- 27 Aralık 2015
- 769
- 937
- 23
- 39
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
boğaz tutulacak spor yapılacak. bak millet nekadar zamandır uğraşıyor. bu uğraşlar farklı şey için değil aynı senin istediğin zayıflamak için çabalıyor millet. yaz geliyor diye çabalıyor. hasta hasta nasılda uğraş veriyorlar. eeee sende bi yerden başlamalısın artık. diyet yap su iç ve ip atla derim.şu an başla ve yaza formda girmeye geç kalma. kışın kimse kimseyi çok görmüyor ama yazın milleti şaşırt ve mutlu ol. hemde mussssmutluuu olllSelam kizlar oncelikle motivenize hayran kaldim bn bi turlu zayiflayamiyomya tavsiyeniz varmi
Çok tesekkur ederim . netice almasam bile sporu bırakmam zaten ama bazen psikolojim bozuluyor iyi ki varsinizaaa jale herkesten duysam tamamda senden bunu duyunca çokkk şaşırdım. sen bu azimle 1 ay sonra dönde oku bu yazdıkklarını. 1 ay sonraki yeni seni görünce sen bile inanamayacaksın.
Valla süper gidiyosun. sakın kendine haksızlık etme. bu hafta bir gider kilo gelcek hafta 3 kilo birden gider. ben iki haftada 3 kilo verdim. birinci hafta bir ikinci hafta 2 kilı verdim. kilolar seni hızla terkedecek. sen yeterki iradene sahip çık ve bu istikrarını hiçç kaybetme. bana çok büyük desteksin unutma. ve örnek aldığım kişisin. toparlan kendine gel. yok öyle hemen pes etmek. şurda 2ay sonra yazın geldiğini nede çabuk unuttun. sakın haaa. sakın eforunu düşürme. sen benden daha çok kilo kaybedeceksin. sporunu çok güzel yapıyosun çünkü. Hadi Allah yardımcımız olsun
dışarda mı atlıyosuunz şekerim apartmandayım evde nasıl yapembende 50 sabah ipimi atladım. birazdan öğlen 50 ipimi atlıcam. mekik programı nıda yapayım da aradan çıksın bari
inşallah bende spor işini oturturum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?