İntikamı illa soğuk mu yersiniz?

flocke kullanir aslinda :) elimizde fazla para kalmadigi icin
hello kitty sisme balonlarini, ayiciklarini alir
en guzelide zorlu hamilelik gecirdigim icin
yine sevdigim hello kitty patikleri aldi
bir pembe bir mavi hangisi uyarsa cinsiyeti belli olmadigi icin
yigidi oldur hakkini yeme :)
cicek konusundada gülden cok papatya alir
sahi ondan bile nem kaparim neden devamli papatya?

hevuk :))) nedense bendede oyle saklanma olaylari var
cocukkende yapardim bunu..

Seliz sende icten fethedenlerdensin anlasilan :) ben beceremem

Bende saklanırım öle çocukken daha çok saklanırdım şimdi bulamayınca yaygarayı koparıyo hemen benim alçak kocam o yüzden pekte cesaret edemiyorum..bekarken yatak odasında gardolabın üstüne yogan koymuştu annem onun üstüne çıkıp orda yattım uyudum bütün gün beni aradılar ama ben uyanınca çıktım yoksa bulamazlardı.

Ay dimi ya insan sinir oluyo benim kocamda hep gül alır arkadaş başka çiçekmi yok ya bikere lilyum almıştı gülü uzatınca aıı ne güzel die alınca lilyum almıştı ama artık yine gül alıyo..

bak ben de üzüldüm şimdi...bi tartışmada üzülmekten çok kızmayı tercih ediyorum.kızgınlığını bi şekilde atıyosun ama üzüntü yerleşip kalıyo...en başlarda benim eşim de tartıştıktan sonra çeker giderdi.amaçsızca dolaşıp gelirmiş.tabi ben evde barut gibi olurdum o sıra...sonna dedim ki:bi kez daha çıkıp gidersen,yemin billah olsun ardından ben de çıkar giderim,'amaçsızca' şöööle bi dolanırım gece gece...bu o oldu bi daha çıkmadı.

oh iyi olmuş, o da ne öyle çıkar gider dolaşırım mış benmki de bi kere öyle çarptı kapıyı gitti, allahım sinirden çatlıcam ama, snra 3 dk sonra geldi, sigara bitmiş, almaya gittim dedi ama o an onu gırtlaklamadığıma şaşıyorum
ben daha bi yöntem bulamadım, sinir olunca oturup ağlıyorum, o da dayanamıyo gelip sarılıyooo ayy seviyorum bu adamı

bunu ben de yapardım tek bi farkla...giyinme kabinlerine saklanırdım ve ordan annemi gözetlerdim nası deliye dönüyo diye.sonna kendimi fark ettirmeden danışmaya gider adımı anons ettirirdim.bayılırdım adam elinde mikrofonla adımı söylemesine.bi gün annem olaydan koptu ve beni avm'de evire çevire dövmüştü.bunu bi daha yapmadım sonra,2dakkalık bi eğlencem vardı onun da içine etmişti...

başta bende ağlardım,anaaaa sonra bi baktım,meğer ağlatana kadar uğraşıyo!ben ağlayınca yanıma gelip sonna teselli edip barışıyos.bunu bi fark ettim,odur budur yosun gibi ıspanak yaparım,ya da komaya girmiş semiz otu filan.kendim yerken zorlanıyom çocuklara da acıyom ama onu yemeye zorlanırken görünce hıncımı alıyorum.

hahah
papatya almaya alisik degildim bekarligim boyunca
varsa yoksa gül
ee güle o kadar anlam katti sairler, asiklar :)
esimin bana papatya almasi tuhaf kaciyor
benim bildigim anneye ve ogretmene hediye edilirdi o :)
laf sokarim
"seni bagrima basasim geliyor" diyorum esime papatya aldiginda
benim anam var sagol der :)
aman alsinda :)

bu tam benim tarzim, harika bayildim

döndün ama sonna gene dimi?!

