İntizar, beddua , ah etme hakkında fikirlerinizi öğrenenebılır mıyım ?

inşl hepimiz istediğimiz mutluluğu yaşarız canım....insan durduk yere beddua etmez ki zaten değil mi canımızı çok yaktılar ...hem vefalı hem sevdiğimiz için, onlar üzülsünler asıl ,eden bulur güzelim ama bizde pion olarak kullanılıyoruz ....bende hep alttan aldım ala ala bu hale geldim ama bundan sonra yok alttan almak insanlar yüzüne tükürenden hoşnut oluyorlar...

Muhakkak öyledir ki ben bile şu an düşünüyorum acaba ben de birinin ahınımı aldım da bunları çekiyorum diye ama ben kimseye umut vermedim çünkü çocukluğumdan beri sadece 1 kişiyle ilişkim oldu isteyenler, sevenler oldu kabul etmedim yine de ahlarınımı aldım acaba offf kafayı yicemm

Insanoglu malesef dünyanin akimina kapilip Allahi unutuyor,tabi herkes degil ama iste hic düsünülmüyor ki hersey Allahin elinde,istese suan aglatir istese güldürür...

Her insan imtihandan geciyor, ve imtihanlar ayni olmasa bile kesisiyor. Kimisi hakikati gormesi basina musibet geliyor kimisi bu musibetten dolayi sabir etmesi gerekiyor..

Benide seven oldu isteyen oldu, 13 yasimda cocukluk akli ile birine teyzemin cocuguna evet dedim ama bir ay sonra istemiyrm dedim ve birdaha umit edecek birsey yapmadim ne konustum ne tebessum ne selam. Ama bu geldi 20 yasimda beni istedi, red ettim. Simdi ise baska bir ile gayet mutlu gozukuyor. Biz onalara umit vermedik ki ahlarini alalim

arkadaşım senin istemenle değil Allah'ın istemesyle olur dedimde yani bu böle ama..tamam dediğin gibi Allah kimin duasını kabul edeceğini bilir haklısında yaşadığın şeyleri sana yaşatan kim bunumu unuttuk nedir anlamadım yanlış anlaşıldım burada..herşeyi Allah sayesinde yaşamıyormuyuz bizler ee sana yapan kimin kulu???senin yaşadığın kaderde onunki ne??yani Allah biliyor dediğine katılıyorum ama bedduanı sırf sen rahatlayasın yaşadıkların için hafifleyesin die kabul etmiyordur herhalde değilmi??ondan dedim zaten bedduanı kabul ettiğinden değil istediğinden olur die..herkes yaşadığının yaşattığının hesabını verecek sonuçta..kul hakkıda var en başta..ama bedduan gerçekleşiyosa bu bedduan sırf sen artık rahatla oda cezasız kalmasın diemi kabul oluyor???Allah yardımcın olsun zor günler atlatıyosun ama beddua seni rahatlatmazki dua rahatlatır..

Ben yurtdisinda yasiyorum, ozaman gorusutugum kisi ise turkiyede, bende bazi seyleri altan alirdim, sabir ederdim bazi seyleri ise yeni yeni kesfediyordum, bazi hususlarda kendimi bilgisiz gordgum icin onunla konusmak istemiyrm simdi ise bilgili goruyrm ama ne yazikki is isten gecmis. Bunun icin de kendime kiziyorum keske daha once yapman gerekini yapsaydim diye. Ama ozmn da ogrenciydim ve aklim derslerimde ve ailemde idi...

üstüme alınmalımıyım???:))
yani ben kendimi mazlum görmedim ve ne düşünüyorsam açıkcada uyguladıklarımı ve kendime doğru gelenleri yorum olarak payşaşıyorum..burada allayıp pullayacak deilim kendimi ki:))

yok canim, senin yazdiklarimi alinti e soyledim ama kastim sana degil, soyledikerini takip etmek icindi. Son sozumde sana degildi, oyle aklima geldi de yazdim

Allahim dogru yoldan sasirtmasin,cünkü sasmaya sebep cok hayatta.

