en sevmedigi yemegi yapma
utusunu yapmama o yokmus gibi davranma gicik etme
basta geliyor ama birde psikopatca intikam alma seklim vardir
olaki mutfagin soguk suyunu acmissam
banyo yapan sahis soguk sudan faydalanamaz!
ve kaynar suyla basbasa kalir
esim banyoya girecegi zaman aman soguk suyu acma ordan
diye tembih eder.. acmam tabiiki
ama beni sinirlendirmisse bir seyi burnumdan getirmisse
unuturum banyoda bicibici yapani ve acarim
taaaki sesi gelene kadar :)
o bagirtilarin geldigi an icime bir huzur dogar
canım afedersin ailesi ağzıma ettiği için , küçük yaşta evlendiğim için, eşim için eğitim hayatımın içine ettiğim için ve verilen sözlerin hiçbirini yerine getirmedikleri gibi benide ezmeye kalktıkları için bende artık az buçuk delirdim, sağolsun ailesi beni ezdi eşimde buna çanak tuttu, hoş kendide ezildide, bende dedim akıllı olup milletin kahrını çekeceğime az biraz deli olayım millet benim kahrımı çeksin.
sen var ya...sen şeytansın!!!!intikam guzel bir sey aslinda
hele insanin icinin yaglari eriyor ya
soyle bir mayisma geliyor insana karsi taraf tuzaga dusunce :)
bu tartisilan kocanin yemegini yapmama yada en sevmedigi yemegi yapma
utusunu yapmama o yokmus gibi davranma gicik etme
basta geliyor ama birde psikopatca intikam alma seklim vardir
olaki mutfagin soguk suyunu acmissam
banyo yapan sahis soguk sudan faydalanamaz!
ve kaynar suyla basbasa kalir
esim banyoya girecegi zaman aman soguk suyu acma ordan
diye tembih eder.. acmam tabiiki
ama beni sinirlendirmisse bir seyi burnumdan getirmisse
unuturum banyoda bicibici yapani ve acarim
taaaki sesi gelene kadar :)
o bagirtilarin geldigi an icime bir huzur dogar
hmmm,elbet o eve dönecek...var mı herhangi bi intikam stratejin,yoksam hep beraber üretelim mi?!Bugün daha tartıştık arabadan indim kendimi caddeye attım trafik felç oda bagırıyo bin şimdi ilerde indiririm seni diye çantamı filan yere attım ..tepiniyorum sinir krizi geçirdi ama reezil oldu herkes kornaya basıyo git diye arkadaki arabalar..Bidaha yapmaz heralde uyuzluklar şuan evde yok gerçi beni bırakıp gitti..
esim ustume basima karismaz birtek mini eteklerimi sevmez
kadife kahverengi mini etegim vardi
giyme dedi
evde giyersin dedi
ben ozgurluk savunucusu basladim hararetli hararetli tartismaya
tamam dedim o halde sen yokken giyip cikarim
cokta ciddiydim
ve giyecegim bir gun aldim hazirlandim giyindim aynadan onume arkama bakarken
arkamda acik pembe kocaman bir leke
sahsi muhteremler camasir suyu dokup katlayip koymus yerine!
kanima dokunmustu cok kotu hissetmistim kendimi..
bu yaratıcı fikirleri bir de hediye çiçek ve sürprizde kullansalar keşke dimi!!!esim ustume basima karismaz birtek mini eteklerimi sevmez
kadife kahverengi mini etegim vardi
giyme dedi
evde giyersin dedi
ben ozgurluk savunucusu basladim hararetli hararetli tartismaya
tamam dedim o halde sen yokken giyip cikarim
cokta ciddiydim
ve giyecegim bir gun aldim hazirlandim giyindim aynadan onume arkama bakarken
arkamda acik pembe kocaman bir leke
sahsi muhteremler camasir suyu dokup katlayip koymus yerine!
kanima dokunmustu cok kotu hissetmistim kendimi..
hmmm,elbet o eve dönecek...var mı herhangi bi intikam stratejin,yoksam hep beraber üretelim mi?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?