Döner miyim hic :) Eve gittim ben o da sonra taksiyle geldi :)

Eğer bisey yapıosan devamını getireceksin yoksa elinde patlar mazallah

valla ben kocami öyle yolda birakip gitsem bi daha eve döner mi bilmem
acaip gurur yapar.

senden önce eve dönüp seni eve almamazlık etmesin de....

oda mümkün sonradan basim daha cok agrir valla, öyle bisi yapmam herhalde

biz sevgiliyken kocamin arkadaslik sitesinde profilini görmüstüm, oyun falanda varmis sitede.
kocam oyun icin üye olmus zamaninda, benden cok önce.
ben bu profili yakaldim, profile benimleyken bi kere girmis resim yüklemis.
ama baska bi halt yememis, didik didik kontrol ettim
ama yinede cok cok sinirlendim niye resim yüklüyor diye

kendi elleriyle ayni sitede kendime profil actiridm, resmimi yüklettim
aninda yazanlar oldu, oda catladi patladi
ooooooh canima degsin.

iki gün sonra baktim silmis iki profilide

ya ben hiç intikam almamışım bende oda çok sinirli olmamıza rağmen kavgalarda birbirimize bağırırız.1 saat sonra onun beni güldürmesiyle barışırız

benim tek intikamım tabi intikam denirse onu duymazlıktan gelmek oluyor. herşeyini yaparım ütü yemek günlük rutin işleri yani evimizde bi değişiklik olmaz bu bakımdan ama onu görmüyormuşum gibi yaparım konuşmam sorularına cevap vermem ilgilenmem vurdumduymazlığa getiririm anlar kızdığımı...

oyyii bu konu tam benlikmiş. Eski sevgilimin benden gizli bir msn adresini yakalamıştım. Bir dünya kız,konuşulmuş edilmiş vs. Ben ne yaptım şifreyi aldım ve kişisel ileti kısmına "ben şerefli (!) anladınız siz onu herifin tekiyim. Şimdi bu msn yüzünden sevgilimin kapısında köpek oldum" yazdım. 3 Gün pc yi kapatmadım,herkes iyice görsün diye.

Sonra geçen eşim çok can sıkıcı bir kabalık yaptı. Kavga ettik,lafım fena diktir bende acı bir kaç laf söyledim. Böyle durumlarda salonda yatmayı alışkanlık haline getirdi beyzadem. Gelir battaniye alır salonda yatar. Sen misin bunu yapan. Kilitledim yatak odasının kapısını,bilumum yatak,yorgan,battaniye orada tabi. Çocuk var diye çok ısrarcı olamadı. Uyudu sabaha kadar öyle donarak.

Fanatik gs li eşim.Bir forum tutturmuş bütüüüün gün orada. Erkek muhabbeti yapıyorlar (sanki ben yapmıyorum) Bende girdim bir kaç iletisini okudum. Efendim derbide hiç bir şey onu evden çıkartamazmış. Hatunu annesine gönderip rahat rahat maç seyredecekmişşş. Maç günü dır dır,vır vır dinlemeyecekmiş..Haa öyle mi? Gittim tabi anneme,ama tammm maç başlamak üzereyken doğum sancım tuttu (!) Hastane falan tabi. Neyseki yalancı sancıymış. Erken gelseydi napardık mazallah. Ah tabi bu arada maç yalan oldu yazıkkk...

tamam hayatım haklısın özürü dilerim diyene kadar kucağına oturur dır dır ederim ne hareket edebilir ne de susturabilir. ve asla o gün yemek yapmam. dışarıda yeriz.

Pimpirikli başak burcu erkeğimizin kullandığı yastık itinayla yere atılır üzerine bilimum içer terliği , dünkü kirli çorabı yerleştirilir.
Kullanabileceği yastıklar ortadan kaldırılır , uykusunun gelmesi beklenir ve ta tamm , homurtuları oflayıp puflamalarına popo dönülerek içten içten gülünür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…