Amin canım ALLAHIM bizi şaşıtrmasın inanırmısınız içimdeki ALLAH korkusundan olmasa cinayet bile işlerdim ama iyiki ALLAHIMA olan inancım var zaten beni güçlü kılan da o inancım onları da ALLAHIM ıslah etsin

yok canim, senin yazdiklarimi alinti e soyledim ama kastim sana degil, soyledikerini takip etmek icindi. Son sozumde sana degildi, oyle aklima geldi de yazdim

gülmek geldi düşününce biz böle birbirimize takıla takıla gideceğiz galiba:) ne bileyim yorumlarımıza katılıyor aynı fikirde oluyoruz ama sonda ya birbirimizden özürdiliyor ya teşekkür ediyoruz:))

Cinayet?
Ya bende hep diyorum cektiklerimle Allaha siginiyorum sükür,diyorum Allah büyük.

gülmek geldi düşününce biz böle birbirimize takıla takıla gideceğiz galiba:) ne bileyim yorumlarımıza katılıyor aynı fikirde oluyoruz ama sonda ya birbirimizden özürdiliyor ya teşekkür ediyoruz:))

sosyal insanlarin iletisimi her sekilde oluyor ister tesekkur ile ister ozur ile.. yeterki kullandigimiz metod huzursuz olmasin
ben anlastigimiza sevindimm

Tabiki benim istememle demedimki ALLAHIM isterse, dilerse olur ALLAH istemeden bir yaprak bile kımıldamaz

Benim ilişkilerimde ah'ımı alanlar -haksızlık yapmış olanlar döndü dolaştı kendileri mutsuz oldu ve vicdan azabına hapsoldular,oh olsun. İyiliğin kıymetini onca uyarılara ve toleranslara rağmen bilmeyenlere acımıyorum.

gerçekten insanın canını yakmamak lazım , mesela benım canımı cok yakan kalbımı unufak eden ınsanlar oldu , o ınsanlar ıcın ağlarken Allaha , sen göster ya Rabbi ben susuyorum demiştim ..

kısa sure sonra bırtanesı kalp krızı gecırdı , dıgerlerının de sureklı cocuklarına bısey oluyor ..
ama asıl onemlı olan musıbetten ders cıkarmak bu dedıgım ınsanlar baslarına neden bunların geldıgı hakkında en ufak dusuncelerı yok.. üstelık baslarına gelenlerın bırcogu bızım basımızdan daha once gectı onlarda canımı yaktı ..
acık acık beddua etmedım ama gerekte yok zaten Allah goruyor ..

Başlığı okuyunca şok oldum bir koltuk takımı için bir araba için sınav için beddua edenler var..beddualar döner sizi bulur sizi bulmasa çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkar beddua ile kaybedeceğiniz vakti dua ederek harcayın..aldatılmış haksızlığa uğramış insanlara birşey demiyorum canları çok yanmış ne desem boş ama koltuk takımı için eşine oh olsun ceken zihniyet bu hayatta muvaffak olamaz sonra başlarına gelenlere şaşırmasınlar..beddua asla etmem çünkü ilahi adaletin varlığına inanıyorum ..en iyisini o bilir kulun lafıyla kula hiçbirşey olmaz ancak Allah isterse olur

Benmde canım yanarsa üzülürse direk ALLAHA havale ederim zaten bulurlar onlar gün gelir..Bnmde tuttu ALLAhtan ya bi arkadaşım wardı bnm canımı çok yakan eski sevgilimle benden habersiz çıkmıştı,ben o sıralar çok bakımsız kötü haldeydim ailevi sorunlarım yüzünden,o bakımlıydı..canımı çok yakmıştı,ve hala düşünürüm..Allaha havale etttim şimdi ise onun bütün tanıştığı erkek arkadaşları benden hoşlanıyo,onunla 1 gün msjlaşıolar we ona o kız arkadaşından hoşlandık diolar (tabi bana sölüyo bunları)Rabbim işte çok büyük..ki daha 2 yakası düzelmedi bana o yaşattığından sonra...

Rabbim islah etsin, heleki kalpleri muhurlemesin ve gozlerin onune perde sermesin yoksa ozmn ne hakki gorur nede serri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…