İp askı ile badem göz

Buffalosos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2018
14.172
38.001
598
Arkadaşlar aranızda ip askı ile gözleri çektiren kaşları kaldıran var mı?
Yapan birilerinden yorum almak istiyorum agrı acı oluyor mu bas agrısı yapıyor mu vs gibi ya da memnun musunuz
Cerrahi ameliyat olmak istemiyorum bu yöntemi duydum

Arkadaşlar aranızda ip askı ile gözleri çektiren kaşları kaldıran var mı?
Yapan birilerinden yorum almak istiyorum agrı acı oluyor mu bas agrısı yapıyor mu vs gibi ya da memnun musunuz
Cerrahi ameliyat olmak istemiyorum bu yöntemi duydum
Merhaba ben yaptım, sizi korkutmak istemen ama ben pişmanım, hatta bu yüzden buraya giriş yaptım belki olan tecrübeliler vardır da, yaşadıklarıma bi nebzede olsa rahatlık sağlarlar diye

Yalniz ben sarkık göz kapaklarını aldırdım, aynı zamanda badem göz yapıldı,
İple mi askıladılar peki gözleri kaşları yoksa ameliyat mı
Bende iple yaptırdım dün maalesef acım var dokunmuyorum bile şiş

Hayır yanlış anladiniz ben lokal anastezi ile fazla sakık olan göz kapağı derisini aldırdım, ve o esnada açılmışken, gözün köşesindeki kası alıp yukarıya küçük bir iple kemiğe aSıyorlar,boylece gozler hafif çekik te olmus oluyor ,bunada (badem göz ameliyatı) deniliyor ,ben bu işlemlerden geçtim 2 ay once

Hayır yanlış anladiniz ben lokal anastezi ile fazla sakık olan göz kapağı derisini aldırdım, ve o esnada açılmışken, gözün köşesindeki kası alıp yukarıya küçük bir iple kemiğe aSıyorlar,boylece gozler hafif çekik te olmus oluyor ,bunada (badem göz ameliyatı) deniliyor ,ben bu işlemlerden geçtim 2 ay once
Merhaba.Neden memnun degilsiniz acaba ?

Merhaba.Neden memnun degilsiniz acaba ?
Tam.iki ay oldu ameliyat olalı, hala izler var kenarlarda ,ilk başlarda her iki gözüm yarı açık kalıyordu uyurken ,Şimdi sol düzeldi sağ hala yarı açik kaliyor ,insallah oda duzelir zamanla ,diye umut ediyorum, düzelecek olsa bile insan acaba oylemi kalacak diye kendini bitiriyor en azından ben öyleyim

Ben bildiğiniz göz kapağı ameliyatı oldum ve badem göz ameliyatı birlikte yapıldı, badem göz ameliyatı yazarsanız nasıl bir işlem olduğunu görürsünüz

Hangi doktora oldunuz peki ve ücreti neydi
Ankarada oldum , ama ben yurtdışında yaşıyorum, tam 2 ay oldu ,bende komplikasyonlar oluştu, uyurken gözlerin hafif açık kalması, müthiş göz kuruluğu, zamanla kapaklar kapanır dediler iyileştikçe hala bir umut bekliyorum ,ve izler tam olarak geçmedi sağlı sollu dışarı doğru, siz ama ameliyat olmamış sınız korkmayın, sizin işlem başkaymış

Yalniz ben sarkık göz kapaklarını aldırdım, aynı zamanda badem göz yapıldı,
Merhabalar Şubat ayi icinde bende sizin gibi operasyon geçireceğim,mumkunse size birkac sorum olacakti, gözleriniz şuan ne durumda memnunmusunuz,dr unuz kimdi, ve göz kapağı ameliyati için girip sonra birde yukari dogru cekik dursunmu dediniz dr a yoksa ikisi için ayri ayrimi planlandi operasyon,ve ne kadar ücret ödediniz, şimdiden teşekkür ederim, çok geçmiş olsun bu arada.

Merhabalar Şubat ayi icinde bende sizin gibi operasyon geçireceğim,mumkunse size birkac sorum olacakti, gözleriniz şuan ne durumda memnunmusunuz,dr unuz kimdi, ve göz kapağı ameliyati için girip sonra birde yukari dogru cekik dursunmu dediniz dr a yoksa ikisi için ayri ayrimi planlandi operasyon,ve ne kadar ücret ödediniz, şimdiden teşekkür ederim, çok geçmiş olsun bu arada.
Mwrhabalar şimdi nasılsınız ve küçük bir görsel var mıdır acaba çok teşekkürler

Back
X