hevuk :))) nedense bendede oyle saklanma olaylari var
cocukkende yapardim bunu..
Seliz sende icten fethedenlerdensin anlasilan :) ben beceremem
flocke kullanir aslinda :) elimizde fazla para kalmadigi icin
hello kitty sisme balonlarini, ayiciklarini alir
en guzelide zorlu hamilelik gecirdigim icin
yine sevdigim hello kitty patikleri aldi
bir pembe bir mavi hangisi uyarsa cinsiyeti belli olmadigi icin
yigidi oldur hakkini yeme :)
cicek konusundada gülden cok papatya alir
sahi ondan bile nem kaparim neden devamli papatya?
bak ben de üzüldüm şimdi...bi tartışmada üzülmekten çok kızmayı tercih ediyorum.kızgınlığını bi şekilde atıyosun ama üzüntü yerleşip kalıyo...en başlarda benim eşim de tartıştıktan sonra çeker giderdi.amaçsızca dolaşıp gelirmiş.tabi ben evde barut gibi olurdum o sıra...sonna dedim ki:bi kez daha çıkıp gidersen,yemin billah olsun ardından ben de çıkar giderim,'amaçsızca' şöööle bi dolanırım gece gece...bu o oldu bi daha çıkmadı.yok flockem yok düşünüyorum çok kızdırdı beni bugün çok ağlattı kızmadım gerçi çok üzüldüm..o küser herşeyden hemen ne yapsam umrunda olmaz ki süslensem filan evi terkediyo hemen ben gülerek yapmamışsam sinirli davrandıysam terkedemeyecegi yerlerde intikam alıyorum...UZUN YOLLARDA ÖZELLİKLE..ama tavsiyelerinizi beklerim...
bak ben de üzüldüm şimdi...bi tartışmada üzülmekten çok kızmayı tercih ediyorum.kızgınlığını bi şekilde atıyosun ama üzüntü yerleşip kalıyo...en başlarda benim eşim de tartıştıktan sonra çeker giderdi.amaçsızca dolaşıp gelirmiş.tabi ben evde barut gibi olurdum o sıra...sonna dedim ki:bi kez daha çıkıp gidersen,yemin billah olsun ardından ben de çıkar giderim,'amaçsızca' şöööle bi dolanırım gece gece...bu o oldu bi daha çıkmadı.
bunu ben de yapardım tek bi farkla...giyinme kabinlerine saklanırdım ve ordan annemi gözetlerdim nası deliye dönüyo diye.sonna kendimi fark ettirmeden danışmaya gider adımı anons ettirirdim.bayılırdım adam elinde mikrofonla adımı söylemesine.bi gün annem olaydan koptu ve beni avm'de evire çevire dövmüştü.bunu bi daha yapmadım sonra,2dakkalık bi eğlencem vardı onun da içine etmişti...Bende saklanırım öle çocukken daha çok saklanırdım şimdi bulamayınca yaygarayı koparıyo hemen benim alçak kocam o yüzden pekte cesaret edemiyorum..bekarken yatak odasında gardolabın üstüne yogan koymuştu annem onun üstüne çıkıp orda yattım uyudum bütün gün beni aradılar ama ben uyanınca çıktım yoksa bulamazlardı.
başta bende ağlardım,anaaaa sonra bi baktım,meğer ağlatana kadar uğraşıyo!ben ağlayınca yanıma gelip sonna teselli edip barışıyos.bunu bi fark ettim,odur budur yosun gibi ıspanak yaparım,ya da komaya girmiş semiz otu filan.kendim yerken zorlanıyom çocuklara da acıyom ama onu yemeye zorlanırken görünce hıncımı alıyorum.oh iyi olmuş, o da ne öyle çıkar gider dolaşırım mışbenmki de bi kere öyle çarptı kapıyı gitti, allahım sinirden çatlıcam ama, snra 3 dk sonra geldi, sigara bitmiş, almaya gittim dedi ama o an onu gırtlaklamadığıma şaşıyorum
ben daha bi yöntem bulamadım, sinir olunca oturup ağlıyorum, o da dayanamıyo gelip sarılıyoooayy seviyorum bu adamı
kızlar benim sizden daha acı bir intikamım vardır
kocişle kavgalıysak o gelmeden önce güzelce bir duş alırım çekerim inceceik çoraplarımı,dolaptaki en kısa ve en seksi elbisemi giyinirim .iç çamaşırlar zaten yürek hoplatacak cinsten süper bir makyaj yaparım,saçlar başlar düğüne gidicek gibi hazırlanırım.özellikle yemeklerime çok önem veririm bak küstükte hemen boşladı demesin diye .kociş gelir ben tabi yüzüne bakmam o beni gördüğünde mahvolmuş bir şekilde bakar kalır zaten neyse sofraya otururuz bir kelime bile konuşmayız..mutfağımda siyah camlı çok şey var yemeği servis yaparkn falan ordan bakıyorum kesin bacaklarıma bakıyor oluyor gecenin sonunda bişeyler olacak barışmak için yaptım sanıyor ama gece bittiğinde anlamış oluyor özeliklede yanında soyunurum iç çamaşırlarımı görsünde daha beter mahvolsun diyee artık gece rüyasında neler görür bilemem ama bu şekilde çok feci intikam alırım ben
döndün ama sonna gene dimi?!
Döner miyim hic :) Eve gittim ben o da sonra taksiyle geldi :)
Eğer bisey yapıosan devamını getireceksin yoksa elinde patlar mazallah[/QUOT
şimdi iki teori var:
1. zararın neresinden dönersen kardır :26:
2. battı balık yan gider
saniyeler içersin de bir yolu seçmek gerekir
sonuçlarda iki tane:
1. aman Allahım naptım ben
2. oh ii oldu canıma değsin
senden önce eve dönüp seni eve almamazlık etmesin de....valla ben kocami öyle yolda birakip gitsem bi daha eve döner mi bilmem
acaip gurur yapar.
senden önce eve dönüp seni eve almamazlık etmesin de....
Döner miyim hic :) Eve gittim ben o da sonra taksiyle geldi :)
Eğer bisey yapıosan devamını getireceksin yoksa elinde patlar mazallah[/QUOT
şimdi iki teori var:
1. zararın neresinden dönersen kardır :26:
2. battı balık yan gider
saniyeler içersin de bir yolu seçmek gerekir
sonuçlarda iki tane:
1. aman Allahım naptım ben
2. oh ii oldu canıma değsin
Belki dursaydım yapamazdım ama ben sinirle direk el frenini indirip kalktımtükürdüğümü yalamaktan da hoşlanmam Ama eve gidene kadar neler yazdım neler Gecenin birinde benden önce gelemezdi zaten :) Eve almalımıyım, yok uzatmamalıyım, hayır uzatmalıyım falan filan
Kapıdan girdiği anda özür dilemeseydi fırça yiyeceğim garanti olurdu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?